Τραμπ για Τσίπρα: Αν ήξερα τι είχε πει για μένα προεκλογικά δεν θα τον δεχόμουν
Τραμπ για Τσίπρα: Αν ήξερα τι είχε πει για μένα προεκλογικά δεν θα τον δεχόμουν

Φαίνεται ότι οι ΗΠΑ δεν έχουν ξεχάσει τα αντιπολεμικά-αντινατοϊκά και αντιαμερικανικά συνθήματα του νυν πρωθυπουργού Α.Τσίπρα.

Έτσι «περίμενε στη γωνία» τον Έλληνα πρωθυπουργό Αμερικανός δημοσιογράφος, κατά τη διάρκεια της κοινής συνέντευξης Τύπου με τον Αμερικανό πρόεδρο.

Ο δημοσιογράφος, επιχειρώντας να κάνει τον πρωθυπουργό να ανακαλέσει, του υπενθύμισε την παλαιότερη δήλωσή του, πριν από τις προεδρικές εκλογές στις ΗΠΑ, όταν είχε πει για το ενδεχόμενο να γίνει πρόεδρος ο Ντόναλντ Τραμπ:

Τον Μάρτιο του 2016 είχατε πει για την πιθανολογούμενη προεδρία του κ. Τραμπ ότι «ελπίζουμε να μην δούμε αυτό το κακό και εκλεγεί πρόεδρος». Μετά τη συνάντηση με τον πρόεδρο αλλάξατε άποψη;».

Προτού προλάβει να απαντήσει ο Αλέξης Τσίπρας, ο κ. Τραμπ παρενέβη, κάνοντας έναν μορφασμό, και είπε: «Μακάρι να το ήξερα αυτό πριν από την ομιλία μου».

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο δημοσιογράφος που έκανε την επίμαχη ερώτηση στον Έλληνα πρωθυπουργό ήταν ο Τζον Ρόμπερτς του δικτύου Fox. Ο κ. Ρόμπερτς είναι ο επικεφαλής ανταποκριτής του Fox News στον Λευκό Οίκο, ενώ η σύζυγός του εργάζεται στο CNN.

Από την πλευρά του, ο κ. Τσίπρας, απάντησε, μεταξύ άλλων: «Διαπίστωσα από τη συνάντηση που είχα με τον πρόεδρο ότι η προσέγγισή του στα πράγματα και ο τρόπος με τον οποίο αντιμετωπίζει την πολιτική, ορισμένες φορές μπορεί να μοιάζει διαβολικός αλλά γίνεται για καλό. Οι ΗΠΑ είναι μια εξαιρετικά σημαντική δύναμη και οι δυνατότητές τους να παρέμβουν για το καλό είναι εξαιρετικά σημαντικές. Θέλω λοιπόν να σας διαβεβαιώσω ότι η συνάντηση που είχα μαζί του ήταν εξαιρετικά γόνιμη, δεν αισθάνθηκα ούτε μια στιγμή ότι απειλούμαι, αντιθέτως αισθάνθηκα ότι υπάρχει μια γόνιμη προοπτική προκειμένου να παραμερίσουμε τις όποιες διαφορές μπορεί να υπάρχουν και να δούμε το κοινό έδαφος»

Δείτε εδώ πως το μετέδιδαν οι Αμερικανοί. Μιλάμε για ξεφτίλα...

Τραμπ για Τσίπρα: Αν ήξερα τι είχε πει για μένα προεκλογικά δεν θα τον δεχόμουν

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications