19 Νοε 2017

VIDEO Μάνδρα: 20 δολοφονημένοι από το μισελληνικό κράτος στην τριτοκοσμική χώρα, κανένας ένοχος μέχρι στιγμής και καμιά παραίτηση!

VIDEO Μάνδρα: 20 δολοφονημένοι από το μισελληνικό κράτος, κανένας ένοχος μέχρι στιγμής και καμια παραίτηση!

Τα έχουν βάλει μονο με την δήμαρχο υποκριτικά οι αριστεροί καλοπληρωμένοι πίσω απο δεκάδες κρυφό-αριστερές ιστοσελίδες με απίστευτη προώθηση, λεφτά υπάρχουν για να πληρώνουν ακόμα και troll... Από τον χρήση που ανέβασε το βίντεο:

Θρήνος στην Μάνδρα Αττικής όπου μέσα σε λίγες ώρες κακοκαιρίας χάθηκαν άλλοι 20 συνάνθρωποί μας, δολοφονημένοι και αυτοί από το ανύπαρκτο - για τους Έλληνες - κράτος. Δεκαετίες διαφθοράς, σαπίλας, πλήρους αχρηστίας των ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ "εθνοπατέρων" βγήκαν στην επιφάνεια μέσα σε λίγα μόλις λεπτά..

Ο υποτιθέμενος πρωθυπουργός της χώρας δήλωσε τριήμερο πένθος και την έκανε για Σουηδία σε κάποιο κοινωνικό σοσιαλιστικό συνέδριο (!!!) ενώ οι άεργοι λαοπατέρες παρελαύνουν νυχθημερόν στα (((ΜΜΕ))) και ταΐζουν κουτόχορτο τις μάζες..

Ότι και να γράψω είναι λίγο. Δεν υπάρχουν λόγια για να περιγράψω το μέγεθος της αηδίας που αισθάνομαι για το μισελληνικό κυνοβουλευτικό καρκίνωμα που δολοφονεί με κάθε τρόπο τον εξαθλιωμένο λαό μας.

Χιλιάδες συνάνθρωποί μας έχουν ήδη αυτοκτονήσει (δολοφονηθεί) από την ανέχεια και την φτώχεια μέσα σε 7 χρόνια προδοτικών μνημονίων, εκατομμύρια συνέλληνες ζουν κάτω από το όριο της φτώχειας, η ένδοξη χώρα μας έχει ξεπουληθεί και μετατραπεί σε ισλαμική αποικία..

Όπως είναι αυτονόητο, καμμία από τις άπειρες ΜΚΟ των λαθρολάγνων μισελλήνων "ανθρωπιστών" ψευδοαντιφασιστών δεν πήγε στην Μάνδρα να βοηθήσει τους Έλληνες που απεγνωσμένα ψάχνουν από κάπου να πιαστούν τις δύσκολες αυτές ώρες.. Προφανώς το Open Society του Σόρος δεν προβλέπει κονδύλια για Έλληνες..

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

VIDEO Μάνδρα: 20 δολοφονημένοι από το μισελληνικό κράτος στην τριτοκοσμική χώρα, κανένας ένοχος μέχρι στιγμής και καμιά παραίτηση!
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........
ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ 2 - ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.......)
Η ΣΕΛΙΔΑ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΕΣ!

.Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα, γιατι μας κάνουν παράπονα οτι δεν βλέπουν τα post (κλείστε με close).
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications