Μετανιωμένη  για τις ταινίες  π@ρνό η Μαρία Αλεξάνδρου πήγε να προσκυνήσει την Τίμια Ζώνη!
Η πρώην π@ρνοστάρ Μαρία Αλεξάνδρου πήγε να προσκυνήσει την Τίμια Ζώνη!

Μετανιωμένη για το άστατο και αμαρτωλό παρελθόν της εμφανίζεται η σ@ξοβόμβα και πρωταγωνίστρια πολλών ερωτικών ταινιών Μαρία Αλεξάνδρου. Μάλιστα, σε μια προσπάθεια έμπρακτης μετάνοιας, βρέθηκε χθες το πρωί στον Μητροπολιτικό Ναό των Αγίων Αναργύρων στη Νέα Ιωνία, για να προσκυνήσει τη θαυματουργό και πάνσεπτη Τιμία Ζώνη της Θεοτόκου!

H Μαρία Αλεξάνδρου εμφανίστηκε στον χώρο της εκκλησίας νωρίς το πρωί με μια φίλη της, αποφασισμένη να περιμένει όσες ώρες χρειαζόταν ώσπου να βρεθεί μπροστά από το μοναδικό κειμήλιο από την επίγειο ζωή της Παναγίας.

Όταν αντιλήφθηκε ότι την τράβηξαν φωτογραφία με το κινητό του, ζήτησε να σεβαστεί την ιδιαίτερη για εκείνη στιγμή και να μην την ακολουθήσει στο εσωτερικό του ιερού ναού, την ώρα που θα προσκυνούσε την Τιμία Ζώνη και να μην τραβήξει καμία φωτογραφία!

Η Μαρία Αλεξάνδρου δεν έχει καμία σχέση με το καυτό είδωλο των ερωτικών ταινιών, που επιδείκνυε σε κάθε εμφάνισή του τα κάλλη και τα τατουάζ του. Ντυμένη στα μαύρα και ελάχιστα μακιγιαρισμένη, δείχνει αποφασισμένη να υιοθετήσει μια νέα στάση ζωής.

«Γυρίζω σελίδα στη ζωή μου. Αφήνω πίσω μου το παρελθόν. Μετανιώνω για όλα όσα έζησα και έκανα, μόνο που δεν μπορώ να τα διαγράψω. Εκανα πολλά λάθη, τα οποία αναγνωρίζω. Αλλά τα αφήνω όλα πίσω μου και κοιτάω μπροστά. Αυτός ήταν και ένας από τους λόγους που βρέθηκα στην εκκλησία των Αγίων Αναργύρων, ήθελα να προσκυνήσω το ιερό κειμήλιο για να πάρω δύναμη.

Βέβαια, δεν περίμενα πως θα βρεθεί κάποιος που θα με αναγνωρίσει.

Το μόνο που θέλω τώρα είναι να πάει καλά μια επιχειρηματική κίνηση που ετοιμάζω στο διαδίκτυο. Θα δημιουργήσω ένα e-shop, που όμοιό του δεν θα υπάρχει. Δεν μπορώ να αποκαλύψω τώρα τι και πώς, γιατί είναι αρκετά νωρίς, ωστόσο σε μικρό διάστημα θα μπορώ να πω περισσότερα» ανέφερε στην Espresso η Μαρία Αλεξάνδρου.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications