Κλειδωμένος σε έναν αόρατο σωλήνα? μια παράξενη ιστορία.
Κλειδωμένος σε έναν αόρατο σωλήνα? μια παράξενη ιστορία.

Μια συνέντευξη μιας παράξενης ιστορίας απο τον ερευνητή ανεξήγητων φαινομένων Alexei Priyma, που έζησε ένας μηχανικός απο την πόλη Shakhty της περιοχής Rostov (Ροστόφ Ρωσία):

"Είμαι άθεος. Δεν πιστεύω στον Θεό. Και όλες οι ιστοριών για τα θαύματα, που υποτίθεται ότι συμβαίνουν στον κόσμο νομίζω ότι είναι παράλογοι μύθοι και τίποτα άλλο. Αλλά μια μέρα υπήρξε ένα περιστατικό στη ζωή μου που άλλαξε τα πιστεύω μου και για την ύπαρξης των θαυμάτων σε αυτόν τον κόσμο.

Εκείνο το βράδυ επέστρεφα σπίτι ,ήμουν ελαφρώς μεθυσμένος. Ήταν 6 Ιουλίου 1993. Περίπου ένδεκα η ώρα το βράδυ, σε ερημικό δρόμο στα περίχωρα της πόλης μας. Ήμουν επαναλαμβάνω λίγο μεθυσμένος. Για να φτάσω στο σπίτι μου ηταν μονο λίγα τετράγωνα και μερικά λεπτά περπάτημα. Και τότε έπεσα σε αυτή τη διαβολική παγίδα!Η παγίδα ήταν αόρατη.

Ξαφνικά έπεσα πάνω σε ένα αόρατο τοίχος. Το χτύπησα ηταν πολύ δυνατό γιατί περπατάω γρήγορα. Έμεινα έκπληκτος, αρχικά ηταν μπροστά μου πρώτα και έπειτα γύρω του, μετά από μερικά δευτερόλεπτα κατάλαβα οτι ήμουν μέσα σε κάτι σαν έναν αόρατο σωλήνα.Φαινόταν ότι ο σωλήνας ηταν απο το έδαφος έως στον ουρανό. Ή τουλάχιστον, ήταν πολύ υψηλότερο από το ύψος μου. Η διάμετρος του δεν ηταν πάνω απο ενάμισι μέτρο.

Ερώτηση: Είχατε κάποιο αιχμηρό αντικείμενο μαζί σας; για παράδειγμα ένα μαχαίρι.

- Όχι δεν είχα τίποτα. Ακόμα κι αν είχα μαζί μου ένα μαχαίρι, δεν νομίζω ότι θα μπορούσα να σπάσω τον αόρατο σωλήνα. Εντελώς αυθόρμητα από αυτό που συνέβαινε, χτύπησα το σωλήνα γύρω μου με γροθιές.

Ο σωλήνας ήταν σαν γυαλί και σκληρός σαν χάλυβας, αυτό το φαινόμενο ηταν εντελώς ανεξήγητο! Μια παγίδα με τη μορφή ενός αόρατου σωλήνα; Αυτό είναι παραλογισμός! ...Το λέω αυτό ως άθεος...

Τότε πέρασε ένα αυτοκίνητο την διασταύρωση με πολύ μεγάλη ταχύτητα,απο εκεί που θα περνούσα, περίπου δεκαπέντε μέτρα μακριά μου.. Δεν ξέρω γιατί ο οδηγός του έτρεχε τοσο πολύ, το αυτοκίνητο έτρεχε με τρομερή ταχύτητα μπροστά απο την διασταύρωση μπροστά στα μάτια μου, και σε δευτερόλεπτα εξαφανίστηκε από τα μάτια μου. Την επόμενη στιγμή ο αόρατος σωλήνας που με περιέβαλε ξαφνικά εξαφανίστηκε.

"Αυτός ο σωλήνας με καθυστέρησε για λίγα δευτερόλεπτα να μην φτάσω στην διασταύρωση πριν περάσει το αυτοκίνητο ...Θα ήμουν κάτω από τους τροχούς αυτού του αυτοκινήτου!Ίσως υπάρχει ένα τέτοιο πράγμα που λένε σαν ένας φύλακας άγγελος...

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications