«Δεν μετανιώνω που ψήφισα ΣΥΡΙΖΑ – Ο Τσίπρας είναι πολύ έντιμος»!
«Δεν μετανιώνω που ψήφισα ΣΥΡΙΖΑ – Ο Τσίπρας είναι πολύ έντιμος»!

Η Μαριάννα Τουμασάτου μίλησε στην Σάσα Σταμάτη και το Secret και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον ΣΥΡΙΖΑ και τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα.

-Ο πρωθυπουργός πώς σου φαίνεται;

-Θεωρώ ότι έχει κάνει πολλά λάθη, αλλά πιστεύω ότι είναι ένας πολύ έντιμος άνθρωπος και νομίζω ότι παίζει να είναι και ο μοναδικός αυτή τη στιγμή που έχει ηγηθεί της χώρας και που δεν έχουμε να του προσάψουμε -τουλάχιστον δεν έχουμε βρει ακόμα- κάποια κλοπή ή απάτη. Μπορείς να τον κατηγορήσεις για λάθη και απειρία.

-Ψήφισες ΣΥΡΙΖΑ;
-Ναι, ψήφισα ΣΥΡΙΖΑ.
-Μετάνιωσες;

-Οχι, δεν έχω μετανιώσει.
Γιατί ανεχθήκαμε κυβερνήσεις πολλών χρόνων, είχαμε μια ανοχή απέναντι σε όλα αυτά και ξαφνικά δεν έχουμε ανοχή για έναν άνθρωπο ο οποίος είναι πολύ λίγο καιρό αυτή τη στιγμή στην κυβέρνηση και μέχρι τώρα αυτά που κάνει είναι με υπογραφές προηγουμένων.

Εάν αποδειχτεί απατεώνας, είμαι η πρώτη που θα ρίξει το ανάθεμα. Δεν είναι ούτε ξάδελφός μου ούτε φίλος μου.

Αυτή εδώ αντιπροσωπεύει το μέσο νεοέλληνα, αν δεν την έχουν βάλει να τα λεει αυτα, προσοχή παίζει και αυτο!(ειναι συνηθισμένη τακτική τους να βάζουν δηθεν άσχετους να λένε υπέρ τους) ποιοι προηγούμενοι ? τους πρώην πασοκους και νυν αριστερούς? η τους κομμουνιστές? πως ειναι δυνατόν να υποστηρίζουν ένα κόμμα που όλα τα στελέχη ειναι κομμουνιστές και ηταν στο ΚΚΕ -ΚΝΕ?

Για πολλά χρονιά η μονή πηγή να βρεις πληροφορίες για το τι ρόλο παίζουν ηταν οι εφημερίδες και η τηλεόραση,έβγαλαν το ΣΥΡΙΖΑ σε μια εποχή που όλοι έχουν ίντερνετ σχεδόν, και μπορούν να βρουν πληροφορίες απο ανεξάρτητες πήγες μη ελεγχόμενες, αλλα και απο το ίδιο το σύστημα, έβγαλαν κάποιον που ηταν στο ΚΝΕ ΚΚΕ και μεγάλωσε διαβάζοντας Μαρξ! κατα δηλώσεις του παλιά!! γιαυτό ο ΣΥΡΙΖΑ έδειξε στην πράξη τι ηλιθιότητα επικρατεί στο κόσμο!

Post A Comment:

1 comment

polείπε...

Τι έντιμος ρε τσούλα αφού από όλα όσα προανήγγειλε προεκλογικά ένα μόνο τήρησε, την ελεύθερη διέλευση λαθρομεταναστών. Τίποτε άλλο.

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications