Η ΩΡΑ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ ( ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ )
Η ΩΡΑ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ ( ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ )

Το θέμα δεν ειναι τι λένε οι χριστιανοί, αλλα η σχέση που έχει η μασονία με το κακό γενικά, βασικά ειναι οι αντιπρόσωποι του κακού επι της Γης οι ίδιοι,και αυτα δεν τα λένε οι "κακοί αντισημίτες" αλλα οι ίδιες οι πράξεις τους διαχρονικά, και οι φανερές μασονικές ιστοσελίδες τους,και αφού το κακό το ξέρουν ως "σατανά" πως αλλιως θα τους το πεις? όσο άφορα αυτη την μασονική παράσταση μερικά στοιχειά που βρήκαμε:

Η ώρα του διαβόλου" βλάσφημη θεατρική παράσταση του μασόνος σατανιστή Fernando Pessoa παίζεται αυτές τις μέρες στην Θεσσαλονίκη στο θέατρο Αριστοτέλειον....

Η βλάσφημη παράσταση "η ώρα του διαβόλου" ξεκίνησε την Τετάρτη 11 Οκτώβρη και θα ολοκληρωθεί ο κύκλος των παραστάσεων την Κυριακή 22 Οκτώβρη. Παίζεται στο θέατρο "Αριστετέλειον" στην Θεσσαλονίκη, στην οδό Εθνικής Αμύνης 2 (στην περιοχή του Λευκού Πύργου, ακριβώς απέναντι από την Λέσχη Αξιωματικών):

Ο πρωταγωνιστής υποδύεται τον διάβολο και τη γυναίκα (δυο ρόλοι) και έχει το όνομα "Μαρία" (προφανώς αναφέρεται στην Παναγία). Στο έργο ακούγεται ένα τραγούδι που επαναλαμβάνει την λέξη "Σατάν¨".

Η Μαρία εμφανίζεται σε βίντεο σχεδόν γυμνή σε σχήμα εσταυρωμενου!

Πριν αρχίσει το έργο ακούγεται το "πατερ ημων" σε πρώτο ενικό πρόσωπο και φυσικά αναφέρεται στον πρωταγωνιστή (διάβολο) όπου η Μαρία γονατίζει και πλησιάζει να του φιλήσει το χέρι... Ο διάβολος λέει ότι είναι αδελφός του Χριστού

Η Μαρία (το όνομα της Παναγίας) μένει ξαπλωμένη γυμνή επί σκηνής και ο διάβολος την πλησιάζει για να συνουσιασθεί μαζί της! Συγγραφέας του βλάσφημου αυτού έργου είναι ο μασόνος σατανιστής fernando pessoa.... Αυτά λένε....ΥΓ. Το να συνουσιασθεί μαζί της δεν ειναι τυχαίο! οι γυναίκες δεν γεννούν μονο την ζωή...!

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications