Βρετανία: Αδειο παιδικό καρότσι γίνεται χίλια κομμάτια από διερχόμενο τρένο [βίντεο]
Βρετανία: Αδειο παιδικό καρότσι γίνεται χίλια κομμάτια από διερχόμενο τρένο [βίντεο]

Η στιγμή που ένα παιδικό καροτσάκι καταστρέφεται εντελώς από μία εμπορική αμαξοστοιχία κατέγραψε κρυφή κάμερα. Ευτυχώς, μέσα στο καρότσι δεν υπήρχε κανένα μωρό.

Το βίντεο δείχνει μία γυναίκα που περιμένει στην πλατφόρμα του σταθμού Nuneaton στο Warwickshire της Αγγλίας. Η μητέρα κάποια στιγμή παίρνει το βλέμμα της από το καρότσι και τότε αυτό αρχίζει να κυλά, έχοντας σακούλες σούπερ μάρκετ κρεμασμένες στο πλάι του, κυλάει προς την πλευρά του τρένου και τελικά γίνεται χίλια κομμάτια από την αμαξοστοιχία.

Το Συμβούλιο ασφαλείας και Πρότυπων Σιδηροδρόμων (RSSB) έδωσε το υλικό που κατέγραψε η κάμερα στη δημοσιότητα για να προειδοποιήσει τους γονείς για τους κινδύνους στους σιδηροδρομικούς σταθμούς.

«Ο καλύτερος τρόπος για να είστε ασφαλείς εσείς, τα παιδιά σας και τα υπάρχοντά σας είναι να κρατάτε το καρότσι σας, έχοντας κατά νου να βάζετε πάντα το φρένο» ανέφερε εκπρόσωπος του συμβουλίου σε ανακοίνωση.

«Γνωρίζουμε ότι όποιος προσέχει παιδιά έχει πάντα τα χέρια του γεμάτα και μπορεί να νιώθει ότι δεν είναι δυνατόν να προσέχει τα πάντα και όλους τους άλλους. Αλλά η κάμερα του σταθμού Nuneaton, μας δείχνει πόσο σημαντικό είναι να έχουμε τον έλεγχο ενός καροτσιού».

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications