Ελλάς: Η χώρα της παράνοιας - Τα λένε ΔΗΜΟΣΙΑ και κανείς δεν ξεσηκώνεται (ΒΙΝΤΕΟ)
Ελλάς: Η χώρα της παράνοιας - Τα λένε ΔΗΜΟΣΙΑ και κανείς δεν ξεσηκώνεται (ΒΙΝΤΕΟ)

Απίστευτα πράγματα συμβαίνουν στην Ελλάδα του 2017 και της πρώτης φοράς αριστεράς, με τους Έλληνες πολίτες να φέρονται σαν...υπνωτισμένοι, μη αντιδρώντας στα γεγονότα που συμβαίνουν.

Του Άρη Δημόπουλου

Μπορεί οι περισσότεροι να περιμένουν...τα ψίχουλα του κοινωνικού μερίσματος, άλλοι ίσως ακόμη και την περιβόητη ανάπτυξη, ωστόσο είναι τρομερό το θράσος των κυβερνώντων ομολογώντας την κατάρρευση της μεσαίας τάξης στην Ελλάδα.

Μετά τις εξοργιστικές δηλώσεις "μετάνοιας" του Ευκλείδη Τσακαλώτου αλλά και τους πανηγυρισμούς Τσίπρα, στελέχη της κυβέρνησης επιστρέφουν αναφερόμενα στην υπερφορολόγηση των Ελλήνων πολιτών.

Σε ένα απίστευτο κρεσέντο πολιτικού παραληρήματος, ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Γιώργος Χουλιαράκης, υποστήριξε πως ναι μεν η κυβέρνηση υπεροφορολογεί την κοινωνία, ωστόσο τα μέτρα αυτά θα τα πάρει πολύ σύντομα πίσω!

Οι παρακάτω δηλώσεις που παρακολουθήσατε θυμίζουν την παρομοίωση του πνιγμένου που του πετάει "σωσίβιο" εκείνος που ευθύνεται για τον πνιγμό του! Αυτή είναι η κατάσταση στην Ελλάδα της πρώτης φοράς αριστεράς και τίθεται κάπου εδώ το μεγάλο ερώτημα:

Αν τυχόν άλλη πολιτική δύναμη κυβερνούσε αυτόν τον τόπο, με ανάλογες δηλώσεις σαν και αυτές του κ.Χουλιαράκη, ποιες θα ήταν οι αντιδράσεις;

Μην τρέχει πολύ μακρυά το μυαλό σας. Να σας θυμίζουμε τους..."εξαφανισμένους" πλέον «Αγανακτισμένους» με τις κατσαρόλες και τις δεκάδες ογκώδεις διαδηλώσεις.

Που είναι τώρα όλοι εκείνοι να διαμαρτυρηθούν για την σωρεία "αριστερών μέτρων" λιτότητας;

www.el

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications