Και δεύτερο βίντεο τα Jumbo εκτός  να «Εξισώνουν» το παρά φύση με το φυσιολογικό «Εξισώνουν» τους Έλληνες με τους μετανάστες (βίντεο)
Και δεύτερο βιντεο τα Jumbo εκτός  να «Εξισώνουν» το παρά φύση με το φυσιολογικό «Εξισώνουν» τους Έλληνες με τους μετανάστες (βίντεο)

Πριν ακόμη ψηφιστεί το νομοσχέδιο για τους γκέι και λοιπούς διαταραγμένους , η γνωστή εταιρεία παιχνιδιών Jumbo έσπευσε να βγάλει το πρώτο της διαφημιστικό σποτ με g@y ζευγάρι οπως σας ενημερώσαμε εδώ και αυτο μας το έστειλε φίλος της σελιδας διότι εμείς δεν παρακολουθούμε τηλεόραση ώστε να βλέπουμε τι βάζουν.

Η εταιρεία προκαλεί για ακόμη μία φορά, ισοπεδώνοντας αρχές και αξίες, εξισώνοντας το παρά φύση με το φυσιολογικό, τους Έλληνες με τους μετανάστες αποσκοπώντας στο κέρδος και μόνο. Δεν έχει κανέναν απολύτως ενδοιασμό.

Παραδείγματος χάριν, στο παρακάτω σποτάκι, το πρώτο νεαρό ζευγάρι είναι straight και το δεύτερο είναι ένα μεγαλύτερο ηλικίας gay ανδρών. Και οι δύο βρίσκονται στα Jumbo και μοιράζονται την κοινή τους προτίμηση στο κατάστημα.

Είναι εξαιρετικά προκλητικό να συμβαίνει αυτό, διότι στα συγκεκριμένα καταστήματα πηγαίνουν κυρίως μικρά παιδιά και νεαρής ηλικίας άτομα και η Jumbo προπαγανδίζει ως κάτι φυσιολογικό και αποδεκτό την ομοφυλοφιλία.

Τα άλλα σποτ- στα οποία μεταξύ άλλων εμφανίζονται ένα κωφός μπαμπάς και ένας μετανάστης:η έννοια της Δημοκρατίας της χαράς τι δηλώνει? οτι με δημοκρατία ειναι ο κόσμος παράδεισος? η δικτατορία μέσα στη δημοκρατία τους! καμιά χώρα δεν πήγε μπροστά με δημοκρατία! αρχή γενόμενης της δημοκρατίας της Βαϊμάρης!!

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications