Δίκη της Νυρεμβέργης 2:Ο κατηγορούμενος με ψευτο-κατηγορίες γιατί ηταν εθνικιστής ήπιε δηλητήριο μετά την ανακοίνωση της ετυμηγορίας [Bίντεο]
Διεθνές μασονικό  δικαστήριο Δίκη της Νυρεμβέργης 2 :Ο Κροατο-βόσνιος κατηγορούμενος με ψευτο-κατηγορίες ήπιε δηλητήριο μετά την ανακοίνωση της ετυμηγορίας [Bίντεο]

Θεωρείται ως υπεύθυνος απο το Διεθνές μασονικό δικαστήριο τάχα για την μαζική δολοφονία μουσουλμάνων στην Βοσνία σε 30 δήμους! όταν ειναι το αντίστροφο αυτοι έσφαξαν χιλιάδες με την βοήθεια του ΝΑΤΟ! . Ο Σλόμπονταν Πράλιακ δήλωσε μέσω της συνηγόρου του στην έδρα ότι ήπιε δηλητήριο λίγες στιγμές αφού ο δικαστής ανακοίνωσε τη διατήρηση της ποινής 20ετούς κάθειρξης.

O δικαστής στο Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο της Χάγης διάβαζε την τελική ετυμηγορία επί της προσφυγής έξι Βοσνιό-Κροατών, πρώην πολιτικών και στρατιωτικών ηγετών που είχαν καταδικαστεί για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας τη διετία 1992-1994, ειδικά στην περιοχή Μόσταρ.

Ο Σλόμπονταν Πράλιακ, φαίνεται ότι πήρε δηλητήριο κατά την διάρκεια της ανάγνωσης της απόφασης. Αυτό ανακοίνωσε ο δικηγόρος του, ότι ο Πράλιακ πήρε δηλητήριο αλλά δεν έδωσε περισσότερες πληροφορίες.

Ο Πράλιακ, 72 ετών, φώναξε «Ο Πράλιακ δεν είναι εγκληματίας» προτού βγάλει από την τσέπη του ένα φιαλίδιο και καταπιεί το περιεχόμενο. Η δίκη διακόπηκε και ο δικηγόρος του δήλωσε πως ο πελάτης του «πήρε δηλητήριο». Ο δικαστής διέκοψε την ετυμηγορία του και κάλεσε άμεσα γιατρό στην αίθουσα τελικά πέθανε.Το euronews μετέδιδε ζωντανά την απόφαση αυτή.

Ποιος είναι ο Σλόμπονταν Πράλιακ
Ο Σλόμπονταν Πράλιακ είναι 72 ετών και ήταν πολιτικός και συγγραφέας στην Κροατία και κατά την διάρκεια του πολέμου στρατηγός με την πλευρά των Κροατο – βόσνιων. Κάτοχος 3 πτυχίων. Ηλεκτρολόγου – μηχανολόγου, Φιλοσοφίας και Κοινωνιολογίας. Τις δεκαετίες του 70 και του 80 εργαζόταν όμως ως διευθυντής θεάτρων στο Ζάγκρεμπ, στο Οσιγιεκ και στο Μόσταρ.

Το 1991 κατατάχθηκε στον στρατό και έγινε στρατηγός. Κατηγορήθηκε και καταδικάστηκε για "εγκλήματα πολέμου" μαζί με άλλους 6 συμπατριώτες του . Θεωρείται υπεύθυνος για την μαζική δολοφονία μουσουλμάνων στην Βοσνία σε 30 δήμους απο την μασονία .

Επίσης, κατηγορήθηκε για εκτοπισμούς αμάχων, για σ@ξουαλικές κακοποιήσεις, παράνομες φυλακίσεις ακόμα και για δουλεμπόριο πάρε να έχεις!και δεν θα είχε διαπράξει ούτε ένα απο αυτα σίγουρα πράγματα ,ο σκοπός που τον δίκασαν ηταν γιατί ηταν εθνικιστής άπλα τα πράγματα, είδατε πότε να κατηγορήσει κάνεις το ΝΑΤΟ για "εγκλήματα πολέμου"? και μετά μιλάνε για δημοκρατία και διεθνές ειρήνη!! όταν αυτοι προκάλεσαν τον πόλεμο της Βοσνίας ,του Ιράκ της Λιβύης της Συρίας κτλ κτλ! να υπενθυμίσουμε οτι οι ίδιοι δίκασαν τους αρχαίους φιλόσοφους στην αρχαία Ελλαδα, και αυτούς που έκαναν επανάσταση κατα της τουρκοκρατίας!

Όσοι δεν γνωρίζουν τι είχε γίνει στην Δίκη της Νυρεμβέργης με δυο λογία εκτός τα απάνθρωπα βασανίστρια να υπογράψουν αυτα που ήθελαν:Όπως γράφει ο Maurice Bardèche: «Για να δικαιολογήσουν τα εγκλήματα στον πόλεμο που διεξήγαγαν οι σύμμαχοι, ήταν απολύτως αναγκαίο να ανακαλύψουν ακόμη πιο μεγάλα από την άλλη μεριά» .. Ακριβώς αυτός ήταν ο στόχος της φάρσας που ονομάστηκε δίκη της Νυρεμβέργης.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications