Μάνα, πατέρας και πολίτες λίντσαραν τον δολοφόνο της Δώρας: «Αλήτη, αφήστε μας να τον σκοτώσουμε» video
Μάνα, πατέρας και πολίτες λίντσαραν τον δολοφόνο της Δώρας: «Αλήτη, αφήστε μας να τον σκοτώσουμε»

Αντιμέτωπος με την οργή της οικογένειας της Δώρας Ζέμπερη, αλλά και του κόσμου, βρέθηκε ο 58χρονος Ε.Σ., που συνελήφθη και ομολόγησε την δολοφονία της.

Κατά την ομολογία του στους αστυνομικούς, ο δράστης υποστήριξε πως σκοπός του ήταν να ληστέψει την νεαρή εφοριακό Δώρα Ζέμπερη, την οποία μαχαίρωσε 14 φορές όταν εκείνη τον αντιλήφθηκε και άρχισε να φωνάζει. Μάλιστα, όπως είπε, η τσάντα της είχε μέσα πέντε ευρώ, ενώ πούλησε το κινητό της έναντι 20 ευρώ.

Το πρωί της Τετάρτης, ο 58χρονος οδηγήθηκε ενώπιον του ανακριτή, στα δικαστήρια της Ευελπίδων, όπου συγγενείς της Δώρας, αλλά και πολίτες, τον λίντσαραν, εκφράζοντας με φωνές την οργή τους, ενώ κάποιοι άρχισαν να χτυπούν το αυτοκίνητο της ασφάλειας που τον μετέφερε και να πετούν μπουκάλια.

«Αλήτη, μου έφαγες το παιδί», φώναζε ο πατέρας της 32χρονης, ενώ η μητέρα της ξέσπασε εναντίον του δράστη λέγοντας «αλήτη! Δολοφόνε! Θα σε κάνουμε κομμάτια! Δεν θα ζήσεις!». «Αποφυλακίστηκε και έσφαξε την αδερφή μου!», έλεγε ο αδερφός της, με την οργή, αλλά και τα δάκρυα, εμφανή στο πρόσωπό του.

Εναντίον του δράστη κινήθηκαν και πολίτες που βρίσκονταν στο σημείο εκείνη τη στιγμή. «Αλήτη, έφαγες το κορίτσι. Ξεφτίλα, δολοφόνε!», είπαν κάποιοι, ενώ άλλοι φώναζαν «αφήστε μας να τον σκοτώσουμε! Έχουμε παιδιά κι εμείς».

O 58χρονος, χωρισμένος και πατέρας ενός κοριτσιού με το οποίο δεν έχουν επαφές, ζήτησε και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί την Παρασκευή. Ήταν σεσημασμένος για κλοπές αυτοκινήτου, ενώ το 2011 είχε συλληφθεί με 37,5 κιλά χασίς στην κατοχή του και είχε καταδικαστεί σε 20 χρόνια φυλάκιση, ωστόσο, αποφυλακίστηκε, κάνοντας χρήση των ευεργετικών διατάξεων του νόμου Παρασκευόπουλου.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications