Απίστευτο: Ληστής πήγε στην Τατιάνα ενώ τον κυνηγούν οι αρχές. Live σύλληψη (Βίντεο)
 Απίστευτο: Ληστής πήγε στην Τατιάνα ενώ τον κυνηγούν οι αρχές. Live σύλληψη (Βίντεο)

Πρωτοφανές είναι αυτό που συνέβη στην ελληνική τηλεόραση. Ο άνδρας, ο οποίος κατηγορείται ότι ο «χοντρός» στην «σκληρή» συμμορία των ληστών εμφανίστηκε στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου, Tatiana Live, στο Ε ενώ η αστυνομία τον καταζητεί. Πρόκειται για τον Ανδρέα Τουρνά γεννημένο στις 4 – 1 – 1979 στην Αθήνα ο οποίος καταζητείτο από την αστυνομία για ληστείες.

Ο φερόμενος ως ληστής κάλεσε στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου και ζήτησε να μιλήσει πριν παραδοθεί να πει την αλήθεια του. «Είμαι αθώος» Ο ίδιος, ο οποίος είναι πατέρας ενός παιδιού, υποστηρίζει ότι είναι αθώος. Όπως ανεφέρε, εκείνος δεν είναι μέλος της συμμορίας και πως δεν έχει πάρει μέρος στις δεκάδες ληστείες.

«Δεν ξέρω τον έναν καθόλου» τόνισε, ξεκαθαρίζοντας πως ο φερόμενος ως «ψηλός» της συμμορίας είναι φίλος του. Ο Ανδρέας Τουρνάς υποστήριξε ότι «δεν έχω κάνει κάτι κακό. Δεν έχω κάνει κάτι κακό στο σημείο που με κατηγορούν. Τα τελευταία δέκα χρόνια είμαι νόμιμος. Πιο παλιά υπήρξα παράνομος γιατί έπαιρνα ναρκωτικά». Ο φερόμενος ως ληστής ανέφερε ότι η φωτογραφία «τραβήχτηκε», πριν από περίπου τρία χρόνια, όταν πήγε στο τμήμα γιατί είχε έναν διαπληκτισμό με τους άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ.

Δείτε τις πρώτες του δηλώσεις «Δεν ήμουν και δεν είμαι ο τσιλιαδόρος της συμμορίας» Ο Ανδρέας Τουρνάς αναφέρθηκε στον φίλο του, τον «ψηλό» ο οποίος είναι βουλγαρικής καταγωγής, λέγοντας πως στην Ελλάδα κυκλοφορεί με το όνομα Παύλος Αποστολόπουλος. «Έτσι δηλώνει εδώ. Δεν λέει Παυέλ, λέει Παύλος. Τον άλλον, τον «κοντό» ίσως να τον ξέρω φατσικά επειδή μένουμε γύρω γύρω. Δεν τον ξέρω γενικά». «Δεν είμαι και δεν ήμουν (ο τσιλιαδόρος της συμμορίας).

Θα σας πω, χωρίς καν να ετοιμαστώ, χωρίς να διαβάσω τη δικογραφία, την αλήθεια. Σε κάποια οικονομική ανάγκη είχε γίνει το εξής με τον κύριο Αποστολόπουλο: «Θα πάμε κάπου» μου λέει, θα πεταχτώ σε μία δουλίτσα που θέλω. Δεν μπορούμε να πάμε μαζί, έχει κόσμο. Αντιλήφθηκα ότι κάνει κάτι παράνομο αλλά η ανάγκη. Αυτή είναι η συμμετοχή μου στην σπείρα. Κι άλλη μία φορά που μου ζήτησε να πάω να τον πάρω από ένα στενό στο Περιστέρι. Πάλι πήγα και προφανώς θα είχε γίνει το ίδιο. Δεν προδίδω τον φίλο μου.

Δεν έχω κάνει κάτι για να ξεφτιλιστώ τόσο πολύ. Ζητάω συγγνώμη από το παιδί μου» ανέφερε μεταξύ άλλων. Ο Ανδρέας αφού εξομολογήθηκε όσα ήθελε να πει… για εκείνον και την δική του υπόθεση κάλεσε όποιον ήξερε να πάρει τηλέφωνο στην εκπομπή και να μιλήσει.

Δείτε την στιγμή της σύλληψης του φερόμενου ως «χοντρού»

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications