Έσφαξε καθηγητή του, έβγαλε selfie και αυτοκτόνησε με ηλεκτρικό τροχό
Έσφαξε καθηγητή του, έβγαλε selfie και αυτοκτόνησε με ηλεκτρικό τροχό

Συγκλονισμένη η κοινή γνώμη στη Ρωσία μετά την άγρια δολοφονία λέκτορα από φοιτητή που αυτοκτόνησε. Το έκανε ως μέρος παραλλαγής του παιχνιδιού θανάτου Μπλε Φάλαινα.

Ο 18χρονος Andrey Emelyannikov έκοψε τον λαιμό του καθηγητή του σε κολλέγιο στη Μόσχα, έβγαλε selfie με το πτώμα και αυτοκτόνησε με ηλεκτρικό τροχό.

Οι αξιωματικοί της αστυνομίας φοβούνται ότι το άγριο έγκλημα και η αυτοκτονία του 18χρονου μπορεί να συνδέονται με το διαδικτυακό παιχνίδι θανάτου Μπλε Φάλαινα.

Ο Andrey Emelyannikov βρέθηκε σε μια λίμνη αίματος μετά τη δολοφονία του 44χρονου λέκτορα Sergei Danilov και πατέρα 3 παιδιών.

Παιχνίδι πίσω από το φριχτό έγκλημα Στις ανατριχιαστικές φωτογραφίες από το σημείο φαίνεται λίμνη αίματος δίπλα στα πτώματα του φοιτητή που ήταν παθιασμένος με τα παιχνίδια ηλεκτρονικών υπολογιστών και του λέκτορα.

Οι αρχές συνδέουν τη δολοφονία και αυτοκτονία με μια παραλλαγή του παιχνιδιού Μπλε Φάλαινα. Ένα παιχνίδι στο ίντερνετ που σπρώχνει ευάλωτους και καταθλιπτικούς νέους να βάλουν τέλος στη ζωή τους.

Η θεωρία του παιχνιδιού είναι η κύρια εκδοχή των αστυνομικών. Δεν έχουν δώσει περισσότερες λεπτομέρειες στη δημοσιότητα και ενώ συνεχίζονται οι έρευνες.

Το φονικό έγινε κατά τη διάρκεια διαλείμματος των μαθημάτων. Ο φοιτητής πλησίασε τον καθηγητή και τον μαχαίρωσε από πίσω με μαχαίρι στον λαιμό. Μετά έβγαλε selfies με το πτώμα και αυτοκτόνησε με ηλεκτρικό τροχό.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications