Έτσι ειναι οι σωστοί δημοσιογράφοι! Ο Αμερικάνος δημοσιογράφος που έκανε...Παγκόσμια ρόμπα τον Τσίπρα! Η αντίδραση του Τράμπ Βίντεο
Έτσι ειναι οι σωστοί δημοσιογράφοι! Ο Αμερικάνος δημοσιογράφος που έκανε...Παγκόσμια ρόμπα τον Τσίπρα! Η αντίδραση του Τράμπ Βίντεο

Ο Τζον Ρόμπερτς είναι ο δημοσιογράφος που ανάγκασε τον Αλέξη Τσίπρα...να γελάσει με αμηχανία, στην πρώτη ερώτηση που δέχθηκε στην κοινή συνέντευξη Τύπου με τον Ντόναλντ Τραμπ, στον Λευκό Οίκο.

Ήδη κυκλοφορεί απόσπασμα της κοινής συνέντευξης Τύπου με τη συγκεκριμένη σκηνή από άλλη οπτική γωνία κατά τρόπο που φαίνεται και το ακροατήριο την ώρα που ο δημοσιογράφος κάνει την ερώτηση – βόμβα.

Φαίνονται δηλαδή και οι άλλοι ξένοι δημοσιογράφοι που παρακολουθούν τη συνέντευξη καθισμένοι στον εξωτερικό χώρο του Λευκού Οίκου και οι οποίοι σκάνε στα γέλια μόλις ακούνε τον συνάδελφό τους να κάνει ρόμπα τον Τσίπρα, θυμίζοντας τι έλεγε όταν θεωρούσε τον Τραμπ κάτι χειρότερο κι από μίασμα…

Προσέξτε τη λεπτομέρεια τώρα: Τα πλάνα αυτά έχουν γυριστεί από τα αμερικανικά τηλεοπτικά δίκτυα που κάλυπταν τη συνέντευξη Τύπου ενώ αντίθετα η δική μας κρατική – κυβερνητική ΕΡΤ, που «μοίραζε» την εικόνα της και στα ιδιωτικά ελληνικά κανάλια, είχε ζουμάρει μονίμως στα πρόσωπα του Τραμπ και του Τσίπρα. Έτσι δεν έδειξε τι γινόταν, την ώρα της κρίσιμης ερώτησης, στην πίσω πλευρά…

Ποιος είναι ο Τζον Ρόμπερτς -Ο δημοσιογράφος του Fox News που έφερε σε αμηχανία τον Τσίπρα
Πρόκειται για τον επικεφαλής ανταποκριτή του Fox News από τον Λευκό Οίκο. Ο 61χρονος θύμισε στον Ελληνα πρωθυπουργό τι είχε πει για τον Τραμπ προτού γίνει πρόεδρος των ΗΠΑ, αναφέροντας χαρακτηριστικά «Ελπίζω να μην μας βρει αυτό το κακό». Πριν από την απάντηση του κ. Τσίπρα, ο Αμερικανός ηγέτης παρενέβη, σχολιάζοντας «Μακάρι να το ήξερα αυτό πριν από την ομιλία μου».

Ο γεννημένος στον Καναδά Τζον Ρόμπερτς εντάχθηκε στο δυναμικό του Fox News τον Ιανουάριο του 2011, παίρνοντας «μεταγραφή» από το CNN, ενώ στο παρελθόν έχει εργαστεί και για το CBS News. Εχει τέσσερα παιδιά, από τα οποία τα δύο μικρότερα τα απέκτησε με τη δεύτερη σύζυγό του, τη δημοσιογράφο του CNN Κίρα Φίλιπς.

Οσο εργαζόταν στο CBS, βραβεύθηκε με τρία Emmy, ενώ στο παρελθόν έχει εργαστεί ως πολεμικός ανταποκριτής. «Σκιά» στην καριέρα του αποτελεί η μήνυση που κατέθεσε η Αντρέα Τάνταρος- αποχωρώντας από το Fox News- στην οποία κατήγγειλε ότι ο Ρόμπερτς και άλλα δύο στελέχη του δικτύου την παρενοχλούσαν σ@ξουαλικά.

Τον περασμένο Ιούλιο βρέθηκε στην επικαιρότητα, όταν σηκώθηκε και έφυγε από το briefing του Λευκού Οίκο, ως διαμαρτυρία γιατί η εκπρόσωπος Τύπου, Σάρα Χάκαμπι Σάντερς, είχε «κόψει» την ενημέρωση on-camera. Οταν ο Ρόμπερτς έφυγε από την αίθουσα, η Σάντερς αστειεύτηκε λέγοντας «Ο Τζον Ρόμπερτς βαριέται σήμερα, βγαίνει έξω» και εκείνος της απάντησε «Αν (σ.σ. η ενημέρωση) ήταν on-camera μπορεί να μην βαριόμουν».

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications