Μιλάνε όλοι μιλάει και η κυρα  Μουτίδου (αριστερές απόψεις) για τις δηλώσεις Τσιάρτα: «Ο αχταρμάς στον εγκέφαλο είναι τεράστιος»
Μιλάνε όλοι μιλάει και η κυρα  Μουτίδου (αριστερές απόψεις με τέτοια φάτσα λογικό) για τις δηλώσεις Τσιάρτα: «Ο αχταρμάς στον εγκέφαλο είναι τεράστιος»

Σάλος έχει ξεσπάσει στο διαδίκτυο εδώ και λίγες ημέρες απο τους απανταχού κομμουνιστές αριστερούς , μετά τις αναρτήσεις του πρώην διεθνή ποδοσφαιριστή, Βασίλη Τσιάρτα, σχετικά με το σχέδιο Νόμου, για τη νομική αναγνώριση της ταυτότητας φύλου.

Οι αναρτήσεις του πρώην ποδοσφαιριστή, δεν θα μπορούσαν να μείνουν ασχολίαστες από την ηθοποιό Σοφία Μουτίδου ως μη καυκάσια αναμενόμενο ηταν να αριστερίζει , η οποία μέσα από το προσωπικό της κανάλι στο YouTube, τονίζει:

«Ο Τσιάρτας, δεν καταράστηκε, αλλά ευχήθηκε γιατί κατά βάθος είναι καλός άνθρωπος. Λέει «Εύχομαι οι πρώτες αλλαγές φύλου να γίνουν στα παιδιά αυτών που το ψήφισαν», δεν είναι κακό.

Εκεί ακριβώς καταλαβαίνεις, ότι το κεφάλι του είναι σε μια κακή στιγμή, όπως το λένε και στο ποδόσφαιρο, οφσάιντ. Όταν λοιπόν σαν υστερόγραφο, στο θέμα της διόρθωσης φύλου, βάζεις:

«Νομιμοποιήστε και τους παιδόφιλούς για να ολοκληρώσετε τα εγκλήματα», εκεί καταλαβαίνεις ότι ο αχταρμάς στον εγκέφαλο του γράφοντος είναι τεράστιος και ότι η ημιμάθεια είναι σαφώς χειρότερη της αμάθειας».

Τι να κάτσεις να εξηγήσεις τώρα σε αυτα τα άτομα? να μιλήσεις οτι οι αδελφές δεν βγαίνουν τυχαία και οτι υπάρχουν άλλοι λόγοι? χάνεις τον χρόνο σου,διόρθωση φύλλου λέει! άρα παραδέχεται άθελα της ότι υπάρχει πρόβλημα,τα συμπτώματα κοιτούν όλοι οχι την ριζά του προβλήματος! δλδ αν κάποιος νιώθει σαύρα θα τον κανουν σαύρα να νιώθει πιο άνετα? κοινά χαρακτηριστικά έχουν όλοι αυτοι οι πρώην πασοκοι και νυν αριστεροί: οτι λέει το σύστημα ειναι το σωστό, έχουν την τάση να αποκαλούν "θεωρίες συνωμοσίας" οτι δεν τους έμαθαν στα σχολειά, και να χλευάζουν οτι δεν μπορούν να καταλάβουν, δεν φτάνει το μυαλό τους,ίσα δικαιώματα ακόμα και σε διανοητικά ανάπηρους, σε λαθρο που πόλλοι ειναι βάρβαροι εκ φύσεως, και γενικά δεν έχουν καμιά σχέση με τους αρχαίους τους πνεύματος και της ερευνάς σε όλους τους τομείς! αυτοι οι νεοελληνες και οχι Έλλην με αριστερές τάσεις, ειναι μια εντελώς άλλη φυλή που δεν έχει σχέση με ελληνική /καυκάσια .

Αυτή εδώ αντιπροσωπεύει την κλασική αριστερή! που εκδηλώθηκε, έτσι ειναι όλες αυτές υποστηρίζουν το σύστημα με λυσσά άσχετα αν εχουν όφελος η όχι! γιαυτό επικράτησαν ,όσο παράλογο και να ειναι ακόμα και εις βάρος τους !αυτοι αν τους πουν οτι ειναι φυσιολογικό να ζευγαρωνουν και εξωγήινοι με ανθρώπους θα το βγάλουν και αυτο φυσιολογικό!με την γνωστή ύπουλη και ειρωνική στάση που διακατέχει όλους αυτούς! λες και έχουν κάποιο γονίδιο "λογισμικό" και τρέχουν όλοι το ίδιο "λογισμικό", που τους λέει να υποστηρίζουν με λυσσά το σύστημα, γιαυτό και ειναι αριστεροί, δεν ειναι η "ιδεολογία" που τους κάνει ετσι αλλα η φυλή τους,οπως και υποστηρίζουν αρρωστημένα τα κόμματα του συστήματος οποία και να ειναι αυτα, ολα τα αριστερα/κομμουνιστικα κόμματα ειναι του συστήματος, δεν κατάλαβε πότε τι ειναι ο Offsite για τοσο μυαλό μιλάμε, ακόμα και αυτοι που δεν ασχολούνται με ποδόσφαιρο γνωρίζουν (μεταξύ αυτών και ο γράφων), αλλα κατάλαβε αλλα και χλευάζει και έχει άποψη υπέρ του συστήματος!

Είπαμε οποίος λέει γνώμη αντίθετη από τη δική μας τον βαφτίζουμε ρατσιστή!!!ή μαζί μας ή εχθροί μας! αυτο ειναι το δόγμα τους ..Aς την ρωτήσει κάποιος αυτήν που "ξέρει" γιατί οι άλλοι ειναι "ημιμαθείς": πως προκύπτουν οι αδελφές άντρες που "τυχαία" ειναι πάντα αριστεροί κομμουνιστές η και Οβριοί ? Έχετε δει ποτέ έναν εθνικιστή αδελφή; .... (θα κάνουμε άρθρο περί αυτού στο μέλλον γιατι αναρωτιούνται πολλοί)..©ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications