19 Οκτ 2017

Πατήρ Κλεομένης έξω Από Θέατρο Στη Θεσσαλονίκη: Πατσαβούρα Η Σαμαρά, Αλήτης Ο Χρανιώτης

Επεισόδια Έξω Από Θέατρο Στη Θεσσαλονίκη! Πατήρ Κλεομένης: Πατσαβούρα Η Σαμαρά, Αλήτης Ο Χρανιώτης

Τους κάνει οτι θέλει ο Πάτερ, μόνος κατά της μασονίας και στα τσιράκια τους, αν ηταν έτσι πολλοι νεοελληνες δεν είχε φτάσει εδώ η χώρα : Ένταση σημειώθηκε έξω από το θέατρο «Αριστοτέλειον», στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, όταν άτομα που κρατούσαν ελληνικές σημαίες και εικόνες, επιχείρησαν να διακόψουν την παράσταση «Ώρα του Διαβόλου».

Πενήντα περίπου άτομα, που στην πλειοψηφία τους δήλωσαν ότι είναι μέλη της οργάνωσης «Ιερός Λόχος», έδωσαν ραντεβού έξω από το θέατρο, απέναντι από το Λευκό Πύργο και άρχισαν να φωνάζουν συνθήματα εναντίον της παράστασης και υπέρ του έθνους και της Ορθοδοξίας.

Σε κάποια στιγμή επιχείρησαν να προσεγγίσουν το κτίριο, αλλά τους απώθησαν αστυνομικές δυνάμεις που είχαν παραταχθεί μπροστά από την είσοδο. Ανάμεσα στους συγκεντρωμένους ήταν και ο γνωστός πατήρ Κλεομένης ο οποίος σε δηλώσεις του χαρακτήρισε «βλάσφημη» την παράσταση.

Η κατάσταση εκτονώθηκε και στις 9.00 το βράδυ άρχισε η θεατρική παράσταση. Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις του πατέρα Κλεομένη και τις απαντήσεις που του έδινε εκπρόσωπος της παραγωγής.

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Πατήρ Κλεομένης έξω Από Θέατρο Στη Θεσσαλονίκη: Πατσαβούρα Η Σαμαρά, Αλήτης Ο Χρανιώτης
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........
ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ 2 - ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.......)
Η ΣΕΛΙΔΑ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΕΣ!

.Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα, γιατι μας κάνουν παράπονα οτι δεν βλέπουν τα post (κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications πατώντας εδώ:
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications