Σχετικά με το θέμα που πρώην υπάλληλος της NASA  ισχυρίστηκε ότι είδε ανθρώπους στον Άρη και την κάλυψη του θέματος .
Σχετικά με το θέμα που πρώην υπάλληλος της NASA που ισχυρίστηκε ότι είδε ανθρώπους στον Άρη.

Ανθρώπους στην επιφάνεια του πλανήτη Άρη πριν από 35 χρόνια, ισχυρίζεται πως είδε μια πρώην υπάλληλος της NASA.

Το θέμα έχεις ως εξής: Μιλώντας σε εκπομπή αμερικανικού ραδιοφωνικού σταθμού η γυναίκα υποστήριξε ότι κατά τη διάρκεια αποστολής, στο πλαίσιο του προγράμματος της NASA, Βικινγκ, είδε δύο ανθρωπόμορφα όντα να περπατούν στην επιφάνεια του Κόκκινου Πλανήτη.

Σύμφωνα μάλιστα με τους ισχυρισμούς της, οι δύο άνδρες δεν φορούσαν τα συνηθισμένα ογκώδη κοστούμια των αστροναυτών, αλλά «κάτι που έμοιαζε περισσότερο με προστατευτική στολή».

«Περπάτησαν από τον ορίζοντα προς το Viking Explorer», τόνισε η Τζάκι, σημειώνοντας πως άλλα έξι μέλη της αποστολής είδαν τους δύο άνδρες.

«Τρέξαμε πάνω και όχι μόνο είχαν κλειδώσει, αλλά είχαν καλύψει και το τζάμι της πόρτας με χαρτί για να μη βλέπουμε. Ρωτήσαμε αν ήταν δικοί μας, ωστόσο δεν πήραμε ποτέ απάντηση», κατέληξε. Στην αποστολή Βικινγκ στον Άρη συμμετείχαν επίσης δύο διαστημικά σκάφη, το Βικινγκ 1 και το Βικινγκ 2, ενώ εκτοξεύτηκαν με διαφορά λίγων εβδομάδων τη δεκαετία του 1970.

Τι γίνεται με αυτο το θέμα? για αρχή έχουν σβήσει το βίντεο με τις δηλώσεις της απο το youtupe οι δημοκράτες! ηταν τοσο "θεωρίες συνωμοσίας" που εξαφάνισαν και το βίντεο! ίσως και την ίδια!

Η NASA διευκρίνισε ότι δεν έχει αποικία με παιδιά-σκλάβους στον Άρη!(αφού το είπε η εγκυρότατη NASA έτσι θα ειναι)! διεθνές εβραϊκή ιστοσελίδα huffingtonpost.gr! Δημοσιεύθηκε: 01/07/2017, Και συνεχίζει: Ο Τζόουνς συμβάλλει στην προώθηση μιας ακόμα πιο εξωφρενικής και- τονίζουμε- ψευδούς θεωρίας: Ότι η NASA διατηρεί μια αποικία με παιδιά-σκλάβους στον Άρη.Για να είναι σίγουρη πως αυτή η θεωρία συνωμοσίας δεν θα εξαπλωθεί, η NASA αναγκάστηκε να τη διαψεύσει. Την Πέμπτη, ο Τζόουνς πήρε συνέντευξη από τον Ρόμπερτ Ντέιβιντ Στιλ, κάποιον που η σελίδα του στη Wikipedia χαρακτηρίζει ως «Αμερικανό ακτιβιστή και πρώην στέλεχος της CIA».

Όταν βάζουν ως "έγκυρες πήγες" μονο δίκες δήθεν ως ανεξάρτητες και όταν μια πληροφορία την βαφτίζουν ως "θεωρία συνωμοσίας": η επίσης εβραϊκή και εμείς το τονίζουμε Wikipedia τον χαρακτηρίζει ως Αμερικανό ακτιβιστή !υπονοώντας συνομοσιολόγο! ....Ο Στιλ παρουσίασε μια περίεργη θεωρία, σύμφωνα με την οποία η NASA όχι απλά έχει στείλει ανθρώπους στον Άρη χωρίς να το μάθει κανείς, αλλά έχει κάνει και απίστευτα διαβολικά πράγματα κατά το εγχείρημα αυτό.

«Μπορεί να φανεί στους ακροατές ως πολύ ακραίο, αλλά πιστεύουμε ότι υπάρχει μια αποικία στον Άρη στην οποία ζουν παιδιά που απήχθησαν και απεστάλησαν στο διάστημα σε ένα ταξίδι 20 ετών» είπε ο Στιλ. «Οπότε αφού φτάσουν στον Άρη, δεν έχουν εναλλακτική από το να γίνουν σκλάβοι στην αποικία».Επίσης ο Στιλ ισχυρίστηκε πως αυτοί οι απαχθέντες- σκλάβοι στον Άρη θανατώνονται με σκοπό την απόκτηση του αίματος και του μυελού των οστών τους.

Άρα έχουμε 2 άτομα που λένε το ίδιο οτι κάτι κάνουν στον Άρη, όσο για τους "δημοσιογράφους" πίσω απο τέτοιες ιστοσελίδες τους έχουμε δει τι άτομα ειναι, πάντα ο ένας ο "αρχηγός" τους έχει περάσει μια βόλτα απο μασονικές στοές, και οτι δεν βολεύει το βαφτίζουν ως "θεωρία συνωμοσίας" !οι άλλοι ειναι αριστεροί που ούτως η άλλος έχουν υιοθετήσει το σιωνιστικό δόγμα που έχει γίνει και ιδεολογία τους και θρησκεία τους τύπου Ισλάμ! τύφλα να έχουν τα ρομπότ!

Αυτά τα άτομα ειναι μειωμένης αντίληψης και νοημοσύνης (χρήσιμοι ηλίθιοι τους έχουμε τσεκάρει πολλές φόρες) που τους βάζουν μπροστά για να μην φαίνονται αυτοι που κάνουν κουμάντο στα αλήθεια αυτο λέγεται δημοκρατία!, γιαυτό εξάλλου βλέπετε κάτι ηλίθιους στο ΣΥΡΙΖΑ! που κάθε σκεπτόμενος βλέπει οτι αυτα τα ηλίθια άτομα που έχουν βάλει για υπουργούς δεν κάνουν ούτε να τα βάλεις ως υπεύθυνα σε ένα μαγαζί! αυτούς βρίζουν όλοι και οχι τους αληθινούς υπευθύνους! ειναι τόσο ηλίθια αυτα τα άτομα και δογματισμένα που δεν έχουν καν τύψεις για το κακό που κάνουν! ένας λόγος που εκφύλισαν και τα σχολεία ειναι για να παίρνουν πτυχίο όλοι ακόμα και οι διανοητικά ανάπηροι!και μετά τους παρουσιάζουν ως "επιστήμονες" με διδακτορικά, "ειδικούς"! ούτε λόγος για έλεγχο νοημοσύνης όσοι μπαίνουν βουλευτές κτλ.

Ο Λόρδος Admiral Hill-Norton, ήταν ανώτερος αξιωματικός του Βασιλικού Ναυτικού, είχε πει ενδιαφέροντα πράγματα για την εξωγήινη ζωή στο σύμπαν:Υπάρχουν πράγματα στην ατμόσφαιρά μας, που είναι τεχνητά πολλά μίλια πιο μεγάλα από οτιδήποτε μπορούμε να φτιάξουμε σήμερα, δεν έχουμε κανένα τρόπο να τα σταματήσουμε να έρχονται εδώ ... και ότι υπάρχει σοβαρή πιθανότητα ότι μας έχουν επισκεφθεί πολλές φόρες όντα από το διάστημα και απο άλλους πολιτισμούς και αιώνες πριν.©ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications