Νέες αποκαλύψεις για την Ελληνίδα με την κόκα – Τι λέει ο «άγιος των φυλακισμένων» στο Χονγκ Κονγκ
Νέες αποκαλύψεις για την Ελληνίδα με την κόκα – Τι λέει ο «άγιος των φυλακισμένων» στο Χονγκ Κονγκ

Το κουβάρι της υπόθεσης της σύλληψης της 19χρονης Ελληνίδας στο Χονγκ Κονγκ με 2,6 κιλά κοκαΐνης μεγάλης αξίας προσπαθούν να ξετυλίξουν οι αρχές καθώς θεωρείται σχεδόν βέβαιο πως πίσω από τη νεαρή κόρη αστυνομικού από τη Μυτιλήνη, κρύβεται διεθνές κύκλωμα διακίνησης ναρκωτικών ουσιών.

Ο “άγιος των φυλακισμένων”, όπως τον αποκαλούν, ή κατά κόσμο πατέρας Τζον Γουίδερσπουν, είναι ένας άνθρωπος που τα τελευταία τρία χρόνια ζητά από εκείνους που έγιναν “βαποράκια”, για λογαριασμό κυκλωμάτων ναρκωτικών, να αποκαλύψουν πώς έφτασαν στο αεροδρόμιο του Χονγκ Κονγκ “φορτωμένοι” με ναρκωτικά, όπως αναφέρει ο ΑΝΤ1.

Η στρατολόγος «Φοίβη»

Ο Τζον Γούιδερσπουν μόλις έμαθε για τη σύλληψη, στο αεροδρόμιο του Χονγκ Κονγκ, του 19χρονου μοντέλου από τη Μυτιλήνη, ενώ είχε ξεκινήσει από την Αιθιοπία, ήξερε από την αρχή ποιος την έχει “στρατολογήσει”. Ή μάλλον “ποια”.

Όπως ισχυρίζεται ο “άγιος των φυλακισμένων” πρόκειται για μία γυναίκα που ονομάζεται “Φοίβη” η οποία “στρατολογεί” γυναίκες στην Αντίς Αμπέμπα για να φτάσουν στο Χονγκ Κονγκ “φορτωμένες με ναρκωτικά”.

Ο ίδιος, μιλώντας στον ΑΝΤ1, υποστήριξε πως γνωρίζει δύο άτομα στις φυλακές του Χονγκ Κονγκ που έχουν ομολογήσει ότι στρατολογήθηκαν από την μυστηριώδη “Φοίβη”.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications