«Δεν ούρλιαξε. Είχε τελειώσει. Την αποτελείωσα. Τη στραγγάλισα»
«Δεν ούρλιαξε. Είχε τελειώσει. Την αποτελείωσα. Τη στραγγάλισα»

Πέντε λεπτά κράτησε το μαρτύριο της Καρίνα Βετράνο από τη Νέα Υόρκη στα χέρια του δολοφόνου της, όπως κατέθεσε ο ίδιος.

Οι γονείς της 30χρονης, που ήταν ιδιαίτερα αγαπητή στην ελληνική κοινότητα της πόλης, δεν σταμάτησαν να κλαίνε όσο άκουγαν τον 20χρονο Τσάνελ Λιούις, να δίνει λεπτομέρειες για τις τελευταίες στιγμές της, στις 2 Αυγούστου του 2016.

«Ήμουν τρελαμένος, είδα κόκκινα» ανέφερε στους αστυνομικούς κατά την κατάθεση του ο Λιούις, όπως προκύπτει από το βίντεο που προβλήθηκε στο δικαστήριο. Όπως αναφέρει η Espresso, ο 20χρονος όρμηξε στην άτυχη κοπέλα όταν εκείνη έκανε τζόκινγκ σε μια ελώδη περιοχή του Κουίνς.

«Δεν ούρλιαξε. Είχε τελειώσει. Την αποτελείωσα. Τη στραγγάλισα. Έπεσε μέσα στη λιμνούλα και πνίγηκε. Σηκώθηκα και σκούπισα τα αίματα. Και αυτή ήταν ήρεμη, ήταν σε μία πισίνα» περιέγραψε στην κατάθεση του ο δολοφόνος, ο οποίος λίγο πριν παραδεχτεί το έγκλημα του στους αστυνομικούς όπως αποκαλύπτει η New York Daily, έβλεπε όλη νύχτα καρτούν.

Ο δράστης αρνήθηκε κατηγορηματικά ότι είχε επιχειρήσει να βιάσει τη Βετράνο, υπόθεση που ακούστηκε αρχικά, επειδή η άτυχη γυναίκα βρέθηκε με κατεβασμένο το σορτς το οποίο φορούσε.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications