Κώστας Τσουρός για Νότη Σφακιανάκη: «Είναι φασίστας!» ΟΥΓΚ!! – Η αντίδραση της Φαίης Σκορδά
Κώστας Τσουρός για Νότη Σφακιανάκη: «Είναι φασίστας!» ΟΥΓΚ!! κλασική ατάκα αριστερού  – Η αντίδραση της Φαίης Σκορδά

Στα κανάλια πριν πάρουν εκπομπή δίνουν όρκο στην μασονία τι θα λένε αλλιώς πάνε στα σπίτια τους, ελάχιστοι ειναι ανεξάρτητοι και όλα τα κανάλια ειναι ελεγχόμενα με δικούς τους, ένα δεν ηταν και το έκλεισαν με βόμβες και οχι μονο το ALTER:

Για ακόμα μία φορά βρέθηκε στο επίκεντρο του σχολιασμού ο τραγουδιστής Νότης Σφακιανάκης, μετά τη συνέντευξή του στο Late Night με τον Γιώργο Λιάγκα.

Κατά την διάρκεια της συνέντευξης, ο Νότης Σφακιανάκης χρησιμοποίησε πολλές φορές το ρήμα «επιβάλλεται», κάτι που δεν πέρασε ασχολίαστο από το Πρω1νό, όπως και κάποιες από τις απόψεις του, τις οποίες πολλοί θεωρούν ακραίες .

«Σοκ!», «έμφραγμα!» με τον Κώστα Τσουρό να παίρνει πρώτος τον λόγο και να υποστηρίζει ότι «όταν ένας άνθρωπος λέει σε τόση λίγη ώρα τόσες πολλές φορές τη λέξη “επιβάλλεται”, φαίνεται πόσο φασίστας ειναι! ουγκ ουγκ ! κλασική ατάκα αριστερών και ηλίθιων σοβαρό επιχείρημα! όταν δεν έχουν τι να πουν αυτο λένε όλοι τους , τους έχουν δώσει την μπανάνα "φασίστα" που σημαίνει εθνικιστής στα Ιταλικά και την μασάνε συνεχεία σαν μαϊμούδες! γιατί δεν λένε κάτω εθνικιστές ανοιχτά? κτυπάει άσχημα ε? ενώ έτσι δεν καταλαβαίνει κάνεις τίποτα! η λέξη "φασίστας" δεν ειναι ελληνική καν τον Μουσολίνι έλεγαν έτσι!, εντωμεταξύ λέει μην βγαίνει να τα λέει, κατά τα αλλα ειναι φασίστες οπως το εννοούν αυτοι οι μη αριστεροί! το δικό τους «επιβάλλεται» ειναι η είσαι αριστερός και μαζί μας η "φασίστας ναζι"!

Το θέμα αριστεροί κομμουνιστές αδελφές και Εβραίοι και όλοι αυτοι(εκτός μικρών εξαιρέσεων) ειναι ένα και το αυτο, για όσους έχουν αυταπάτες, δεν ειναι αυτο που φαίνεται έτσι άπλα, και κόπτονται για τα "ανθρώπινα δικαιώματα"! ποιοι? αυτοι που δεν ειναι φυσιολογικοί άνθρωποι!για να μην πάμε άλλου και ανοίξουμε ολόκληρο θέμα για το τι παίζεται πίσω απο τους γνήσιους αριστερούς κομμουνιστές.

Γιατί υπάρχουν αδελφές οπού υπάρχουν Εβραίοι? στην Κίνα για παράδειγμα έχει αδελφές? στην Αφρική έχει αδελφές μαύρους? έχει τα κότσια αυτός ονόματι Τσουρός να κάνει γονιδιακές εξετάσεις πέρα απο τις καθορισμένες που κανουν και σύγκριση με μη αριστερό? αυτός η καποιο άλλο αριστερό μόρφωμα?

Φυσικά και οχι!(όσοι νομίζουν οτι μιλάμε για "θεωρίες συνωμοσίας" άλλη μια μπανάνα που έχουν δώσει στις μαϊμούδες να μασάνε και να χλευάζουν άβολες αλήθειες που βγαίνουν στο φως , υπάρχουν στοιχειά για οτι λέμε, άπλα δεν τα λέμε δημοσιά, δεν έχουν ιδέα οι μάζες τι παίζεται για πιο άπλα θέματα θα έχουν για τέτοια? ) ©ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ

Post A Comment:

5 comments

Leoείπε...

Δεν μπορώ να ακούσω να μιλάνε πάνω από 3 λεπτα,παθενω νευρική κρίση από την ηλιθιότητα τους κ τον δείκτη νοημοσύνης τους

Ανώνυμοςείπε...

η λουγκρα αφηνιασε χαχαχα

Ανώνυμοςείπε...

ΟΠΟΙΟΣ ΛΕΕΙ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΡΕΣΟΥΝ
ΣΕ ΑΡΙΣΤΕΡΕΣ ΛΟΥΓΚΡΕΣ... ΑΡΡΩΣΤΕΣ ΨΥΧΙΚΑ..... ΕΙΝΑΙ ΦΑΣΙΣΤΑΣ.....

Unknownείπε...

ΕΔΩ ΟΙ ΑΘΛΙΕΣ ΑΡΙΣΤΕΡΕΣ ΛΟΥΓΚΡΕΣ ΒΑΦΤΙΣΑΝ ΤΑΓΜΑΤΑΣΦΑΛΙΤΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΚΑΙ ΤΕΤΡΑΧΡΟΝΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΣΤΟΝ .ΕΛΙΓΑΛΑ....
ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΚΙΝΑΙΔΗ ΔΟΛΟΦΟΝΟ ΑΘΑΝΑΣΙΑ ΚΛΑΡΑ

Ανώνυμοςείπε...

Την πειράζει την λουγκρα που κάποιος λ΄εει την αποψη του.
Δεν μας ρωτησε αν εμεις θέλουμε να βλέπουμε μια λουγκρα να εκφράζεται πουστικα
Αι στο διάολο πουστηδες και πουτανες

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications