Παράνομες αντισυγκεντρώσεις σχεδιάζουν τα μιάσματα η αλλιώς αναρχικοί κατά των εγκαινίων των νέων γραφείων της Χ.Α στον Πειραιά
Παράνομες αντισυγκεντρώσεις σχεδιάζουν τα μιάσματα η αλλιώς αναρχικοί κατά των εγκαινίων των νέων γραφείων της Χ.Α στον Πειραιά

Ιδιαίτερα τεταμένο αναμένεται να είναι το κλίμα στο κέντρο του Πειραιά, την Παρασκευή 20 Οκτωβρίου, καθώς ο Λαϊκός Σύνδεσμος έχει προγραμματιστεί να προχωρήσει στα εγκαίνια των νέων πολιτικών του γραφείων.

Ακολούθως, οργανώσεις της εξωκοινοβουλευτικής αριστεράς και αναρχικές ομάδες σχεδιάζουν παράνομη αντισυγκέντρωση, στην πλατεία Κοραή, πλησίον του χώρου της εκδήλωσης, με σκοπό να την αποτρέψουν.

Μολαταύτα, προκαλεί ερωτηματικά, το γεγονός πως οι αρχές αφήνουν απρόσκοπτες τέτοιες «αντι-συγκεντρώσεις», που σκοπό έχουν να παρακωλύσουν πολιτική εκδήλωση του σύμφωνα με τη συντριπτική πλειοψηφία των δημοσκοπήσεων, τρίτου ισχυρότερου κόμματος και μάλιστα κοινοβουλευτικού.

Ακολουθεί η ανακοίνωση του Λαϊκού Συνδέσμου:

«Την Παρασκευή 20 Οκτωβρίου στις 20:00 θα πραγματοποιηθούν τα εγκαίνια και ο αγιασμός των νέων γραφείων της Τ.Ο. Πειραιώς, στην οδό Αγίου Κωνσταντίνου 13 (8ος όροφος).

Το παρόν θα δώσει ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής, Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος, καθώς και οι βουλευτές της Περιφέρειας Πειραιώς, Ιωάννης Λαγός και Νικόλαος Κούζηλος.

Καλούνται άπαντες οι φίλοι και οι υποστηρικτές του Κινήματος να δώσουν το παρόν.» Υπενθυμίζεται πάντως, πως οι ίδιες οργανώσεις προχώρησαν σε αποτυχημένη αντισυγκέντρωση στο Πέραμα, το προηγούμενο διάστημα, αποχωρώντας με τη βοήθεια της αστυνομίας από την περιοχή.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications