Έξαλλος ο Πουτιν με Τσίπρα - Θα έχουμε ΡΑΓΔΑΙΕΣ εξελίξεις ...
Έξαλλος ο Πουτιν με Τσίπρα - Θα έχουμε ΡΑΓΔΑΙΕΣ εξελίξεις ...

Μία ατελείωτη αμερικανική βάση θα γίνει η Ελλάδα. Μετά την Αλεξανδρούπολη, η οποία θα χρησιμοποιηθεί ως βάση ελικοπτέρων, έρχεται η σειρά των αεροπορικών βάσεων στη Λάρισα και στην Ανδραβίδα, οι οποίες θα φιλοξενήσουν αμερικανικά UAVs και UCAVs από την οποία θα επιχειρούν στην ευρύτερη περιοχή.

Την ίδια στιγμή οι πληροφορίες υποστηρίζουν πως κλιμάκιο του Αμερικανικού Στρατού επισκέφθηκε για ακόμη μια φορά τις αεροπορικές βάσεις σε Λάρισα και Ανδραβίδα.

Ήταν η τελική επιθεώρηση από την οποία κατέληξαν ότι αυτές είναι οι πιο κατάλληλες για την μεταστάθμευση μη επανδρωμένων αεροσκαφών. Το ίδιο κλιμάκιο έκρινε πως η Σκύρος είναι ακατάλληλη για να δεχτεί αμερικάνικα μη επανδρωμένα αεροσκάφη, κάτι που ήλπιζε η ελληνική πλευρά για λόγους ασφαλείας απέναντι στην Τουρκία. Φαίνεται πως οι Αμερικανοί δεν επιθυμούν εμπλοκή στα ελληνοτουρκικά.

Όλα αυτά όπως καταλαβαίνετε έχουν κάνει έξαλλο τον Πούτιν. Είναι έντονη η οργή του Κρεμλίνου απέναντι στην ελληνική κυβέρνηση καθώς θεωρεί δεδομένο πως όλες αυτές οι βάσεις έχουν σκοπό να υπάρχει αμερικανικός στρατός απέναντι στη Ρωσία. Αυτή τη στιγμή στα μάτια του Κρεμλίνου η Ελλάδα είναι αντίπαλος.

Post A Comment:

1 comment

Ανώνυμοςείπε...

καθαριστε το καθαρμα με πολλωνιο να ξεμπερδευουμε .

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications