Μαρτυρία επιβάτη Μετρό - Έδειρα ανώμαλο λαθρομετανάστη που αυνανιζόταν μέσα στο βαγόνι και η αστυνομία με ρώταγε αν είμαι Χρυσαυγίτης και άφησε αυτόν ελεύθερο !!!
Μαρτυρία επιβάτη Μετρό - Έδειρα ανώμαλο λαθρομετανάστη που αυνανιζόταν μέσα στο βαγόνι και η αστυνομία με ρώταγε αν είμαι Χρυσαυγίτης και άφησε αυτόν ελεύθερο !!!

Είμαι έξω φρενών... Τις προάλλες, φίλος ενεπλάκη στο ακόλουθο συμβάν και μού απέστειλε το εξής:

"Βρισκόμενος στην Αθήνα, πήγα να πάρω μερικά πράγματα για το ταξίδι μου. Καθως γυρνούσα με τον ηλεκτρικό για Πειραιά , στο Μοναστηράκι επικρατούσε χάος.

Μπήκα στο τρένο και μπροστά μου, μέσα στο μπουλούκι, ήταν ένας ανώμαλος λαθρομετανάστης. Μέσα στο μπούγιο, αυτός έπεφτε πάνω μου και με ακουμπούσε στα γεννητικά μου όργανα. Λέω από μέσα μου μπούγιο είμαστε και λογικά δεν μπορεί να το κάνει επίτηδες. Σκέφτηκα να δώσω τόπο στην οργή μιας και αύριο δεν θα ήμουν στην Ελλάδα. Μετά οταν άδειασε λίγο το τρένο, πήγα πιο πέρα.

Ο λαθρομετανάστης κατευθύνθηκε προς το μέρος μου. Κάποια στιγμή τον είδα να με "καρφώνει" με τα ματια. Του είπα χαμηλόφωνα "αν δεν φύγεις θα σου σπάσω τον λαιμό".

Μετά που ξαναγέμισε το βαγόνι, άρχισε να αυνανίζεται. Με κοιτούσε κατάματα άρχισε να τρίβεται πάνω σε μια κοπέλα. Ο ανώμαλος και σιχαμένος λαθρομετανάστης δεν ηταν ούτε μεθυσμένος ούτε "φτιαγμένος" με ναρκωτικά.

Όταν πήγε να με ξαναπλησιάσει, τού τράβηξα μια γροθιά στο πρόσωπο και ενας άλλος που τον είδε έκανε το ιδιο. Η κοπέλα έπαθε σοκ. Ούρλιαζε. Τον έδειρα γιατί απλά ένιωσα απειλή και τίποτα άλλο. Δεν έχω δείρει ποτέ άνθρωπο στον δρόμο στο παρελθόν. Μέσα στο πλήθος, μερικοί περαστικοί με φώναξαν ρατσιστή και φασίστα. Στη συνέχεια, μας συνέλαβαν όλους.

Ο λαθρομετανάστης αφέθηκε αμέσως. Εμάς μας πήρανε για να εξακριβώσουν τα στοιχεία και μας ρώτησαν αν είμαστε χρυσαυγίτες. Τελικά, μας άφησαν ελεύθερους και μας συμβούλεψαν να μη δίνουμε σημασία".

Σε μια κοινωνία με έννομη τάξη, ο εν λόγω λαθρομετανάστης θα είχε συλληφθεί, θα δικάζονταν για δημόσιο αυνανισμό, σ@ξουαλική παρενόχληση και θα απελαύνετο.

Στην Ελλάδα παραμένει ελεύθερος, ώστε να μπορεί να κάνει τον εφαψία στα μέσα μεταφοράς και άμα λάχει ίσως βιάσει και καμιά γυναίκα. Άλλωστε, σύμφωνα με τη διεστραμμένη λογική των συριζαίων, "θα πρέπει να κατανοήσουμε τις ανάγκες του".

Δυστυχώς, η εγκληματικότητα έχει χτυπήσει κόκκινο. Θέλουμε πίσω την πόλη μας. Ως εδώ και μη παρέκει.

eglimatikotita

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications