Λίγα λόγια για το Ισλάμ (γυναίκες) επίκαιρο να ξέρετε τι έρχεται  στην Ευρώπη !!!
Λίγα λόγια για το Ισλάμ (γυναίκες)

Ας ξεκινήσουμε όμως από την αρχή. Ο Μωάμεθ, έμπορος από τη Μέκκα, γεννήθηκε το 570 και πέθανε το 632 μ.Χ., καθώς ετοίμαζε μια νέα εκστρατεία εναντίον του Βυζαντίου. Σε ηλικία σαράντα χρονών υποτίθεται οτι είδε στον ύπνο του τον αρχάγγελο Γαβριήλ, που του έδωσε ένα χειρόγραφο, γραμμένο σε μετάξι.

Αυτό ήταν οι πέντε πρώτοι στίχοι από το κεφάλαιο 96 του μετέπειτα ιερού βιβλίου της νέας θρησκείας, του Κορανίου. Αφού χρίστηκε λοιπόν προφήτης (από ένα... όνειρο) ξεκίνησε το κήρυγμά του στη Μέκκα, όπου δε βρήκε όμως ανταπόκριση και αναγκάστηκε να μεταναστεύσει στη Μεδίνα, όπου έγινε δεκτός με ενθουσιασμό. Με τη βοήθεια των κατοίκων της επέστεψε στη Μέκκα και δια πυρός και σιδήρου επέβαλε το Ισλάμ, που σημαίνει «υποταγή στο Θεό».

Από τότε ξεκίνησε μια σειρά από ειρηνικές αποστολές και φονικές κατακτήσεις, που είχαν σαν αποτέλεσμα την ταχύτατη εξάπλωση της νέας θρησκείας. Ο Μωαμεθανισμός μπορεί να χαρακτηριστεί ως η θρησκεία που προσάρμοσε στα τοπικά δεδομένα τον πρωταρχικό Ιουδαϊσμό, ενώ με κάποιες χριστιανικές και πολυθεϊστικές προσθήκες πήρε την οριστική μορφή του.

Όπως προαναφέρθηκε, ως κύριο ιερό βιβλίο θεωρείται το Κοράνιο, το οποίο χωρίζεται σε κεφάλαια (σούρες), ενώ κάθε σούρα χωρίζεται σε επιμέρους εδάφια. Το πνεύμα του δεν ξεφεύγει πολύ από αυτό του Ιουδαϊσμού, αν και αντικαθιστά την έννοια του «εκλεκτού λαού» με «το σώμα των πιστών», οι οποίοι βρίσκονται σε ανώτερη θέση από όλους τους άλλους ανθρώπους.

Όποιος θέλει μπορεί να βρει το Κοράνι στα ελληνικά. Το τι θα διαβάστε εκεί μέσα δεν λέγεται! Διαθέτει εμφανή πολεμικό χαρακτήρα, διέπεται από φανερό μίσος και ρατσισμό προς τους αλλόθρησκους και διαρκώς υπόσχεται μεταθανάτια ανταμοιβή ή απειλεί με φρικτά βασανιστήρια. Αυτό το τερατούργημα μίσους το αποκαλούν θρησκεία! και να μιλήσουμε με τους δικούς τους ορούς κανονικά έπρεπε να είχε απαγορευτεί σε όλη την Ευρώπη και την Ελλαδα βάση του δικού τους αντιρατσιστικού νόμου 4285/2014 ! καταρχήν έχουμε παράβαση αυτού του νομού απο τους Εβραίο-κομμουνιστες :«Άρθρο 1 ∆ηµόσια υποκίνηση βίας ή µίσους 1 προς τους "λευκούς"! το προσπερνάμε άλλο θέμα ..

Η θέση της γυναίκας είναι πολύ χαμηλότερα από τον άνδρα, στερώντας της σημαντικά δικαιώματα και προσθέτοντας πολυάριθμες απαγορεύσεις. Ας πάρουμε όμως μια γεύση. Στη σούρα 4 (ελ Νίσα - οι γυναίκες) διαβάζουμε:34. Οι άνδρες είναι οι προστάτες και οι κύριοι των γυναικών, γιατί ο ΑΛΛΑΧ έχει χαρίσει ανώτερο βαθμό στους άνδρες από τις γυναίκες, κι επειδή ξοδεύουν απ' τις περιουσίες τους.

Γι' αυτό οι ενάρετες γυναίκες πρέπει να είναι με ευσέβεια πειθαρχικές, κι όταν ο άνδρας τους απουσιάζει να προστατεύουν ότι τους ανέθεσε ο ΑΛΛΑΧ να φυλάγουν. Όσο για τις γυναίκες εκείνες που φοβάστε για την παρακοή τους συμβουλέψτε τες πρώτα, έπειτα αρνηθείτε να μοιραστείτε μαζί τους το κρεβάτι τους και τέλος να τις δείρετε ελαφριά...

Το κείμενο είναι σαφές. Καταρχήν, οι γυναίκες ειναι σαν ζώα γιατί έτσι γουστάρει ο ΑΛΛΑΧ (πάντα με κεφαλαία), μας τρώνε και τα χρήματα! πλακώστε την στο ξύλο (όμως, μην πεθάνει και μετά ποιος θα κάνει τις δουλειές)... Στο θέμα της ενδυμασίας των γυναικών, ο προφήτης είναι πιο αναλυτικός ακόμα και από το «δικό μας» απόστολο Παύλο. Στη σούρα 24 (ελ νουρ – το φως) γράφει τα εξής:

31. Και να πεις στις γυναίκες που πιστεύουν να κατεβάζουν τα βλέμματά τους (από τις αμαρτίες) και να και να προφυλάσσουν την αγνότητά τους και να μην εκθέτουν τα στολίδια τους (τις ομορφιές τους), εκτός από αυτά (που συνήθως) φαίνονται εξωτερικά. Και να σύρουν το πέπλο πάνω από τα στήθη τους, και να μην εκθέτουν τα κοσμήματά τους (ομορφιές τους), εκτός στον άνδρα τους, ή στον πατέρα τους, ή στον πατέρα του ανδρός τους, ή στα παιδιά τους, ή στα παιδιά του ανδρός τους, ή στ' αδέρφια τους, ή στα παιδιά των αδερφών τους, ή στα παιδιά των αδερφάδων τους , ή στις υπηρέτριές τους, ή στις σκλάβες τους, ή στους άρρενες υπηρέτες που είναι ελεύθεροι από φυσικές ανάγκες (είναι ανίκανοι χωρίς σεξουαλικές επιθυμίες), ή στα μικρά παιδιά που δε διακρίνουν σεξουαλική ηδονή...

Και γιατί να μη δείχνουν τις ομορφιές τους δηλαδή; Άσχημα είναι; Πάντως, εντύπωση κάνει η ακριβέστατη περιγραφή όλων αυτών που έχουν δικαίωμα να δουν την πιστή μουσουλμάνα χωρίς τη μπούρκα! Μέσα σ' αυτούς ο πατέρας και ο πεθερός της. Γιατί, σύμφωνα με τη λογική του προφήτη, όλοι οι άνδρες είναι ανώμαλα κτήνη, που μόλις δουν θηλυκό χωρίς μπούρκα ορμάνε και το βιάζουν!! Τα δικαιώματα της γυναίκας όμως, υπολείπονται αυτά του ανδρός και σε θέματα γάμου και κληρονομιάς. Στη σούρα 4 διαβάζουμε:

3. Κι αν φοβάστε ν' αδικήσετε τις ορφανές (σε περίπτωση γάμου), τότε να παντρεύεστε άλλες δύο ή τρεις ή τέσσερις γυναίκες της εκλογής σας. Κι αν όμως φοβάστε ακόμη μήπως τις αδικήσετε τότε, να παντρεύεστε μόνο μία, ή όποιες έχετε αιχμάλωτες κι αυτό για να σας προφυλάξει από το να φερθείτε άδικα.

11. Ο ΑΛΛΑΧ σας διατάζει όσον αφορά (τη μοιρασιά της κληρονομιάς) στα παιδιά σας. Για το αρσενικό ένα μερίδιο ίσο με το μερίδιο δύο θηλυκών...

24. Επίσης απαγορεύεται να παντρεύεστε με έγγαμες γυναίκες, εκτός από αυτές που το δεξί σας χέρι εξουσιάζει (ως αιχμάλωτες)...

Ο ΑΛΛΑΧ δίνει το δικαίωμα στους πιστούς του να παντρευτούν επιπλέον και μια, και δυο, και τρεις, και τέσσερις γυναίκες. Ακόμα, το θηλυκό παιδί είναι εκ φύσεως κατώτερο, γι' αυτό και δικαιούται μόνο το μισό του μεριδίου κληρονομιάς που δικαιούται το αρσενικό. Οι πιστοί άντρες έχουν το δικαίωμα να παντρεύονται και... ήδη παντρεμένες, αρκεί να είναι σκλάβες (ποιος τον λογαριάζει τώρα το σύζυγό τους, μάλλον θα ψόφησε στη μάχη)! Τι γίνεται όμως στην περίπτωση που η γυνή περιπέσει στο θανάσιμο αμάρτημα του... κερατώματος:

15. Κι όσες από τις γυναίκες σας είναι ένοχες μοιχείας, καλέστε τέσσερις μάρτυρες από εσάς. Αν αυτοί μαρτυρήσουν, τότε περιορίστε τες στα σπίτια, ώσπου ο θάνατος να τις διεκδικήσει, εκτός κι αν ο ΑΛΛΑΧ διατάξει γι αυτές κάποιο άλλο μέσο σωτηρίας.

Σε κάποιο άλλο εδάφιο αναφέρεται οτι δε χρειάζονται τέσσερις μάρτυρες, αρκεί να ορκιστεί ο κερατάς σύζυγος τέσσερις φορές στο όνομα του ΑΛΛΑΧ οτι λέει την αλήθεια... Δηλαδή άμα θες να εξοντώσεις τη γυναίκα σου υπάρχει και προβλεπόμενος νόμιμος τρόπος. Τέλος, ένα εδάφιο που απευθύνεται σε μένα και στους περισσότερους μη μουσουλμάνους , γι' αυτό προσοχή:

140. Σας αποκάλυψε ακόμη στο Βιβλίο, οτι αν ακούσετε τα κορανικά εδάφια του ΑΛΛΑΧ, να αρνούνται και να κοροϊδεύονται (εκ μέρους των απίστων) τότε μην κάθεστε μαζί τους, μέχρι να αλλάξουν το θέμα της συζήτησης. Αν δεν το κάνετε, τότε είστε όμοιοι με αυτούς. Οπωσδήποτε ο ΑΛΛΑΧ θα συγκεντρώσει τους υποκριτές και τους άπιστους που ειρωνεύονται την Πίστη, όλους μαζί στην Κόλαση.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications