Αποκάλυψη : Οι επιστήμονες ανακαλύπτουν την ακριβή θέση της ψυχής στον ανθρώπινο εγκέφαλο!!!
 Οι επιστήμονες ανακαλύπτουν την ακριβή θέση της ψυχής στον ανθρώπινο εγκέφαλο!!!

Οι επιστήμονες του Κέντρου Ερευνών Νευροεπιστημών του Πανεπιστημίου του Cambridge όχι μόνο απέδειξαν την ύπαρξη της ψυχής, αλλά επίσης προσδιόρισαν την περιοχή του εγκεφάλου όπου βρίσκεται.

Μια ομάδα νευροεπιστημόνων, με επικεφαλής τον Δρ Edward James Monroe και τον Δρ Waheed Langhani που περάσει τα τελευταία τρία χρόνια μελετώντας τον εγκέφαλο χρησιμοποιώντας μια τεχνολογία που ονομάζεται «λειτουργική μαγνητική τομογραφία» (fMRI), η οποία επιτρέπει στους επιστήμονες να δουν εικόνες της ροής αίματος στον εγκέφαλο που σχετίζεται με τη δραστηριότητα των νευρώνων.

Αυτό επιτρέπει την παραγωγή εικόνων που αντικατοπτρίζουν την στιγμή που οι δομές του εγκεφάλου ενεργοποιούνται κατά την εκτέλεση διαφόρων εργασιών, βοηθώντας στον προσδιορισμό των διαφορετικών χρήσεων κάθε δομής μέσα στον εγκέφαλο.

Ο Δρ Monroe και ο Δρ Langhani μελετούν τον επίφυτο αδένα , ο οποίος βρίσκεται στο υποθάλαμο κοντά στο κέντρο του εγκεφάλου. Η επίφυση μοιάζει με ένα μικρό κουκουνάρι(βλέπε πιο κάτω εικόνα ),και εκεί γίνεται η παραγωγή μελατονίνης που είναι γνωστό, μια ορμόνη που προέρχεται από τη σεροτονίνη, στην ινδουιστική παράδοση ενώνει το «τρίτο μάτι», που είναι γνωστή ως πύλη της ψυχής η μάτι της ψυχής .

Μέτα την μελέτη πολυάριθμων δοκιμών της λειτουργικής απεικόνισης μαγνητικού συντονισμού, οι ερευνητές παρατήρησαν ότι, όταν ζητήθηκε στο άτομο που παρακολουθούσαν τον εγκέφαλο του, να προσευχηθεί ή σκεφτεί, η δραστηριότητα του εγκεφάλου ξαφνικά συγκεντρώνονταν γύρω από το υποθάλαμο,και ειδικά στην επίφυση.

Μετά απο πολλούς έλεγχους, ήταν σε θέση να προσδιορίσουν ότι αυτός ο μικρός ενδοκρινής αδένας ήταν το κέντρο όλων των σκέψεων αλλα και για πνευματικές και θρησκευτικές πεποιθήσεις, μέσα στον εγκέφαλο, η οποία ενεργεί ως έδρα της πνευματικής δραστηριότητας που λαμβάνει πληροφορίες και στέλνει «εντολές» σε άλλες δομές του εγκεφάλου.

Όλα αυτα έρχονται να επιβεβαιώσουν και επιστημονικά αυτο που ειναι ηδη γνωστό :Η Επίφυση,ειναι η «Έδρα της Ψυχής»!
Στα τέλη της δεκαετίας του 90, μια επιστήμων ονόματι Jennifer Luke κάνει την πρώτη μελέτη για τις επιδράσεις του φθορίου στην επίφυση. Κατέδειξε ότι η επίφυση που βρίσκεται στη μέση του εγκεφάλου, ήταν ένας στόχος για το φθόριο. Η επίφυση απλά απορρόφησε περισσότερο φθόριο από οποιαδήποτε άλλη ουσία μέσα στο σώμα. Η επίφυση είναι σαν μαγνήτης για το φθόριο. Έκτοτε, αρκετές έρευνες απέδειξαν ότι το φθόριο πηγαίνει στον πιο σημαντικό αδένα μέσα στον εγκέφαλο. Είναι το μόνο στοιχείο που επιτίθεται στο πιο σημαντικό κέντρο του αδένα μας μέσα στον εγκέφαλο. Το φθόριο κυριαρχεί στις τροφές, στα αναψυκτικά, και στο πόσιμο νερό μας. ©ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications