Σοκ!! η  αριστερή  Süddeutsche Zeitung λέει οτι οι “κακοί ναζι”  λεηλάτησαν τα αρχαία στην Κατοχή για «σουβενίρ»!!!
Η προπαγάνδα δεν τελειώνει πότε! η εβραϊκή Süddeutsche Zeitung λέει οτι οι “κακοί ναζι”  λεηλάτησαν τα αρχαία στην Κατοχή για «σουβενίρ»!!!

ΗΟΑΧ Η προπαγάνδα δεν τελειώνει πότε! Süddeutsche Zeitung (SZ) είναι μία από τις σημαντικότερες καθημερινές εφημερίδες της Γερμανίας και ιδρύθηκε το 1945.Η SZ έχει κυκλοφορία πάνω από 440.000 φύλλα καθημερινά. Μέτα το 1945 που ηταν υπό κατοχή η Γερμανία σε ζώνες κατοχής, άρα ειναι κομμουνιστική !ερώτηση ειναι δυνατόν μια Γερμανική σελίδα κάθε αυτού να γραφει τέτοιες ηλιθιότητες? φυσικά και οχι! και οποιαδήποτε άλλη φωνή αληθείας δεν έχει καμιά σημασία στο σύστημα προπαγάνδας!

Από protothema οπως και το έβαλαν ορδες απο ιστοσελίδες του κατεστημένου μαζί με άλλους που βάζουν οτι βρουν και βοηθούν στην χειραγώγηση των κοπαδιών :

Η γερμανική εφημερίδα επισημαίνει: «Παρά το υποτιθέμενο ενδιαφέρον για τα αρχαιολογικά ευρήματα, γερμανοί στρατιώτες λεηλάτησαν μουσεία, πραγματοποιήθηκαν παράνομες ανασκαφές και ευρήματα μεταφέρθηκαν στη Γερμανία»

Το πολιτιστικό ένθετο της Süddeutsche Zeitung φιλοξενεί άρθρο για την συμπεριφορά γερμανών αρχαιολόγων στην Ελλάδα τον καιρό της Κατοχής με τίτλο «Σφαγές και μερικά όμορφα σουβενίρ». Όπως γράφει η εφημερίδα του Μονάχου τα τελευταία χρόνια άρχισαν να διεξάγονται σχετικές επιστημονικές έρευνες μετά από προσπάθειες ωραιοποίησης του παρελθόντος.

Η γερμανική εφημερίδα επισημαίνει: «Παρά το υποτιθέμενο ενδιαφέρον για τα αρχαιολογικά ευρήματα, γερμανοί στρατιώτες λεηλάτησαν μουσεία, πραγματοποιήθηκαν παράνομες ανασκαφές και ευρήματα μεταφέρθηκαν στη Γερμανία. Οι επιπτώσεις της γερμανικής κατοχής στην ελληνική αρχαιολογική επιστήμη είναι ορατές μέχρι σήμερα. Την τελευταία περίοδο επιστήμονες προσπαθούν να ρίξουν φως στην πολύπλοκη υπόθεση και όποτε είναι εφικτό επιστρέφονται αρχαιολογικά ευρήματα. (…) Η ερευνήτρια Αλεξάνδρα Κάνκελαϊτ συντάσσει αυτή την εποχή μια μονογραφία για τις επιπτώσεις της Κατοχής στην αρχαιολογία. (…)

Παράλληλα στην παραβίαση των ελληνικών κυριαρχικών δικαιωμάτων σημειώθηκαν ζημιές, λεηλασίες και κλοπές. Γερμανοί αρχαιολόγοι προσπάθησαν ωστόσο μετά τον πόλεμο να ωραιοποιήσουν την περίοδο της Κατοχής. Για παράδειγμα ο αναγνωρισμένος γερμανός αρχαιολόγος Ρόναλντ Χάμπε έγραφε το 1950, ότι σχεδόν για όλες τις ζημιές και τις λεηλασίες ευθύνονται Βρετανοί και Ιταλοί και πως ο αριθμός των κλοπών που περιλαμβάνεται σε ένα βρετανικό κατάλογο είναι υπερβολικός. Και μετά έρχεται η πρόταση που σε αφήνει άφωνο όταν προέρχεται από αρχαιολόγο, γράφει η εφημερίδα του Μονάχου: "Μα δεν επρόκειτο για κλοπές, αλλά για σουβενίρ, όπως λυχνάρια, μπουκαλάκια, θραύσματα από μάρμαρα ή μωσαϊκά, τα οποία ο κόσμος λαχταρά και εν καιρώ ειρήνης", σημείωνε ο γερμανός αρχαιολόγος Ρόναλντ Χάμπε».

Όταν Γερμανοί ερευνούσαν και σεβόντουσαν τα αρχαία στην Ελλάδα δεν ήξεραν καν τι ειναι αρχαία τότε!!! 500 χρονιά πίσω ηταν σε σχέση με την Γερμανία τοτε! πλάκα μας κάνετε? όταν οι Γερμανοί ανακάλυψαν την Τροία όλοι οι άλλοι μιλούσαν για μύθους οπως κάνουν και σήμερα σαν δογματικοί ηλίθιοι αρχαιολόγοι του κατεστημένου ... οι κομμουνιστες μετέτρεψαν την Ακρόπολη σε πυριτιδαποθήκη και την ανατίναξαν το είδατε πουθενά? ακόμα και σήμερα βλέπουν αρχαίο άγαλμα και θέλουν να το σπάσουν!οι τζιχαντιστές Ελλάδας ανεβαίνουν επάνω στην Ακρόπολη και κρεμάνε τα κομμουνιστικα πανό τους!

Η ελληνική αρχαιολογική επιστήμη !εδώ γελάμε! πετάει η και θάβει αρχαιολογικά ευρήματα !ειδικά αυτα που δεν συμβαδίζουν με την επίσημη αρχαιολογία ιστορία! την σβάστικα την έκρυψαν απο την Αμφίπολη! γιατι δεν λενε τις ζημιές και τις λεηλασίες Βρετανών? υποστηρίζεις τους ναζι ουγκ ουγκ! φασίστα ναζι! το δίκαιο και το σωστό υποστηρίζω ηλίθιε! για όσους έχουν τέτοιες ζωώδες αντιδράσεις!!και δεν ανέχομαι να με δουλεύει το κάθε κομμουνιστικό σημιτικό μόρφωμα και ο κάθε τυχάρπαστος άχρηστος που παριστάνει τον δημοσιογράφο! Μερικοί γελοίοι τίτλοι:

Süddeutsche Zeitung για τους Ναζί αρχαιολόγους στην Κατοχή: Σφαγές και σουβενίρ!!!
Γερμανική παραδοχή: Λεηλατήθηκαν ελληνικά μουσεία στην Κατοχή !!!
Süddeutsche Zeitung: Γερμανοί στρατιώτες λεηλάτησαν τα αρχαία στην Κατοχή για «σουβενίρ»
Süddeutsche Zeitung: Ο ρόλος των Γερμανών αρχαιολόγων στην Ελλάδα τον καιρό της Κατοχής
H ΚΑΘΑΡΑ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΣΗΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑΣΠΟΡΑΣ ΨΕΥΔΩΝ ΙΣΤΟΡΙΚΩΝ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ ΠΑΡΑΚΛΑΔΙ ΤΗΣ ΕΡΤ :"Σφαγές και μερικά όμορφα σουβενίρ". Γερμανικό άρθρο αποκαλύπτει www.mixanitouxronou ☭!!

Ποιοι ειναι αυτοι που γράφουν τέτοιες ηλιθιότητες και στην Γερμανία και εδώ??,ειναι οι ίδιοι που σε μια πολυδιαφημισμένη δήθεν ανεξάρτητη ιστοσελίδα δηλώνουν κατα καιρούς δηθεν ανεξάρτητοι ενώ υμνούν κομμουνιστες τύπου Τσε Γκεβάρα στα προφίλ τους, και έχουν δεσμούς με την συριζο-ΕΡΤ οπως γράφουν οι ίδιοι ! ο άλλος ο δήθεν ανεξάρτητος ! είχε ανεβάσει φώτο τον εαυτό του με μασονική στολή στο facebook για τοσο ζώα μιλάμε! αν δεν ηταν τοσο ηλίθια η μάζα δεν θα είχαν κάνει πολλά! .....

Μια άλλη φορά έλεγαν: οι ναζι λένε κατα της Ελλάδας στην τάδε γερμανική ιστοσελίδα!! πράγματι μια γερμανική ιστοσελίδα έλεγε κατά της Ελλάδας, μονο που ηταν αριστερή και είχε συνεργασία με τις αριστερές στην Ελλάδα! το ακόμα πιο τραγικό? δεν ηταν καν αριστερός Γερμανός! το άρθρο το είχε γράψει κομμουνιστής ελληνογερμανός με ελληνικό όνομα! οι ναζι λένε κατα της Ελλάδας?

Εναντίον της βλακείας ακόμα κι οι θεοί αγωνίζονται μάταια!!! πάνω σε αυτη βασίζονται ........ Η βλακεία είναι η χειρότερη ασθένεια, γιατί είναι αθεράπευτη ,δεν είναι σε θέση να την αντιληφθεί και συνεπώς δεν μπορεί να αυτοδιορθωθεί κάποιος που πάσχει απο αυτήν! .©ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications