Βρέθηκε ένα Βίντεο του 1992 στο Dark Web  που δείχνει έναν εξωγήινο που βρέθηκε στην Ελβετία!
Βρέθηκε ένα Βίντεο του 1992 στο Dark Web (σκοτεινό διαδίκτυο) που δείχνει έναν εξωγήινο που βρέθηκε στην Ελβετία!

Ένα βίντεο που αναρτήθηκε στο YouTube και υποτίθεται ότι γυρίστηκε το 1992 στο Eiger της Ελβετίας, δείχνει εναν εξωγήινο οπως φαίνεται με μικρο σώμα και ένα τεράστιο κεφάλι, μεγάλα μάτια, μικρά και λεπτά χέρια- μοιάζει πολύ με την στερεότυπη εικόνα ενός γνωστού είδους εξωγήινου των Grey aliens .

Μια εικόνα του όντος δείχνει το σώμα να ειναι κρεμασμένο σαν απο ένα ηλεκτρικό καλώδιο, και ένα άλλο πλάνο δείχνει μια ομάδα επιστημόνων που προφανώς εξετάζουν το σώμα.

Το βίντεο δημοσιεύθηκε αυτή την εβδομάδα από το UFO Today channel, το οποίο το χαρακτήρισε ως μια εξωγήινη βιολογική οντότητα (EBE), το βίντεο γυρίστηκε βιαστικά σε "κρυφές συνθήκες" .

Το κανάλι ισχυρίστηκε επίσης ότι έχει βρει το βίντεο "σε ένα διακομιστή στο σκοτεινό διαδίκτυο".To σκοτεινό διαδίκτυο, (dark web όπως είναι ευρέως γνωστό) είναι ένας ανώνυμος διαδικτυακός ιστός, στον οποίο σκιώδεις χρήστες έχουν πρόσβαση σε κρυφές υπηρεσίες. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί είτε για θετικούς είτε για αρνητικούς σκοπούς. .

Η προέλευση αυτού του βίντεο και το μέρος που έγινε η εξέταση παραμένει μυστήριο. Εντύπωση προκαλεί οτι οπως και σε αλλες εικόνες αυτού του είδους εξωγήινων απουσιάζουν τα γενετικά όργανα! τοτε πως αναπαράγονται? τέλος λέγεται οτι αυτο το είδος ειναι άκρως επικίνδυνο, γιατί δεν ειναι ένας είδος αλλα πάρα πολλά είδη εξωγήινων, κάποιοι ας πιστεύουν οτι τους λένε οτι δεν υπάρχουν καν, αντί να αναρωτηθούν οχι στο αν υπάρχουν αυτο ειναι δεδομένο οτι υπάρχουν, αλλα γιατί το αποκρύπτουν με τοσο λυσσά και δόλο . ©ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications