Έκαναν πάλι λαμπόγυαλο το hot spot της Μόριας οι αγριάνθρωποι!σύμφωνα με την μασονικη προπαγάνδα όλοι ειναι ίσοι και ίδιοι άρα όλοι ειναι σαν αυτούς?
Έκαναν πάλι λαμπόγυαλο το hot spot της Μόριας οι αγριάνθρωποι!σύμφωνα με την μασονικη προπαγάνδα όλοι ειναι ίσοι και ίδιοι άρα όλοι ειναι σαν αυτούς? [Εικόνες]

Γιατί δεν ειναι όλοι κομμουνιστές αφού ειναι όλοι ιδιοι και ίσοι? οι Οβριοί γιατί θεωρούν οτι ειναι οι εκλεκτοί?αφου η ίδια η προπαγάνδα τους λέει οτι ειναι όλοι ίσοι! η υποκρισία δεν έχει όρια! πάμε στο θέμα μας:

Εκτεταμένες καταστροφές προκάλεσαν για άλλη μια φορά στο Κέντρο Κράτησης της Μόριας οι λαθρομετανάστες που φιλοξενούνται εκεί.

Η νέα εξέγερσή τους έγινε χθες λίγο πριν από τα μεσάνυχτα, την ώρα που είχε ξεσπάσει καταιγίδα. Λαθρομετανάστες που βρίσκονταν σε σκηνές ζητούσαν χώρο για να μη βρέχονται, κάτι που δεν ήταν δυνατό να γίνει, αφού οι φιλοξενούμενοι στο hotspot της Μόριας υπερβαίνουν κατά πολύ το όριο χωρητικότητας.

Οι λαθρομετανάστες άρχισαν να καταστρέφουν ότι έβρισκαν μπροστά τους μέχρι τις 5 το πρωί, και αφού χρειάστηκε να επέμβουν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις. Κατά την επιχείρηση προσήχθησαν στην Αστυνομική Διεύθυνση Λέσβου επτά άτομα.

Το πρωί της Δευτέρας έφθασαν στη Λέσβο άλλοι 39 λαθρομετανάστες από την Τουρκία, τους οποίους όμως ο διοικητής του Κέντρου της Μόριας δεν δέχτηκε να τους παραλάβει λόγω πληρότητας, με αποτέλεσμα να μη γνωρίζει η Λιμενική Αρχή που να τους φιλοξενήσει.

Δείτε τις φωτογραφίες του LesvosNews.gr από τις καταστροφές:

Πηγή: enikos.gr

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications