Κρήτη: Άντρας επιχείρησε να αρπάξει το μωρό σε λαϊκή αγορά
Κρήτη: Άντρας επιχείρησε να αρπάξει το μωρό σε λαϊκή αγορά

Συνεχίζονται οι έρευνες των αστυνομικών αρχών του Ηρακλείου για τον

εντοπισμό και τη σύλληψη του άνδρα, που επιχείρησε την περασμένη εβδομάδα να αρπάξει ένα μωρό μπροστά στα μάτια της ανυποψίαστης μητέρας του στη λαϊκή αγορά στην περιοχή του Τυμπακίου.

Αμέσως μετά την καταγγελία της μητέρας στην αστυνομία, ξεκίνησαν οι έρευνες των αρχών, αξιοποιώντας κάθε στοιχείο που έχουν στη διάθεση τους, προκειμένου να φτάσουν στην ταυτότητα του άνδρα εκείνου, που προχώρησε σε αυτήν την πράξη.

Αστυνομικοί πραγματοποίησαν αυτοψία στην ευρύτερη περιοχή, όπου συνέβη το περιστατικό, συλλέγοντας υλικό από κάμερες ασφαλείας καταστημάτων της περιοχής, αλλά και μαρτυρίες ανθρώπων που έτυχε να βρίσκονται εκείνη την ημέρα στη λαϊκή αγορά.
Το περιστατικό έχει θορυβήσει την τοπική κοινωνία του Τυμπακίου, με τους γονείς να είναι ιδιαίτερα ανήσυχοι για τα παιδιά τους, γιατί ο εν λόγω άνδρας επιχείρησε να αρπάξει το μωρό, που βρισκόταν μέσα στο καρότσι του, μέρα-μεσημέρι και σε ένα σημείο με τόσο κόσμο.

Το χρονικό

Το περιστατικό συνέβη την περασμένη Παρασκευή στη λαϊκή αγορά του Τυμπακίου με τη μητέρα λίγες ώρες αργότερα να το καταγγέλλει στην αστυνομία.

Σύμφωνα με τα όσα κατήγγειλλε η ίδια, το περιστατικό συνέβη, ενώ βρισκόταν στην υπαίθρια αγορά στην περιοχή του Τυμπακίου, όταν ένας άνδρας άρπαξε το καρότσι και τράπηκε σε φυγή.

Μόλις η ίδια αντιλήφθηκε τι είχε συμβεί, άρχισε να καλεί σε βοήθεια και έτρεξε να προλάβει το παιδί της.

Όπως υποστηρίζει η μητέρα, ο εν λόγω άνδρας μόλις κατάλαβε ότι εκείνη τον ακολουθεί, εγκατέλειψε το καρότσι και εξαφανίστηκε προς άγνωστη κατεύθυνση.

Οι αρχές εξετάζουν την καταγγελία με ιδιαίτερη προσοχή, προσπαθώντας να συλλέξουν στοιχεία, ώστε να φτάσουν σε ένα ασφαλές συμπέρασμα για το τι ακριβώς συνέβη στην υπαίθρια αγορά.

Πηγή: www.cretapost.gr

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications