Αμβρόσιος: Πιο έγκυρη η άποψη της Εκκλησίας από την ΕΜΥ για τα καταστροφικά φαινόμενα
Αμβρόσιος: Πιο έγκυρη η άποψη της Εκκλησίας από την ΕΜΥ για τα καταστροφικά φαινόμενα

Αν πιστεύετε ότι έχετε ακούσει όλες τις επιστημονικές απόψεις για τις αιτίες που προκάλεσαν την καταστροφή στην Δυτική Αττική, μην βιάζεστε....

Ο Μητροπολίτης Καλαβρύτων και Αιγιαλείας, Αμβρόσιος, μέσω του προσωπικού του ιστολογίου, λίγο πολύ, μας λέει ότι η άποψη της εκκλησίας είναι πιο έγκυρη από την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία και ότι αν θέλουμε να ενημερωθούμε για τις αιτίες της καταστροφής να συμβουλευτούμε την Καινή Διαθήκη και το κατά Ματθαίον Ευαγγέλιο... Ο Θεός που τιμωρεί τους άπιστους...

Όπως αναφέρει μεταξύ άλλων: "Προσκεκλημένοι στα πάνελ διάφοροι παράγοντες, όπως π.χ. της Μετεωρολογικής Εταιρείας, της Αστυνομίας κλπ, οι οποίοι από την δική τους σκοπιά έκαστος προσπάθησαν να δώσουν εξηγήσεις στο τηλεοπτικό κοινό γύρω από τα πρωτοφανή αυτά φυσικά καταστροφικά φαινόμενα.

Πλην όμως στο άθεο αυτό Κράτος, στο οποίο ζούμε σήμερα, με τους δεδηλωμένους ως προς την αθεΐα τους Πρωθυπουργό και πολλούς Υπουργούς, κανείς δεν σκέφθηκε να καλέση στο πάνελ του και κάποιο εκπρόσωπο του Θεού, κάποιο εκκλησιαστικό πρόσωπο, ώστε να ακουσθή και της Εκκλησίας η άποψη! Και όμως η άποψη της Εκκλησίας είναι η πιο έγκυρη, όταν κρίνωνται τα φαινόμενα αυτά!

Εμείς, λοιπόν, σήμερα, αφού εκφράσουμε την λύπη μας προς όλους αυτούς τους εκπροσώπους των ΜΜΕ για την περιφρόνηση και την παράβλεψη της Μητρός Εκκλησίας, θα τολμήσουμε να κάνουμε αυτό, το οποίο πολλοί άλλοι εκκλησιαστικοί άνδρες ώφειλαν να είπουν προς τον Ελληνικό Λαό, για να τον σωφρονήσουν και να τον παιδαγωγήσουν!

Και ποιό είναι αυτό, που συνθέτει και αποτελεί την Γνώμην της Εκκλησίας; Τι άλλο από την καθαρή φωνή του Ευαγγελίου, την καθαρή φωνή του Χριστού μας;

Ανοίξτε, λοιπόν, αδελφοί μου την Καινή Διαθήκη, αν βέβαια υπάρχει ακόμη -κρυμμένη και περιφρονημένη- κάπου εκεί σε κάποιο ντουλάπι, συρτάρι κλπ. στο σπιτικό σας. Ανατρέξατε στο κατά Ματθαίον Ευαγγέλιο, κεφάλαιο 24, στ.6-8. Εκεί περιγράφονται διάφορα έκτακτα φυσικά φαινόμενα, τα οποία θα είναι καταστροφικά!

Όπως π.χ. πείνα και σεισμοί, που θα επιφέρουν καταστροφές στο φυσικό περιβάλλον! Μεταξύ αυτών πρέπει να εντάξουμε και τους καταποντισμούς. Όλα αυτά θα εκφράζουν την οργή του Δημιουργού Θεού για την αποστασία του δημιουργήματός Του, δηλ. του ανθρώπου."

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications