Σεισμός 5 Ρίχτερ ανοικτά των Σποράδων – Κατηγορώ!
Σεισμός 5 Ρίχτερ ανοικτά των Σποράδων – Κατηγορώ!

Η καταπληκτική χθεσινή μέρα με την επίσκεψη του Αλέξη Τσίπρα στον Βόλο, πριν μεταβεί στη Λάρισα, έληξε με σεισμική δόνηση 5 Ρίχτερ ανοικτά των Σποράδων

Όπως έγραψα χτες, η μέρα περιείχε έντονους χημικούς αεροψεκασμούς και στη συνέχεια εμφανίστηκαν τα γνωστά “κατσαρά” σύννεφα που υποδηλώνουν ηλεκτρομαγνητική ενέργεια – μην μου τα κατονομάσει, κατατάξει κανείς, θα τον πάρει ο διάολος και θα τον σηκώσει!

Η ισχυρή σεισμική δόνηση 5 Ρίχτερ σημειώθηκε στις 1:49 τα ξημερώματα στην θαλάσσια περιοχή βορειοδυτικά της Σκύρου και σύμφωνα με την αναθεωρημένη λύση από το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο, το εστιακό βάθος του σεισμού ήταν 11,6 χλμ – για μια ακόμα φορά επιφανειακός, όπως συνήθως είναι οι τεχνητοί σεισμοί.

Ο σεισμός έγινε μόλις 93 χλμ. από την Χαλκίδα, ενώ έγινε αισθητός ακόμα και στην Αθήνα. Μετά την ισχυρή δόνηση έχουν καταγραφεί 15 μετασεισμοί με ισχυρότερο αυτό των 2,9 Ρίχτερ που σημειώθηκε περίπου 10 λεπτά μετά την πρώτη δόνηση. Σύμφωνα με τη σεισμολόγο Γεωργία Πανοπούλου «δεν γνωρίζουμε με βεβαιότητα αν ήταν ο κύριος σεισμός».

Πονοκέφαλος και τρελές συχνότητες εσωτερικά στο αυτί
Έχω μισό αιώνα και μια δεκαετία στην πλάτη μου. Από σεισμούς ξέρω, έχω ζήσει και τον μεγάλο της δεκαετίας ’80 στην Αθήνα. Βουητό από συχνότητες μόνο τα τελευταία χρόνια ακούω πριν από σεισμό, αλλά και μέρες χωρίς σεισμό, μέρες που η ακτινοβολία “βαράει” το νευρικό σύστημα. Μέρες που έχουν προηγηθεί καραψεκασμοί! Οι χειρότερες μέρες, περιέργως περιοδικά, δείχνουν να είναι οι Πέμπτες και οι Κυριακές με κάποιο +/- σε ώρες.

Συνήθως λέμε “φταίει το χααρπ” στην Αλάσκα για τους σεισμούς, αν και τελευταία είπαμε ότι έχουμε κι ένα χααρπ ακόμα στη Νορβηγία. Ωστόσο και τα δυο είναι αρκετά μακριά από μας. Τι άλλο τους χρειάζεται; Μάλλον κάποιος δορυφόρος και σίγουρα κάποιες αντένες κινητής τηλεφωνίας σαν αυτή που είναι του ΟΤΕ στο Πήλιο και εκπέμπει και για τα κανάλια μέχρι την Κοζάνη – τόσο μεγάλη ισχύ έχει!

Στη μια και κάτι το πρωί που πήγα για ύπνο οι συχνότητες ήταν το κάτι άλλο, μέχρι που ένιωσα και το κούνημα, εδώ ψηλά στη Μακρινίτσα. Η νύχτα ήταν δραματική, καθώς δεν σταματούσαν καθόλου. Ήμουν βεβαία ότι θα υπάρχει και συνέχεια. Το κεφάλι μου έλεγες θα σπάσει, ένιωθα ρίγη, λες και κάποιος μου βαμπίριζε την ενέργεια και προσπαθούσε να μου τινάξει τον εγκέφαλο.

Κατάρα αλλά και χάρισμα όσοι έχουν ηλεκτρομαγνητική ευαισθησία. Από τη μια υποφέρεις, γιατί νιώθεις τα πάντα, από την άλλη ξέρεις να προφυλάσσεσαι στο μέτρο του δυνατού βέβαια. Υπόψη ότι λόγω του διαλογισμού που κάνω από το 1989, έχω πάρει διαζύγιο με όλα τα παυσίπονα, οι δε εξετάσεις μου είναι εικοσάρας! Οπότε αν κάτι μου συμβεί, αφήνω σε όλους τους φίλους αναγνώστες μου το έργο μου, μαζί με την ευχή μου, να καταγγείλετε τον θάνατο μου ως εγκληματική ενέργεια κατά της ανθρωπότητας. Δεν δραματοποιώ καμία κατάσταση, είναι από μόνη της ήδη δραματική, με τέτοιους πύργους σε ξένα χέρια να μπορούν να εκπέμπουν ό,τι και όση ακτινοβολία θέλουν. Που είναι η περιβαλλοντική τους μελέτη; Θα μας την παραδώσουν μετά την αγωγή που ετοιμάζομαι να τους κάνω!

Κλείνοντας τα σκούρα του παραθύρου που “βλέπει” στα Χάνια και στην μύτη της κεραίας, ελάχιστα μειώθηκαν οι συχνότητες.

Κατηγορώ
Κατηγορώ όσους γνωρίζουν και είναι σε θέσεις-κλειδιά και το βουλώνουν
Κατηγορώ εκείνους που σπεύδουν να χαρακτηρίσουν την έρευνα μας ως “θεωρίες συνωμοσίας” είτε γιατί τους είπαν να κάνουν έτσι, είτε γιατί στο DNA τους υπάρχει εκείνος ο κρίκος που χαρακτηρίζει τον ηλίθιο

Κατηγορώ τα πολιτικά κόμματα από την άκρα αριστερά, ως την άκρα δεξιά, για την άκρα του τάφου σιωπή τους
Κατηγορώ ωστόσο και εκείνους που ξέρουν, που ζουν μεταξύ μας, αλλά δεν θέλουν να αναλάβουν δράση και διστάζουν να μιλήσουν σε άλλους για να μην τους την πουν. Τι λες ρε φίλε; Άμα στην πει ο παπάς στο αυτί καλύτερα θα είναι; Που πήγε εκείνο το “θέλει αρετή και τόλμη η ελευθερία”; Μόνο στα βιβλία;

Μιλήστε, ενημερώστε, γίνετε εσείς οι φορείς της αλήθειας, ζητήστε τα ρέστα από τους πολιτικούς που γνωρίζετε, γράψτε επιστολές, πιέστε – κάντε ό,τι σας φωτίσει ο Θεός – αντιδράστε! Βγείτε από τα τεχνητά μάγια της ακτινοβολίας που σας έχει σε συνεχή καταστολή και τρόμο. Εδώ δεν πρόκειται για απλό μνημόνιο, που αν δεν έχεις κανονική δουλειά δέχεσαι να δουλεύεις με μαύρα, εδώ πρόκειται για την ίδια μας τη ζωή και την ύπαρξη της χώρας. Της εθνικής κυριαρχίας!

Αγρίεψα. Μετά από μια τέτοια νύχτα με τους βρυκόκαλες της τεχνολογίας, αγρίεψα. Κρατήστε την ασύρματη τεχνολογία όσο πιο μακριά γίνεται από τη ζωή σας και τα παιδιά σας! Τους δίνετε τα λεφτά σας και πάτημα να σας σκοτώσουν ανά πάσα στιγμή.
Θα υπάρξει συνέχεια…nea.allnewz.gr

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications