2 Νοε 2017

Σαλί Μπερίσα: Το ναρκο-κράτος του Ράμα κατά των κατοίκων της Χειμάρρας που υπερασπίζονται τις ιδιοκτησίες τους

Σαλί Μπερίσα: Το ναρκο-κράτος του Ράμα κατά των κατοίκων της Χειμάρρας που υπερασπίζονται τις ιδιοκτησίες τους

Σφοδρή επίθεση κατά της κυβέρνησης Ράμα, για τις κατεδαφίσεις ακινήτων ομογενών στην Χειμάρρα, εξαπέλυσε με ανάρτηση στο προσωπικό του λογαριασμό στο facebook και ο πρώην πρωθυπουργός της Αλβανίας Σαλί Μπερίσα.

Αναρτώντας μια φωτογραφία που εικονίζει μία ηλικιωμένη ομογενή μπροστά από ισχυρές αλβανικές δυνάμεις, ο πρώην Αλβανός πρωθυπουργός σχολιάζει καυστικά : «Το ναρκο-κράτος κατά των κατοίκων της Χειμάρρας που υπερασπίζονται τις ιδιοκτησίες τους! Αυτή η ϕωτογραϕία μιλά από μόνη της! Αστυνομική τρομοκρατία στη Χειμάρρα, αίσχος και κρατικό έγκλημα !!!».

Δημοκρατικό Κόμμα κατά των κατεδαφίσεων

Κατά των αυθαίρετων κατεδαφίσεων στην Χειμάρρα, τάχθηκε και το αντιπολιτευόμενο Δημοκρατικό Κόμμα. Την Τετάρτη, με εντολή του προέδρου του κόμματος Λιουλεζίμ Μπάσα, βρέθηκε στην πόλη ο βουλευτής Φλαμούρ Νόκα, ο οποίος δήλωσε την υποστήριξη του στους κατοίκους που βάλλονται.

Ο κ.Νόκα δήλωσε πως η Χειμάρρα χρησιμοποιείται ως χώρος για πλιάτσικο, αφού οι κατεδαφίσεις είναι επιλεκτικές και χωρίς ίχνος δικαιοσύνης, επισημαίνοντας πως εξαιρούνται από τις κατεδαφίσεις ακίνητα στελεχών του κυβερνώντος σοσιαλιστικού κόμματος και πως χρησιμοποιείται η Χειμάρρα για αποπροσανατλισμό τςη κοινής γνώμης από το πρόσφατ ναρκο-σκάνδαλο. Δήλωσε ο ίδιος στα αλβανικά ΜΜΕ : «Παραβιάζεται η ιδιοκτησία των κατοίκων της Χειμάρρας.

Κατεδαφίζονται κατοικίες 100 χρόνων, όχι όμως εκείνες των κρατικών λειτουργών του Σοσιαλιστικού Κόμματος. Εμείς είμαστε εδώ για να καταγγείλουμε τη βία και την τρομοκρατία.

Διότι είμαστε στην πλευρά του νόμου. Αλλά το κράτος έχει παραδοθεί κυριολεκτικά στο σύνδρομο Σαϊμίρ Ταχίρι. Οι κατεδαφίσεις εδώ στη Χειμάρρα, γίνονται για τα παζάρια του Ράμα. Χρησιμοποιεί τη Χειμάρρα, ως άλλοθι για την απόκρυψη του σκανδάλου Ταχίρι».

"Πρώτο ΘΕΜΑ"

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Σαλί Μπερίσα: Το ναρκο-κράτος του Ράμα κατά των κατοίκων της Χειμάρρας που υπερασπίζονται τις ιδιοκτησίες τους
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........
ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ 2 - ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.......)
Η ΣΕΛΙΔΑ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΕΣ!

.Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα, γιατι μας κάνουν παράπονα οτι δεν βλέπουν τα post (κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications πατώντας εδώ:
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications