Μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος ποιος είναι ο ινδοευρωπαϊκος χώρος και ποια είναι η ινδοευρωπαϊκή φυλή;
Μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος ποιος είναι ο ινδοευρωπαϊκος χώρος και ποια είναι η ινδοευρωπαϊκή φυλή;

Το τι ηλίθιους μπορεί να βρει κάνεις στο ιντερνέτ και να πάρει μια σφαιρική εικόνα της μάζας και τι πιστεύει ειναι γνωστό,αλλα να μιλάνε και άσχετοι για θέματα που δεν ξέρουν και άπλα λένε οτι τους έμαθαν οι νικητές = μασόνοι ως δεδομένο δείχνει οτι η μέση αντίληψη του Νεοέλληνας έχει πέσει κάτω απο το όριο!

Σε ένα άρθρο με τίτλο :Πώς το γαμμάδιον που ανακάλυψε ο Ε.Σλήμαν έφτασε να είναι σύμβολο των Γερμανών ναζί!!και προσθέτει ένας νεοέλληνας :Το Ελληνικό σύμβολο παντού στον κόσμο!! πράγματι υπήρχε παντού σχεδόν μέχρι και στην Αμερική! Πώς όμως, οικειοποιήθηκαν το ελληνικό σύμβολο; και γράφει πιο κάτω οτι το έκλεψαν οι "κακοί ναζι !.Η ιστορία αρχίζει πολύ πριν από τον Β Παγκόσμιο Πόλεμο.

Όταν ο Γερμανός αρχαιολόγος Ερρίκος Σλήμαν (1822 - 1890) ταξίδεψε στην Ιθάκη το 1868, στη σκέψη του κυριαρχούσε μία και μόνη σκέψη: Η ανακάλυψη της Τροίας. Ο Σλήμαν ήταν πεπεισμένος ότι η ομηρική «Ιλιάδα» δεν είναι παρά ένας χάρτης που θα του αποκάλυπτε τη θέση αρχαίων πόλεων. Δεν θα ασχοληθούμε με το άρθρο προπαγάνδας αλλα με τα σχόλια που έχουν κάνει εκεί, μια παρέμφαση μονο : Ε.Σλήμαν ακολούθησε τους λεγόμενους μύθους οπως τους λενε διότι τοτε οι Γερμανοί πολύ σωστά δεν θεωρούσαν τους μύθους ως φανταστικές ιστορίες, και πράγματι ανακάλυψε την Τροία. Βρείτε έναν αρχαιολόγο σήμερα να έχει αυτα τα πρότυπα! κανένας (ειδικά στην Ελλάδα)! ανάμεσα στο πλήθος ίσως? πόσοι πιστεύουν οτι ο μύθος ειναι αληθινή ιστορια? 1 στους 100!

Και του απαντάει ένας σε αυτο το σχόλιο στο τίτλο : Δεν υπάρχουν ειναι μια γενικότερη θεωρία που βασικά με τον όρο ινδοευρωπαϊκο θέλανε να καταδείξουν τις κοινές γλωσσολογικες ρίζες,μετά τα κάνανε ολα αχταρμά οπως τους συνέφερε!! αυτη ειναι η ηλίθια απάντηση! και του απαντάει: To γνωρίζω αλλά έλεγα μπας και υπάρχει κάνας ΝΤΠίτης να μου εξηγήσει!!

Μερικά αλλα σχόλια που δείχνουν οτι δεν υπάρχει καμιά σωτηρία:
Η θεωρία του ινδοευρωπαϊσμού έχει καταρρεύσει προ πολλού, εσείς όμως προφανώς δεν ενημερωθήκατε, όπως και η χρυσή αυγή.
" I am Darius, Aryan of the Aryan race " ,υπάρχει στο Ιραν και το εχουν σε επίσημο κρατικό site παρακαλώ !
Οι Γερμανοί τοτε αντέγραψαν πάρα πολλά σύμβολα και θεωρίες,εκαναν μίξη συν αυθαιρεσίες για να δικαιολογήσουν την καταγωγή τους αλλα κουβέντα για γοτθους-ουννους-βανδαλους κλπ.
Οι σημερινοί Εθνικοσοσιαλιστες στην Ελλαδα μιλάνε για ινδοευρωπαικη και ινδογερμανικη φυλη,μιλάμε τα εχουν χαμένα εντελώς και δεν λενε να συνέλθουν !
Αρχικά, ο όρος «Aryan» χρησιμοποιήθηκε προκειμένου να οριοθετήσει την ινδοευρωπαϊκή γλωσσική ομάδα, όχι ως φυλετική ταξινόμηση. Οι μελετητές της γλωσσολογίας που έκανε τότε τα πρώτα της βήματα, παρατήρησαν ομοιότητες μεταξύ της γερμανικής, της ρωμαϊκής και των σανσκριτικών.

Και αλλα πολλά που δεν αξίζει καν να ασχοληθείς! δεν θα βάλουμε τίποτα δικό μας ολα ειναι διαθέσιμα στοιχειά που μπορεί να βρει ο καθένας ,ο όρος "άποψη" δεν υφίσταται με το να λέει ο καθένας οτι έμαθε η άκουσε και να διαμορφώνει άποψη με στοιχειά που δεν ξέρει η δεν του έμαθαν οδηγεί στην ηλιθιότητα!πόσο μάλλον όταν μπαίνουν στην μέση ιδεολογίες! η ξέρω η δεν ξέρω αυτο ειναι το σωστό ! λοιπόν μερικά στοιχειά: όρος «Aryan» χρησιμοποιήθηκε προκειμένου να οριοθετήσει την ινδοευρωπαϊκή γλωσσική ομάδα, όχι ως φυλετική ταξινόμηση! error ! και τα 2 Arya (σανσκριτικά Arya άτομα «ευγενή»). Σε βουδιστικά κείμενα, οι aryas είναι εκείνοι που έχουν την βουδιστική Sila (Sila , που σημαίνει «αρετή»)...Άρα καταρρίπτεται ηταν και "φυλετική ταξινόμηση" !

Δεν τον φτιάξαμε εμείς τον χάρτη μεταξύ του 1800 με 1900! που εχει ακριβώς την ινδοευρωπαϊκή φυλή!! θα πει κάποιος και τι να λέει ένας χάρτης? βλέπε πιο κάτω... Γένεσις Εβραίοι: θα τους αλλάξουμε την γλωσσά για να μην καταλαβαίνει ο ένας τον άλλων και να τους κατακτήσουμε!

Ο ηλίθιος και όσοι λενε οτι οι Γερμανοί ηταν Ούννοι και βάρβαροι γιατι ετσι τους έμαθαν οι εβραιοκομμουνιστες, μπορεί να μας εξηγήσει σε εμας τους χαζούς, γιατι το 70% ηταν ξανθοί την εποχή του 1930 και οχι σαν τους αληθινούς Ούννους και βάρβαρους κομμουνιστές οι οποίοι ειναι όλοι σχεδόν μελαχρινοί και μοιάζουν με άραβες και με απογόνους Μογγόλων? δεύτερο γιατί πρώτη τους δουλειά ηταν να βάλουν τους Μογγόλους κομμουνιστες να βιάσουν εκατομμύρια Γερμανίδων? με τον Εβραίο Ilya Echrinpyrg που μοίραζε φυλλάδια για εβδομάδες και να λέει σπάστε την φυλετικη υγειά των Γερμανών με τον βιασμό των γυναικών! έχετε δει πως έχει γίνει η Γερμανία σήμερα? γεμάτο απόγονους βαρβάρων απο τους βιασμούς, αριστερούς κομμουνιστές

Μετά τα κάνανε ολα αχταρμά οπως τους συνέφερε! πόσο ανάπηρος στο μυαλό μπορεί να ειναι κάποιος να λέει αυτο όταν χάριν στους "βάρβαρους" ήρθε η τεχνολογική επανάσταση σε πολλούς τομείς? το 90% των εφευρέσεων ηταν απο Γερμανία! και οχι τυχαία φυσικά αφού ηταν η πιο καθαρή καυκάσια φυλη η χρυσό γένος που είχε απομείνει στην Ευρώπη!Ο Τάκιτος έλεγε οι Γερμανοί είναι «καθαρή φυλή», «με ελάχιστο ξένο αίμα από επιμειξίες λόγω επαφών ή συμμαχιών με άλλους λαούς»! ηταν δηλαδή γνήσιοι καυκάσιοι. Η πλειοψηφία των νεογέννητων Καυκάσιων εμφανίζονται με ξανθά μαλλιά με γαλανά μάτια αυτη ηταν η original Arya φυλή ινδοευρωπαϊκή που άρχισε απο τον Καύκασο και εξαπλώθηκε σε όλη την Ευρώπη, αυτοι ηταν οι αρχαίοι Έλληνες Δωριείς που κατέβηκαν απο τον βορά και έφεραν το 12θεο και τον πολιτισμό .

«Η αληθινή κατοικία του Απόλλωνα βρίσκεται ανάμεσα στους Υπερβόρειους, σε μία χώρα αιώνιας ζωής. Η Λητώ, η μητέρα του Απόλλωνα, γεννήθηκε σε ένα νησί στον αρκτικό ωκεανό, πολύ πιο πέρα από το βόρειο άνεμο. O θεός που κάθεται στο κέντρο, στον ομφαλό της γης, είναι ο Κύριος των μύθων και ο Δημιουργός των θρησκειών της ανθρωπότητας.» ΠΛΑΤΩΝ ..... Υπερβόρειοι μιλούσαν ΕΛΛΗΝΙΚΑ! Διαβάζουμε στον Διόδωρο: «Έχειν δε τους Υπερβορείους τίνα διάλεκτον, και προς τους Έλληνες οικειότατα διακείσθα...».επισκεπτόταν ο θεός Απόλλων με το ιπτάμενο άρμα του! μήπως αυτα ηταν ναζιστικές θεωρίες? αα αυτα τα έλεγαν Έλληνες άρα δεν ειναι ναζιστικές θεωρίες!μονο που οι αρχαίοι Έλληνες ηταν ξανθοι ίδιοι με τους Γερμανούς μέχρι την Τουρκοκρατία! μήπως ειναι ναζιστικές θεωρίες οτι το χρυσό γένος ειναι υπό εξαφάνιση απο την Ευρώπη? μήπως αυτοι που έχουν εκφυλιστεί σε μεγάλο βαθμό δεν ειναι κατώτεροι? αν βγείτε έξω θα δείτε αδίσταχτους βάρβαρες φυλές παντού! αυτοι ειναι οι καθαροί Έλληνες? δεν έχουν την «αρετή» καταρχήν!οι μισοί νεοέλληνες μάλλον προς μέση Ανατολή Τουρκία, Αραβία Λίβανο έλκουν την καταγωγή τους.

Και καλα όλα τα αλλα εγώ πως με μια μικρή ερευνά οχι μονο επιβεβαιώνω οτι έλεγαν οι "κακοί ναζι" αλλα έχω και ακράδαντα στοιχειά, οτι έλεγαν ηταν σωστά σε όλα ! το οτι δεν τα βάζουμε εδώ δεν σημαίνει οτι δεν υπάρχουν! ειναι τοσο κατώτεροι κάποιοι να μιλάνε για "ναζι" που καλυτερα να μασάνε!αφού το μονο που λένε ειναι ψεμματα που τους έμαθαν ως δεδομένα!ειδικά αυτοι που το παίζουν ψαγμένοι, για αριστερούς κομμουνιστές ούτε συζήτηση !αυτοι δεν ανήκουν στην καυκάσια φυλή καν! να σημειωθεί οτι έχω σπάνια ομάδα αίματος που είχαν οι αρχαίοι και σε Σκανδιναβικές χώρες που είχαν πιο λίγες εισβολές διαχρονικά.

Δεν είμαι άξιος να μιλήσω για τον Αδόλφο Χίτλερ η ζωή του και τη δραστηριότητα του μου προσκαλούν συναισθηματική συγκίνηση. Ήταν ένας πολεμιστής, ένας πολεμιστής για την ανθρωπότητα, κήρυκας του ευαγγελίου της δικαιοσύνης για όλους τους λαούς. Ήταν Αναμορφωτής και η ιστορική του μοίρα του ήταν σε μια εποχή πρωτοφανούς βιαιότητας που έπρεπε να δράσει,και τελικά έπεσε θύμα. ----- Knut Hamsun στη νορβηγική εφημερίδα Aftenposten, 7 του Μάη, 1945.

Που έχουν ανακαλυφθεί σβάστικες διαχρονικά

Ουγκ ουγκ !!! είσαι ναζι και τα λες αυτα άλλος θα έχει άλλη άποψη γνώμη! ουγκ! αν σας πω οτι ακομα οι κολλημένοι σε μια ιδεολογία έχουν ένας είδος αρρώστιας, γονιδιακής μόλυνσης τι θα πείτε? οι Εθνικοσοσιαλιστές τότε στην Γερμανία δεν ηταν δογματικοί,με την έννοια που έννουν σήμερα (Skorzeny: Πολιτικοί στρατιώτες με ιδεολογία που αρνείται πολιτική και κόμματα!) ούτε οι αρχαίοι ειχαν το 12θεο ως δόγμα θρησκείας! κάποτε έβλεπα φανατικούς με το ποδόσφαιρο να ουρλιάζουν σαν ζώα σε κάθε γκολ και να τσακώνονται σαν κοκόρια για ομάδες που δεν είχαν καν όφελος, και αναρωτιόμουν τι τους κάνει να γίνονται τόσο ζώα? νομίζω έχω βρει!και φανταστείτε τωρα αυτούς σε κόμματα και ιδεολογίες που θα εχουν και όφελος! θα σου κάνουν το μαύρο άσπρο! η λογική ειναι ανύπαρκτη στα μυαλά τους ΠΟΤΕ ΜΗΝ ΤΑ ΒΑΖΕΙΣ ΜΕ ΗΛΊΘΙΟΥΣ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΔΟΓΜΑΤΙΚΟΙ ? ΜΑΚΡΙΑ!!! ......

Και στην Αρμενία είχαν την σβάστικα σχετικό βίντεο Aryan Armenia 卐 και αυτοι μπορουν να πουν οτι απο εκείνους έκλεψαν την σβάστικα οι κακοί ναζι! δεν το λένε! λένε οτι ηταν αδέλφια τους βάση DNA! όλοι στην Ευρώπη ηταν αδέλφια κάποτε, με τι αμορφωσιά και ηλιθιότητα λένε οτι οι κακοί ναζι της έκλεψαν απο τους αρχαίους Έλληνες? αφου τα άρια φυλά της έφεραν στην Ελλάδα ,η ελληνική γλώσσα άρχισε να ομιλείται μόλις περί το 2000 π.Χ. στον ελληνικό χώρο και την έφεραν τα ινδοευρωπαικά-άρια φύλα!!!στο παρακάτω βίντεο δείχνει σημερινούς Αρμένιους που έχουν εκφυλιστεί και εκεί τους γνησιους τους έσφαζε ο Κεμάλ με το Στάλιν στην σφαγή ποντίων καυκάσιων και Αρμενίων.... ©ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ

Post A Comment:

1 comment

Αγγελικηείπε...

Επίσης την γενοκτονία των Αρμενίων την έκανε ο "σουλτάνος" Αμπντούλ Χαμίτ .

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications