29 Οκτ 2017

Χρυσή Αυγή Σαντορίνης και Έλληνες πολίτες σταμάτησαν παρέλαση με αλβανίδα σημαιοφόρο ΒΙΝΤΕΟ

Χρυσή Αυγή Σαντορίνης και Έλληνες πολίτες σταμάτησαν παρέλαση με αλβανίδα σημαιοφόρο

Επεισόδια από μέλη της Χρυσής Αυγής αμαύρωσαν την παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου στο Εμπόρειο της Σαντορίνης.

Συγκεκριμένα, λίγο πριν ξεκινήσει η παρέλαση μία ομάδα 20 ατόμων επιχείρησαν να την σταματήσουν. Άξιο αναφοράς είναι το γεγονός ότι κάποια από τα 20 άτομα φορούσαν μαύρες μπλούζες με το λογότυπο «Hellas Ultras».

Σύμφωνα με το santonews, τα μέλη της Χρυσής Αυγής επιχείρησαν να σταματήσουν την παρέλαση επειδή η σημαιοφόρος κατάγεται από την Αλβανία. Φωνάζοντας συνθήματα και κάνοντας λόγο για «προσβολή συμβόλου» θέλησαν να σταματήσουν την παρέλαση με κάποιους γονείς να τους αποδοκιμάζουν και άλλους να αποχωρούν.

Η εκδήλωση μνήμης τελικά ματαιώθηκε και καλά έκαναν! αρκεί που δίνουν άριστα στους λαθρο που δεν μιλάνε καν ελληνικά καλά καλά οι αριστεροί δάσκαλοι παράνομος !ήρθαν στην Ελλαδα παράνομα ,παράνομα μπήκαν στα σχολεία και φυσικά η βαθμολογία ουδεμιά σχέση έχει με την ιδιοφυΐα(το σύστημα ειναι αντιγραφή υιοθέτηση,κατασκευή προβάτων και έτσι ακόμα και οι αποδεδειγμένα ηλίθιοι έχουν πτυχία σήμερα, αν ηταν σωστά τα σχολεια το 70 % δεν θα είχε κανένα πτυχίο )...

Και τυγχάνουν βοηθείας στα σχολεια οι αλλοδαπουληδες απο πρώην πασοκους και νυν αριστερούς καθηγητές ,με σκόπιμα αυξημένες βαθμολογίες για να τους παρουσιάσουν ως διάνοιες τους λαθρο και να μειώσουν έμμεσα όλους τους μη λαθρο , τι δουλειά έχει ο κάθε λαθρο να γιορτάζει δήθεν μια ελληνική γιορτή? πόσο πιο ξεφτίλα να γίνει?

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

1σχόλια:

Χρυσή Αυγή Σαντορίνης και Έλληνες πολίτες σταμάτησαν παρέλαση με αλβανίδα σημαιοφόρο ΒΙΝΤΕΟ
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........
ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ 2 - ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.......)
Η ΣΕΛΙΔΑ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΕΣ!

.Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα, γιατι μας κάνουν παράπονα οτι δεν βλέπουν τα post (κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications πατώντας εδώ:
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications