Ένας ασθενής που εξαφανίστηκε ξαφνικά μυστηριωδώς βρέθηκε νεκρός στην οροφή του νοσοκομείου!
Ένας ασθενής που εξαφανίστηκε ξαφνικά μυστηριωδώς βρέθηκε νεκρός στην οροφή του νοσοκομείου!

Ένα μυστήριο που δεν μπορεί να εξηγηθεί διερευνάται στο νοσοκομείο του Stellenbosch στη Νότια Αφρική, όπου ένας ασθενής ηλικίας 61 ετών εξαφανίστηκε μυστηριωδώς.

Σχεδόν δύο εβδομάδες αργότερα ανακάλυψαν το πτώμα του στην οροφή του νοσοκομείου σε μια απομονωμένη περιοχή του νοσοκομείου του Stellenbosch. Ο πατέρας έξι παιδιών, Teteteke Gqotsi μπήκε στο νοσοκομείο στις 5 Οκτωβρίου, και υποβάλλονταν σε χειρουργική επέμβαση στην κοιλιά, όπου το προσωπικό είχε δηλώσει ότι όλα θα πάνε καλά και θα ανακάμψει .

Εκείνη την ημέρα, στις 5 Οκτωβρίου, μια νοσοκόμα μπήκε στο δωμάτιο και ο Gqotsi ήταν ασφαλής στο κρεβάτι του, είπε ακόμη ότι δεν μπορούσε να κινηθεί από το κρεβάτι.

Στη συνέχεια αρχίζει το μυστήριο , μέσα σε ένα λεπτό που έφυγε η νοσοκόμα από το δωμάτιο και επέστρεψε για φέρει καθαρά σεντόνια για τα κρεβάτια, ο Gqutsi είχε εξαφανιστεί από το κρεβάτι του μυστηριωδώς.

Η αστυνομία ερεύνησε την μυστηριώδη υπόθεση με το προσωπικό του νοσοκομείου να ήταν σε αμηχανία για το πώς εξαφανίστηκε από το κρεβάτι του και κατέληξε νεκρός στην ταράτσα του νοσοκομείου, σε μια μετεγχειρητική κατάσταση.

Δεδομένου ότι φαίνεται αδύνατο ότι ένας άνθρωπος σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα μετά την επέμβαση να μπορεί να σηκωθεί από το κρεβάτι,πως κατάφερε να ανέβει στην οροφή σε τοσο σύντομο χρονικό διάστημα που η νοσοκόμα έφυγε από το δωμάτιο.

Νοσοκομείο Stellenbosch

Πολλές οι εικασίες ότι ο Gqotsi ήταν το θύμα μιας μυστικής εμπειρίας τηλεμεταφοράς που πήγε στραβά, αν και η τηλεμεταφορά δεν φαίνεται πολύ πιθανή εξήγηση .

Μια άλλη πιθανή εξήγηση είναι ότι είχε πέσει θύμα τελετουργιών βουντού.
Σύμφωνα με την οικογένεια του και τον αδελφό του μετά τη συνάντησή του με τον διευθυντή του νοσοκομείου, είπε οτι το νοσοκομείο δεν είχε δώσει μια εξήγηση στην οικογένεια για αυτη την υπόθεση, και κατέληξε στο συμπέρασμα ότι υπήρξε μια δολοφονία, αναφέρει.

Εν τω μεταξύ, πώς κατέληξε στην οροφή του νοσοκομείου παραμένει ένα μυστήριο.
©ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications