Τι διδάσκει η περίπτωση  του τρίχρονου αγοριού που θυμάται προηγούμενη ζωή, ξεθάβει τη σορό του και υποδεικνύει τον δολοφόνο????
Τι διδάσκει η περίπτωση  του τρίχρονου αγοριού που θυμάται προηγούμενη ζωή, ξεθάβει τη σορό του και υποδεικνύει τον δολοφόνο????

Ας θυμηθούμε λίγο την ιστορία που μπόμπιρας θυμάται προηγούμενη ζωή, δεν μιλάμε για θεωρίες συνωμοσίας οπως αρέσκονται να λένε κάποιοι αρχή γενόμενης απο όμβριους, ειναι τεκμηριωμένη περίπτωση με στοιχειά αν και θα την έχουν διαβάσει και άλλου ,πολλοί το έβαλαν αλλα πέρασε και δεν ακούμπησε :

Η ιστορία που πρόκειται να διαβάσετε είναι αληθινή. Φανταστείτε ότι είστε οι γονείς ενός μικρού παιδιού που μαθαίνει να μιλάει και ανάμεσα σε όλα όσα βλέπει και αισθάνεται, ξαφνικά αρχίζει να αναφέρεται με ανατριχιαστικές λεπτομέρειες κι επιμονή στην προηγούμενη ζωή του. Πώς θα αντιδρούσατε;

Στην περίπτωση όμως αυτή, ο μικρός προχώρησε ένα βήμα παραπέρα από μια απλή αναφορά σε λεπτομέρειες, καθώς οι περιγραφές αφορούσαν την ίδια του τη δολοφονία. Για να πείσει μάλιστα τους γονείς του, τους οδήγησε σε ένα πολύ συγκεκριμένο σημείο και στη συνέχεια τους σόκαρε λέγοντας τους ότι σε εκείνο ακριβώς το σημείο είχε πεθάνει.

Ήταν τόση μάλιστα η επιμονή του, που οι γονείς αναγκάστηκαν να ενδώσουν και να αρχίσουν το σκάψιμο στο σημείο που υποδείκνυε. Μπορείτε να μαντέψετε τι βρήκαν; Ναι, ένα πτώμα! Όμως η εκπληκτική αυτή ιστορία δεν τελειώνει εδώ, καθώς έπειτα το αγόρι οδήγησε τους γονείς του στο σημείο που βρισκόταν θαμμένο το τσεκούρι με το οποίο είχε δολοφονηθεί και σύμφωνα με εκείνους εξηγούσε το κόκκινο σημάδι με το οποίο είχε γεννηθεί στο μέτωπό του.

Όμως η απρόσμενη τροπή της ιστορίας δεν τελειώνει εδώ, καθώς τελικά το αγόρι αποκάλυψε στους έκπληκτους γονείς το όνομα του δολοφόνου και έπειτα από κάποιο χρονικό διάστημα, ο συγκεκριμένος άνθρωπος, σύμφωνα με το δημοσίευμα, εντοπίστηκε και ώ του θαύματος ομολόγησε το έγκλημα.

Που ειναι όλοι αυτοι οι λεγόμενοι ειδικοί στα "έγκυρα μέσα" να βγάλουν μια ανακοίνωση κάτι τέλος πάντων? γιατί τέτοια σιωπή; εδώ έχουμε ένα γεγονός, που ειναι η "επιστημονική κοινότητα"? όλοι του συστήματος? και δεν ειναι η μονή περίπτωση υπάρχουν πολλές ,που δεν έχουν γίνει γνώστες καν, καμιά ερευνά δεν έγινε απο το κατεστημένο τίποτα,άκρα σιωπή! άρα υπάρχει δόλος, που οδηγεί οτι θέλουν να κρύψουν μια αλήθεια που ανατρέπει τα πάντα.

Εδώ ανατρέπονται "νομοί της φυσικής" και το τι ειναι η ίδια η ζωή! και δικαιώνουν αυτα που έλεγαν οι αρχαίες θρησκείες που τελικά έμειναν μονο στην βουδιστική, θα περάσει και θα ξεχαστεί και οποιος μιλάει για τέτοιες "θεωρίες συνωμοσίας" θα ειναι "συνομοσιολόγος"! η μπορεί να το βγάλουν και ως ΗΟΑΧ με το γνωστό ύπουλο τρόπο τους! αυτο κάνουν επι δεκαετίες! αυτο διδάσκει η περίπτωση αυτη, τα αλλα ειναι γνωστά σε αυτούς που ερευνούν !

Όταν ελέγχεις τι θα μάθουν απο τα σχολεία και τα πανεπιστήμια δημιουργείς ελεγχόμενους γιατρούς, "επιστήμονες", αρχαιολόγους, φυσικούς,κτλ!ο σκοταδισμός δεν τελείωσε το μεσαίωνα! ειδικά σε τέτοια θέματα που γκρεμίζουν το Matrix !

Μάλιστα στο τομέα της ιατρικής και βιολογίας επιστρέφει ο μεσαίωνας! «Αναστολή άσκησης του ιατρικού επαγγέλματος στους ιατρούς-ομοιοπαθητικούς» η "σωτηρία" ειναι μονο τα εμβόλια, αυτη την στιγμή γίνεται ένα τερατώδες έγκλημα κατα της ανθρωπότητας (μονο της λεγόμενης δυτικής, Ευρώπη-Αμερική ), με συνεργούς ολα τα ΜΜΕ, όλους στο ιατρικό κατεστημένο!όλες οι ιστοσελίδες του κατεστημένου, με διασπορά ψευδών ειδήσεων και τρομολαγνεία! με "θεωρίες συνωμοσίας" θα ασχοληθούν? ©ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications