5 Οκτ 2017

Ο Π.Καμμένος πήρε το... όπλο του - Ο ΥΕΘΑ έριξε με το P-90 στην Κύπρο

Ο Π.Καμμένος πήρε το... όπλο του - Ο ΥΕΘΑ έριξε με το P-90 στην Κύπρο

Ο Πάνος Καμμένος πήρε το... όπλο του και κατά την επίσκεψή του στην Κύπρο, έδωσε ένα δείγμα των σκοπευτικών του ικανοτήτων.

Δοκίμασε ένα ειδικών αποστολών βελγικό όπλο, το αυτόματο Ρ-90, διαμετρήματος 5,7 Χ 28 χλστ, του οπλοστασίου των Καταδρομέων στην Κύπρο, στο οποίο προστίθεται και σιγαστήρας και γίνεται εντελώς αθόρυβο.

Ο υπουργός Άμυνας το δοκίμασε σε βολές κατά ριπάς και βολή κατά βολή, λίγο προτού αναχωρήσει, μαζί με τον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ ναύαρχο Βαγγέλη Αποστολάκη για την Αθήνα τη Δευτέρα, κατά την επίσκεψή του στο στρατόπεδο της Διοίκησης Καταδρομών Κύπρου, απ’ όπου και η φωτογραφία

Κρίνοντας από τις ελληνικές στολές παραλλαγής κάποιων ανδρών των Καταδρομών, που στην Εθνική Φρουρά έχουν καταργηθεί ήδη από το 1999, πρέπει να πρόκειται για στελέχη της ελλαδικής 35ης Μοίρας Καταδρομών, η οποία επίσης εδρεύει στο Σταυροβούνι.

Το συγκεκριμένο όπλο χρησιμοποιείται από την ΕΚΑΜ στην Ελλάδα έστω και περιορισμένα. Θεωρείται ιδανικό για πολύ κλειστούς χώρους και συμπλοκές εκ του σύνεγγυς

pronews

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Ο Π.Καμμένος πήρε το... όπλο του - Ο ΥΕΘΑ έριξε με το P-90 στην Κύπρο
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........
ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ 2 - ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.......)
Η ΣΕΛΙΔΑ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΕΣ!

.Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα, γιατι μας κάνουν παράπονα οτι δεν βλέπουν τα post (κλείστε με close).

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications?:
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications