Σοκαρισμένοι οι κοιμισμένοι!  Το υποτιθέμενο κατοχικό δάνειο δεν υπήρξε ποτέ 70 χρονιά δούλεμα!!
Το υποτιθέμενο δάνειο δεν υπήρξε ποτέ. Αντιθέτως στόχος των Γερμανών ήταν να μην αφήσουν την ελληνική οικονομία να καταρρεύσει

Αντίθετα βοήθησαν την Ελλάδα απο τον Βρετανικό αποκλεισμό!Σοκαρισμένοι οι κοιμισμένοι !!!γραφει ένας κοιμισμένος: "Να δεις που στο τέλος θα μας πουν πως δεν ήρθαν ποτέ στην Ελλάδα..."

Πράγματι Μέγα λάθος του Χίτλερ που ήρθε Ελλάδα!! έπεσε στην παγίδα τους, όταν έβαλαν τον Μουσολίνι (με αντάλλαγμα ίσως? πάντως τον έσφαξαν και αυτόν στο τέλος) να επιτεθεί στην Ελλάδα για να κτυπήσουν τον Χίτλερ που ηταν Φιλέλλην, εδω θα πεταχτεί ο κάθε ανεγκέφαλος κοιμισμένος να πει οτι οι ναζι σκότωσαν έκαψαν έκαναν και λοιπες κομμουνιστικές ηλιθιότητες , δεν φτάνει που έχουν δεδομένα τα ψεμματα τύπου μύθος του πολυτεχνείου για κακόμοιρους φοιτητές που ηταν πράκτορες, σου επιβάλουν να γίνεις και εσύ σαν αυτούς κοιμισμένος! οι προδότες που κάλυπταν τα ανθρωπόμορφα κτήνη τους κομμουνιστές τότε και σημερινούς αναρχικούς δίκαια εκτελέστηκαν απο τους Γερμανούς

Όταν πια θέλεις να τελειώσει αυτη η ηλιθιότητα που την λέμε εδώ και 2 χρονιά περί κατοχικού δάνειου,μας έλεγαν είστε ανθέλληνες κάποιοι ανεγκέφαλοι που ζουν βυθισμένοι μέσα στις ψευδαισθήσεις και στην μόνιμη προπαγάνδα περί κατοχικού δάνειου! και οχι μονο! βαζουν την δικιά τους iefimerida.gr μεσώ επίσης της δικιά στους Welt στην κατεχόμενη Γερμανία απο το 1945 άρα δεν σας επιβάλει κανένας "ναζι" μετρά αλλα οι αριστεροί που έχουν υπό κατοχή την Γερμανία απο τοτε! άλλο κεφαλαίο προπαγάνδας αυτο, λένε λοιπόν : Νέα μελέτη αμφισβητεί ότι η Ελλάδα έδωσε κατοχικό δάνειο στο Γ’ Ράιχ

Παραλείπουμε προπαγάνδες τύπου εβραϊκής Βικιπαίδειας και της "Μηχανής του Χρόνους" και διαστρέβλωση της ιστορίας, υπέρ κομμουνιστών και πάμε στην ουσία: Ο Κίλιαν παρουσιάζει παραθέτοντας πληθώρα δεδομένων σε 24 σελίδες το ακριβές είδος των οικονομικών σχέσεων μεταξύ της κατεχόμενης Ελλάδας και του Γ' Ράιχ. Αποτέλεσμα :

Το υποτιθέμενο δάνειο δεν υπήρξε ποτέ. Αντιθέτως στόχος των Γερμανών υπαλλήλων ήταν να μην αφήσουν την ελληνική οικονομία να καταρρεύσει.Και μετά ξανά αρχίζουν την προπαγάνδα! στα μασονικά πρότυπα για ολα φταίνε οι "κακοί ναζι"!

Θέλει "μελέτη" για να δεις τα αυτονόητα? Ο Sheldon Emry έγραψε: «Η Γερμανία είχε εκδώσει χρήμα χωρίς χρέος και άτοκα,από το 1935 και μετά, τρομάζοντας με την άνοδο της σε μια παγκόσμια δύναμη, μόλις σε 5 χρόνια.Η Γερμανία χρηματοδότησε ολόκληρη την κυβέρνηση της και τον πόλεμο του 1935-1945, χωρίς χρυσό και χωρίς χρέος!! υπήρχε περίπτωση να έπαιρνε δάνειο απο την τριτοκοσμική Ελλάδα τότε? και οι προπαγανδιστές κομμουνιστό-συμμορίτες που το παίζουν δημοσιογράφοι, απο αυτούς άρχισε ολο αυτο περι κατοχικού δάνειου, και επι χρονιά λένε για ναζι και κατοχικό δάνειο.

Οι Γερμανοί ΔΕΝ κήρυξαν πόλεμο στην Ελλάδα τον Απρίλιο του 1941. Στρατεύματα του 3ου Ράιχ μπήκανε απλώς στην ελληνική επικράτεια, μόνο και μόνο για να διώξουν τους Άγγλους που είχε φέρει εδώ ο Μεταξάς. Γι’αυτό διακήρυξαν ότι έμπαιναν ως φίλοι, απέφυγαν όσο μπορούσαν τις εχθροπραξίες και βεβαίως δεν κράτησαν αιχμαλώτους.Ο ελληνικός λαός, κατά τις γερμανικές πηγές, ήταν την άνοιξη και το καλοκαίρι του 1941 κατά 60% γερμανόφιλος και πράγματι υπάρχουν βιντεο υποδοχής στην Αθηνά, που δεν θα παίξουν πότε σε προπαγανδιστικά ντοκιμαντέρ ΕΡΤ και μηχανής του Χρόνου!

Εδώ βλέπουμε οτι οχι μονο ηταν υπεύθυνοι οι "κακοί ναζι" σύμφωνα με το δόγμα για την πεινά στην κατοχή αλλα τάιζαν τους Έλληνες! οι υπεύθυνοι της πεινάς: οι Εβραίοι μαυραγορίτες ! οι «αντάρτες» που «απαλλοτρίωναν» την αγροτική παραγωγή,και ο βρετανικός ναυτικός αποκλεισμός της κατεχόμενης «συμμάχου» Ελλάδας ο κύριος προξενητής του κατοχικού λιμού, οι λεγόμενοι «κατακτητές» είναι οι τελευταίοι που έφταιγαν για τον αναμενόμενο λιμό!!.

«Έλαβα μια αξιοθρήνητη αναφορά για την κατάσταση στην Ελλάδα. Εκεί η πείνα έχει καταστεί ενδημική νόσος. Στους δρόμους της Αθήνας οι άνθρωποι πεθαίνουν κατά χιλιάδες από εξάντληση. Όλα αποτελούν συνέπεια τού βάναυσου βρετανικού αποκλεισμού και μάλιστα εναντίον ενός λαού, που επιπόλαια θέλησε να βγάλει για λογαριασμό των άγγλων τα κάστανα από τη φωτιά. Αυτό είναι το ευχαριστώ τού Λονδίνου». (Γιόζεφ Γκαίμπελς, Ημερολόγιο 30-1-1942) Ο υπουργός προπαγάνδας οπως λένε στο πόπολο οι προπαγανδιστές !ενώ οτι έλεγε ο Γκαίμπελς ηταν η αλήθεια.

Και ενώ οι γερμανοί και οι ιταλοί δείχνουν σε κάθε ευκαιρία την διάθεσή τους να συνεργαστούν με διεθνείς οργανώσεις και με κυβερνήσεις ουδετέρων χωρών, προκειμένου να οργανωθούν αποστολές βοήθειας προς την Ελλάδα (μάλιστα οι γερμανοί διοργανώνουν κατ’ ιδίαν και αποστολές «τραίνων συσσιτίων» απ’ ευθείας από τη Γερμανία), οι αμήχανοι βρετανοί ροκανίζουν το χρόνο προβάλλοντας συνεχώς διάφορα γραφειοκρατικά προσκόμματα. Τελικά, μόνο από τον Αύγουστο τού 1942, αρχίζει να αποστέλλεται τακτική βοήθεια προς την Ελλάδα: η αρχή έγινε από το Μοντρεάλ με αποστολή βοήθειας τριών πλοίων με σιτηρά και φάρμακα.

Γερμανικό μάρκο Reichsmark (Essai)
Η Ναζιστική κυβέρνηση ματαίωσε τα σχεδια στα διεθνή τραπεζικά καρτέλ! εκδίδοντας το δικό της νόμισμα γνωστό ως μάρκο Ράιχ, απαλλαγμένο από τους Διεθνή Χρηματοδότες.Ο Παγκόσμιος Εβραϊσμός απάντησε με παγκόσμιο μποϊκοτάζ των γερμανικών προϊόντων και στην συνεχεία κήρυξαν και πόλεμο στην Γερμανία. Μέσα σε δύο χρόνια, η Γερμανία ήταν και πάλι στα πόδια της. Είχε ένα στερεό, σταθερό νόμισμα, και όχι πληθωρισμό.Ακμάζουσα οικονομία, χαμηλή ανεργία και μηδέν πληθωρισμός.

Όταν ο Χίτλερ πήρε την εξουσία νόμιμα εξελέγη άπλα έβγαλε εκτός νομού ολα τα εβραϊκά κόμματα = κομμουνιστικα ,δεν έφτανε ένα καρότσι γεμάτο νομίσματα για να αγοράσεις ένα καρβέλι ψωμί. Ο Χίτλερ ξεκίνησε ένα εθνικό πρόγραμμα, με την εκπόνηση ενός σχεδίου δημοσίων έργων που περιλάμβανε κατασκευή νέων δρόμων, γέφυρες, φράγματα, κανάλια, και των λιμενικών εγκαταστάσεων και τον έλεγχο των πλημμυρών, την επισκευή των δημόσιων κτιρίων και των ιδιωτικών κατοικιών. Όλα αυτά απο το νέο νόμισμα γνωστό και ως γερμανικό μάρκο Reichsmark (Essai)το νέο νόμισμα ήταν απαλλαγμένο από τους Διεθνής χρηματοδότες = Εβραίους άλλη προπαγάνδα εδώ λένε οτι τον πλήρωσαν μασόνοι! μην πει κανεις ρε μπας και ηταν πατριώτης?

Ίσως το πιο πετυχημένο σχόλιο που δείχνει το κλασικό Εβραίο που πάντα ίδιος ειναι! γιατι έχει πολλά σχόλια παντού απο troll που σχολιάζουν τα κλασικά ψέμματα περί ναζι, ακομα και αυτούς που σκότωσαν οι κομμουνιστές λένε οτι τους σκότωσαν οι "κακοί ναζι"!οι Εβραίοι οτι έχουν διαπράξει διαχρονία τα ρίχνουν στους άλλους!και βάζουν άλλους μπροστά απο αυτούς(χρήσιμους ηλίθιους ) για να μην φαίνονται οι ίδιοι, ενώ ειναι αυτοι που τα προκαλούν οπως το δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο,την επιβολή μέτρων κτλ κτλ!το μυστικό για να βρεις την αλήθεια ειναι ακριβώς το αντίθετο απο οτι λέμε επι χρονιά, η εικόνα δείχνει ποιοι ειναι πίσω απο τους κομμουνιστές πάντα,ΟΙ ΚΟΥΚΟΥΕΔΕΣ ΚΡΥΒΟΥΝ ΤΟΝ ΕΒΡΑΙΟ ΙΔΡΥΤΗ, ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΤΟΥΣ. ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ; ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ… ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ ΚΙ… ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΕΣ; με ρόπαλα και λίθους γραφει ψάχνετε ακόμα ποιοι ποιοι ειναι πίσω απο τους λεγόμενους αναρχικούς? ...:

Τέλος εμφύλιος θα είχε γίνει ετσι και αλλιώς στην Ελλάδα οπως έγινε σε τόσες χώρες, για να σκοτώσουν καυκάσιους να επικρατήσει η κομμουνιστική φυλή, αν και εχουν μάθει την μαζα οτι ρατσιστές ειναι οι κακοί ναζι ,ενώ αυτοι ειναι οι μεγαλύτεροι ρατσιστές επι της γης ! ειδικά για καυκάσιους , γιαυτό γίνονται ολα! τους άλλους τους θεωρούν ζωα άπλα, για την ακρίβεια χρήσιμα ζώα οπως γράφουν στο Talpioth (αυτα γιατι δεν ειναι ρατσιστικά??)...Και δεν κινδυνεύουν να χάσουν την εξουσία απο αυτα, γιατί ειναι κατώτεροι και τα κάνουν οτι θέλουν, ενώ η καυκάσια φυλή ηταν ανώτερη και απο τους Εβραίους,(ναζιστικές θεωρίες λένε υποκριτικά ) οπως και ηταν αυτη που έφερε την επιστημονική πρόοδο ανεξάρτητου χωράς!....

Post A Comment:

1 comment

Ανώνυμοςείπε...

Την όλη κοροϊδία θα την καταλαβαίναμε αμέσως αν γνωρίζαμε τον αριθμό νεκρών και τραυματιών από σφαίρα και εκείνων από κρυοπαγήματα.

Από τους χιλιάδες πεσόντες μας που λένε ότι πέσανε στα βουνά της Β. Ηπείρου θα πάμε ποτέ να μαζέψουμε τα κόκκαλά τους;

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications