14 Νοε 2017

Γιατί ο Γ. Παπανδρέου είναι στον ίδιο καναπέ με τον τραβεστί πατριό της Kim Kardashian; [Βίντεο]

Γιατί ο Γ. Παπανδρέου είναι στον ίδιο καναπέ με τον τραβεστί πατριό της Kim Kardashian; [Βίντεο]

Τί κοινό μπορεί να έχει ο πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου ο οποίος βρέθηκε να συνομιλεί και να κάθεται στον ίδιο καναπέ με την Caitlyn Jenner, της οικογένειας Kardashian; Εκτός από το γεγονός ότι ο Παπανδρέου αλυσόδεσε την Ελλάδα στα δεσμά του Μνημονίου για τα επόμενα 60 χρόνια και η τραβεστί Caitlyn έχει δηλώσει ότι της αρέσει να την δένουν μα αλυσίδες;

Ο Γιώργος Παπανδρέου ήταν μεταξύ εκείνων που πήραν μέρος στο συνέδριο Web Summit, πριν από λίγες ημέρες, στην Λισαβόνα, όπου παραβρέθηκε και η Caitlyn καθώς, όταν ήταν κανονικός άντρας και τον λέγανε Bruce Jenner, είχε κερδίσει το χρυσό μετάλλιο στο δέκαθλο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Μόντρεαλ, το 1979.

Μετά από αρκετά χρόνια παντρεύτηκε την Kris Kardashian, μητέρα της ομώνυμης οικογένειας που βγάζει τα προς το ζην της μεταδίδοντας την καθημερινότητά της στους τηλεοπτικούς δέκτες εκατομμυρίων ανθρώπων ανά την υφήλιο.

Πριν από 1,5 χρόνο "τα έκοψε" και από Bruce Jenner έγινε "Caitlyn Jenner".

Η θεματική ενότητα που τους έφερε στον ίδιο καναπέ ήταν οι Ολυμπιακοί Αγώνες και η αξιοπιστία τους, με τη συζήτηση να εστιάζεται στο αν μπορεί η διοργάνωση να αποκαταστήσει την αξιοπιστία της στη σημερινή εποχή, καθώς έχει συνδεθεί με τα χρήματα, αλλά ακόμα και με την απάτη.

Δείτε στο βίντεο την... αναπάντεχη αυτή συνάντηση (αν δεν παίζει λινκ https://www.facebook.com/WebSummitHQ/videos/1596697737062931/):

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Γιατί ο Γ. Παπανδρέου είναι στον ίδιο καναπέ με τον τραβεστί πατριό της Kim Kardashian; [Βίντεο]
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........
ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ 2 - ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.......)
Η ΣΕΛΙΔΑ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΕΣ!

.Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα, γιατι μας κάνουν παράπονα οτι δεν βλέπουν τα post (κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications πατώντας εδώ:
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications