Τραγωδία στο Μαρκόπουλο: Να φύγει στο εξωτερικό ήθελε η άτυχη 17χρονη κοπέλα δεν πρόλαβε!
Τραγωδία στο Μαρκόπουλο: Να φύγει στο εξωτερικό ήθελε η άτυχη 17χρονη κοπέλα δεν πρόλαβε!

Δεν πρόλαβε να πραγματοποιήσει τα όνειρά της καθώς την σκότωσε η ίδια της η μάνα που έπασχε από ψυχολογικά προβλήματα – Το κορίτσι προσπάθησε να την αποτρέψει από την αυτοκτονία και βρήκε τραγικό θάνατο – Θρήνος σε φίλους και συγγενείς

Θρήνος στο Μαρκόπουλο Αττικής από την οικογενειακή τραγωδία. Φίλοι και συμμαθητές της άτυχης 17χρονης δεν μπορούν να πιστέψουν τον άδικο θάνατο της. Παιδί αγαπημένο από όλο τον κόσμο, η 17χρονή Μαρίνα, ήθελε να τελειώσει το σχολείο στο Γενικό Λύκειο Κορωπίου όπου πήγαινε και να έφευγε στο εξωτερικό για να συνεχίσει τις σπουδές της.

Την πρόλαβε όμως ο θάνατος, καθώς στα 17 της χρόνια, η ίδια της η μητέρα, της αφαίρεσε την ζωή, σκοτώνοντας την με ένα μαχαίρι.

Από το άκουσμα της είδησης και μετά, στο προφίλ της άτυχης μαθήτριας λυκείου, τα μηνύματα είναι ατέλειωτα, καθώς κανείς από τους οικείους της 17χρονης κοπέλας, δεν μπορεί να πιστέψει το κακό που έχει συμβεί.

«Ήταν η καλύτερη κοπέλα που έχω γνωρίσει. Μας λείπει ήδη.. Καλό ταξίδι» λέει μια φίλη της 17χρονης Μαρίνας.

Μια άλλη φίλη της άτυχης κοπέλας γράφει χαρακτηριστικά «Τραγικό κ δυστυχώς τεράστια λάθη του περίγυρου, τα πληρώνουν αθώες ψυχές… Καλό παράδεισο κοριτσάκι μου».

Τραγική φιγούρα ο 53χρονος πατέρας, στέλεχος τουριστικής εταιρίας, ο οποίος δεν κατάφερε να σταματήσει την 51χρονη γυναίκα του, καθώς ήταν κλειδωμένος στο υπόγειο του σπιτιού τους στο Μαρκόπουλο Αττικής.

Σύμφωνα με το χρονικό της υπόθεσης στις 12 το μεσημέρι, η 51χρονη γυναίκα, πρώην αεροσυνοδός της Ολυμπιακής Εταιρίας, κλείδωσε τον 53χρονο σύζυγό της στο υπόγειο του σπιτιού τους στο Μαρκόπουλο Αττικής. Η 51χρονη γυναίκα, έχοντας ψυχολογικά προβλήματα, βάσει μαρτυρίας του συζύγου της, πήρε ένα μαχαίρι και κατευθύνθηκε προς την αυλή του σπιτιού. Εκεί την είδε η 17χρονη κόρη της και προσπάθησε να την σταματήσει πριν τραυματίσει τον εαυτό της.

Δυστυχώς όμως, δεν τα κατάφερε, η μητέρα της ήταν ψυχικά πολύ άρρωστη και δεν καταλάβαινε τίποτα.Στην πάλη τους, ανάμεσα σε μητέρα και κόρη, η μητέρα κατάφερε θανάσιμα τραύματα στο 17χρονο αγγελούδι και μετά αυτοκτόνησε. Καθόλη την διάρκεια ο 53χρονος πατέρας προσπαθούσε να σπάσει την πόρτα και να βγει, όμως όταν τα κατάφερε ήταν πλέον αργά. Μητέρα και κόρη είχαν χαθεί για πάντα.

Όπως διαπίστωσε ο ιατροδικαστής, στο σώμα της 17χρονης υπήρχαν πολλά αμυντικά τραύματα από μαχαιριές, ενώ το θανατηφόρο χτύπημα ήταν στον λαιμό της άτυχης κοπέλας. Ακούστε τι δήλωσαν οι συμμαθητές της άτυχης κοπέλας:

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications