Δείτε βίντεο με την Αννίτα και πως έχουν δασκαλέψει τους φεμινιστές τι να λένε, οι χρήσιμοι ηλίθιοι ξέρετε για ποιους !!
Δείτε βίντεο πως έχουν δασκαλέψει τους φεμινιστές τι να λενε, οι χρήσιμοι ηλίθιοι ξέρετε για ποιους !!

Δεν υπάρχει ένας ανεξάρτητος ψυχολόγος να κάνει μερικές εξετάσεις σε αυτα τα (?) δεν φτάνει που ειναι με νοημοσύνη υπό το μηδέν, έχουν απαίτηση να γίνουν όλοι σαν αυτούς! έτσι τους έχουν δασκαλέψει, γίνεται να συζητήσεις λογικά με αυτούς τους ηλίθιους? αφού ενεργούν με βάση τι τους έχουν δασκαλέψει,η λογική έχει πάει περίπατο! τα ρομπότ πιο πολύ λογική έχουν απο αυτούς, στην ίδια κατηγορία ανήκουν και οι κομμουνιστές αριστεροί (οι χρήσιμοι ηλίθιοι που οδηγούν Οβριοί ) .

Γιατί δεν λένε τίποτα για το Ισλάμ? εκεί δεν έχουν δικαιώματα οι γυναίκες? γιατί δεν λένε τίποτα για τους λαθρο που οι 8 στους 10 έχουν τάσεις να βιάσουν γυναίκες? και στην τελική βάρβαροι με τις γυναίκες ειναι οι όμοιοι τους, που έχουν μια τάση προς κομμουνισμό αριστερισμό, διότι οι ίδιοι ειναι απόγονοι βάρβαρων εισβολέων σε όλη την Ευρώπη, και οχι μονο στην Ελλάδα! αυτοι εκφυλίζουν τα πάντα δεκαετίες τώρα! άντρες γυναίκες!οι γυναικες ειναι είτε αδίσταχτες είτε υποτακτικές οπως του Ισλάμ,αλλα πάντα έχουν "σατανά" στο αίμα τους οπως θα έλεγαν και οι χριστιανοί !! οι άντρες ειναι αυτα τα νούμερα που όλοι έχετε γύρο σας, και οι πάσης φύσεως αδίσταχτοι, και επίσης αυτοι κτυπούν γυναίκες, βρίζουν και εκμεταλεύονται γιατί ειναι ετσι η ράτσα τους που φυσικά δεν ειναι ελληνική στο γένος!

Αυτά δεν υπήρχαν στην αρχαιότητα που κάνουν προπαγάνδα οτι ηταν ομοφυλόφιλοι! ολα άλλαξαν μετά τις εισβολές και το ανακάτεμα των γονιδίων και της μη συμβατικότητας! ομοφυλόφιλοι ηταν μονο οι Οβριοί κανένας άλλος οπως μας λένε αρχαία κείμενα υπό την μορφή μύθου, ακομα και σήμερα ομοφυλόφιλοι ειναι Οβριοί στο γένος!(χιλιάδες ειναι ανάμεσα μας) εκτός απο ορισμένες εξαιρέσεις μικρές που γίνεται μπέρδεμα και μπαίνει *(μυστικό) , που και για αυτο φταίει το μπαστάρδεμα !

Είδατε καμία γυναικά να διαλέγει να κάνει παιδιά με αυτόν που έχει το ίδιο αίμα τουλάχιστον η να ειναι ίδιας ράτσας?? φυσικά και οχι! αλλα με αυτόν που έχει λεφτά! έκανε δουλειά η barbie, και μετά εφάρμοσαν το σχέδιο 2! "οικονομική κρίση" όποτε πόσοι λεφτάδες θα μείνουν? και πόσοι μπορούν να κάνουν παιδιά με αυτη την κατάσταση? ενώ οι μουσουλμάνοι δεν έχουν τέτοια θέματα ακόμα και να μην έχουν να φάνε κάνουν 5-6 παιδιά! απο εκεί να καταλάβεις τι αναίσθητοι ειναι ως ράτσα! ετσι τους έχουν μάθει, για να πλημμυρίσουν την Ευρώπη με λαθρο!το παιχνίδι ειναι στημένο απο πολύ παλιά!σχέδιο 3 ορδές λαθρο με απίστευτα προνομία σε όλη την Ευρώπη!έτσι με τα χρονιά μειώνεις τις πιθανότητες να κάνουν παιδιά μεταξύ τους,απο την μια εχουμε τους λαθρο, και απο την άλλη τους απόγονους της πρώτης εισβολής! (κομμουνιστές αριστεροί ειναι συνήθως!) άντε να εξηγήσεις τωρα την σημασία της φυλής σε μια κοινωνία που ειναι ηδη ένα μπάχαλο!

Θα ηταν για λύπηση αυτα τα άτομα που τα χρησιμοποιούν! αλλα δεν ειναι γιατί ειναι εκ φύσεως και κατώτεροι νοητικά και αδίσταχτοι! το χέρι και η φωνή της μασονίας για να μαγαρίζει την κοινωνία! η άλλη λέει και ψέμματα οτι πήγαν να την βιάσουν και καλα για να το παίξει θύμα, φαίνεται οτι ψεύδεται! με συναίνεση λέει, ο άλλος η άλλη δεν ξέρει αν ειναι άντρας η γυναικά! τελικα ειναι κατι ενδιάμεσο και ο μόνος στόχος ειναι ξευτελίζει τους άντρες, μπορεί να πάει και με ζώα τοτε, όμοιος και η άλλη που βγήκε ξεβράκωτη οπως λέει για να "τιμήσει" και οχι ξευτελίσει την γυναικά! πως ακριβώς την τιμάει? με το να τα βγάζει και να γίνεται αντικείμενο της μασονίας και να κανει οτι τις λένε τύπου Ισλάμ? έχει και το κλασικό στυλ αριστερής ηλίθιας:

Ρίχνεις το επίπεδο της συζήτησης, έχει αρχίσει και γίνεται γελοία λέει! κλασική ατάκα αριστερών!αν παρατηρήστε την συμπεριφορά αριστερών θα δείτε οτι έχουν όμοια συμπεριφορά όλοι τους! ειναι 2 κυρίες κατηγορίες αριστερών: οι χρήσιμοι ηλίθιοι,και οι αριστεροι κομμουνιστες απόγονοι κομμουνιστών Οβριών, αυτη ειναι και η άκρως επικίνδυνη αδίσταχτη και ρυπογόνα φυλή(trojan), και εκφυλίζουν τα πάντα σε όλους τους τομείς !και ο κομμουνισμός αριστερισμός δεν ειναι άπλα μια ιδεολογία μην λέμε τα ίδια! ποιο επίπεδο μωρή? αφού το έχεις στο πάτο! και φυσικά κανένας δεν έχει δουλέψει ούτε μια μέρα απο δαύτους!και ξανά λέμε για τις μουσουλμάνικες ορδές που κατακλύσουν στην Ευρώπη λέξη! αλλα λέει για ρατσιστές!το πισωγύρισμα δεν το φέρνουν οι λαθρο! αυτά τα άτομα είναι επικίνδυνα γιατί τέτοια βάζουν σε θέσεις κλειδιά,και κάνουν κακό σε όλους!στο ΚΚΕ θα βρείτε πολλά τετοια "άτομα" όσο για την Αννίτα? περιτριγυρισμένη απο αδίσταχτους μασόνους ειναι οπως όλοι στην TV, αυτοι έστειλαν αυτούς εκεί, η Αννίτα απο μονή της δεν θα καλούσε τέτοια άτομα εκεί, την έχω ψυχολογήσει μετά απο αρκετά βίντεο με συνεντεύξεις της (για να δω κάτι άλλο) .. ©ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications