Θεσσαλονίκη: Επεισόδια και ένας τραυματίας πριν την ομιλία Τσίπρα [βίντεο] τα σκυλιά του συστήματος έκαναν το θαύμα τους
Θεσσαλονίκη: Επεισόδια και ένας τραυματίας πριν την ομιλία Τσίπρα [βίντεο] τα σκυλιά του συστήματος έκαναν το θαύμα τους

Επεισόδια σημειώθηκαν το βράδυ της Παρασκευής έξω από το Βελλίδειο Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλονίκης μεταξύ διαδηλωτών και ΜΑΤ η αλλιώς τα σκυλιά που προστατεύουν το σύστημα, το ίδιο το σύστημα που τους στέλνει τα τάγματα εφόδου, εκείνα τα μολυσματικά (φορείς) τους αναρχοκομμουνιστές, εντολές εκτελούν θα πει κάποιος, άρνηση διαταγών όλοι μαζί αλλα ποιος το κάνει? ανθρωπάκια ειναι προστατεύουν την ίδια την υπόδουλη τους απο τον πιο μεγάλο έως το πιο μικρο .

Συγκεκριμένα, μέλη του Συντονισμού Συλλογικοτήτων Θεσσαλονίκης,της ΟΚΔΕ και της Λαϊκής Ενότητας, τα οποία πραγματοποίησαν πορεία στο κέντρο της πόλης, επιχείρησαν να πλησιάσουν το Βελλίδειο, στο οποίο ήταν προγραμματισμένη η ομιλία του Αλέξη Τσίπρα.

Σύμφωνα με το Thestival επικράτησε ένταση, με την Αστυνομία να προβαίνει σε περιορισμένη χρήση χημικών, για να απωθήσει τους διαδηλωτές. Ήδη, από νωρίς το απόγευμα έχει κλείσει το τμήμα της Λεωφόρου Στρατού μπροστά στο Βελλίδειο, ενώ την πορεία ακολουθούν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις.

Πορεία διαμαρτυρίας πραγματοποίησαν στο κέντρο της Θεσσαλονίκης μέλη του Συντονισμού Συλλογικοτήτων Θεσσαλονίκης,της ΟΚΔΕ και της Λαϊκής Ενότητας με αφορμή το 2ο Thessaloniki Summit, στο οποίο θα μιλήσει ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας. Η πορεία ξεκίνησε από την Καμάρα και αυτή την ώρα βρίσκεται στην οδό Εθνικής Αμύνης.

Οι διαδηλωτές θα κατευθυνθούν προς το Βελλίδειο Συνεδριακό Κέντρο, όπου θα πραγματοποιήσει ομιλία ο πρωθυπουργός. Ήδη, από νωρίς το απόγευμα έχει κλείσει το τμήμα της Λεωφόρου Στρατού μπροστά στο Βελλίδειο, ενώ την πορεία ακολουθούν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications