ΠΟΛΎ ΑΡΓΆ ΓΙΑ ΔΆΚΡΥΑ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΛΙΔΕΣ: Κραυγή Δημάρχων των ελληνικών νησιών προς την κυβέρνηση: Μας θυσιάσατε!
ΠΟΛΎ ΑΡΓΆ ΓΙΑ ΔΆΚΡΥΑ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΛΙΔΕΣ: Κραυγή Δημάρχων των ελληνικών νησιών προς την κυβέρνηση: Μας θυσιάσατε!

Εκεί που περίμεναν βραβείο ηλιθιότητας τώρα κλαίνε με μαύρο δάκρυ! όταν εμείς φωνάζαμε απο το 2014 όταν δείτε τους αληθινούς φασίστες θα δείτε "τι εστί βερίκοκο" νεοέλληνες μας έλεγαν ναζι νεοδημοκράτες πασοκους!όταν τους λέγαμε οτι ο ΣΥΡΙΖΑ ειναι κομμουνιστές μας χλεύαζαν!! κομμουνιστές = μασονία, μέσα σε όλα αυτα γίναμε και στόχος της μασονίας!οι ιστοσελίδες κομμουνιστών και τους συστήματος εξακολουθούν να ειναι στην πρώτη θέση,ειναι το μονο που μπορούμε να δούμε ένα πλάνο της μάζας αν έχουν ξυπνήσει, αρνητικό το αποτέλεσμα! στηρίζουν τους δυνάστες τους! όλοι αυτοι που υποστιριζουν το σύστημα εις γνώσης τους η γιατί ειναι αφελείς τώρα βλέπουν τα αποτελέσματα των πράξεων τους! και το πρόβλημα δεν ειναι μονο στα νησιά,μειώσεις μισθών φόροι κτλ,μέσα σε 5-6 χρονιά εξαπλώθηκε μια παρακμή σε όλη την Ελλάδα σε όλους τους τομείς! διαβάστε τι γίνεται στα νησιά σύμφωνα με το www.el.gr:

"Βουλιάζουν" τα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου - Φορείς και κάτοικοι χάνουν την υπομονή τους.

Μετά και τα νέα στοιχεία που διέρρευσαν τα προηγούμενα 24ωρα για τις αφιξεις στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου, οι Δήμαρχοι Σάμου, Κω, Λέρου, Λέσβου και Χίου, ξεσπάθωσαν κατά της κυβέρνησης, με σκληρές τοποθετήσεις και τελεσίγραφα, κατά τη διάρκεια συνεδρίασης της επιτροπής Δημόσιας Διοίκησης, Δημόσιας Τάξης και Δικαιοσύνης του κοινοβουλίου

Πιο συγκεκριμένα ο Δήμαρχος Λέσβου, του νησιού με τον μεγαλύτερο πρόβλημα πανελλαδικά, σημείωσε:"Το πρόβλημα είναι εκρηκτικό. Φανταστείτε έναν αθλητή άρσης βαρών που κρατά τα βάρη και οι κριτές του ζητούν να τα σηκώσει πιο ψηλά. Κάποια στιγμή το βάρος θα τον λυγίσει και καταπλακώσει. Αυτό βιώνουν οι κοινωνίες μας. Το μαρτύριο της σταγόνας. Το ποτήρι ξεχείλισε. Οι καταστάσεις είναι μη διαχωρίσιμες και επικίνδυνες.

Κατηγορούμαστε ότι δεν αφήνουμε τους πρόσφυγες να πάνε σε ξενοδοχεία ενώ γνωρίζετε κ. υπουργέ τις προσπάθειες μας. Δεχόμαστε υποσχέσεις, συμβουλές, συζητήσεις ερμηνείες αλλά στην πράξη δεν γίνεται τίποτα. Δυστυχώς είμαστε μόνοι και εξακολουθούμε να είμαστε μόνοι σε όλο το πρόβλημα που διαχειριζόμαστε αλλά και απέναντι στις κοινωνίες που έχασαν την ψυχραιμία τους.

Όταν σηκώσαμε το βάρος και άλλαξε η εικόνα της χώρας πηγαίνοντας στην Ελλάδα της αλληλεγγύης, της ανθρωπιάς και της ικανότητας διαχείρισης κρίσης σας έλεγα ότι όλα κρέμονται σε μια κλωστή. Ότι από την μια στιγμή στην άλλη μπορεί να κατηγορηθούμε ως ρατσιστές εμείς που πέφταμε στην θάλασσα για να σώσουμε τους ανθρώπους. Αυτή η στιγμή έφτασε και κατηγορούμαστε".

Με τη σειρά του σε έντονους τόνους τοποθετήθηκε και ο Δήμαρχος Χίου, καταγγέλλοντας πως με αυτόν τον ρυθμό εγκλωβίζονται οι τοπικές κοινωνίες:

"Το τελευταίο καιρό παρατηρείται ξανά να μπαινοβγαίνουν οι άνθρωποι αυτοί σε χωράφια και θερμοκήπια για να φάνε. Εχουν μπει και σε σπίτια . Η μη αποτελεσματική πολιτική ευθύνεται για την κατάσταση και για την εξαγωγή του προβλήματος στις τοπικές κοινωνίες. Η δεν θέλει να στήσει φράχτες και χρησιμοποιεί ως φράχτη το νερό γι αυτό και εγκλωβίζει αυτούς τους ανθρώπους στα νησιά. Με αυτό αντιμετώπιζε μια τεράστια πολιτική διάσταση. Όμως με αυτή την πρακτική εγκλωβίζουμε και τις τοπικές κοινωνίες. Η συμπεριφορά που αναπτύσσεται στους πρόσφυγες και μετανάστες λόγω του περιορισμού τους δημιουργεί αντιδράσεις που είναι μεγάλες. Δυστυχώς δεν βλέπουμε διέξοδο".

" Η αλήθεια είναι ότι τα νησιά πληρώνουν το τίμημα για να έχουν κάποιοι άλλοι την ησυχία τους. Μας θυσίασαν", ανέφερε ο Δήμαρχος της Κω, Γιώργος Κυρίτσης, ενώ ο Δήμαρχος της Λέρου, Μιχάλης Κόλλιας, έκανε λόγο για "ψευδείς υποσχέσεις που είχαμε πάρει ότι οι άνθρωποι αυτοί θα μένουν εως 72 ώρες έχουν εγκλωβιστεί χιλιάδες μετανάστες".

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications