Ένα «φάντασμα» εμφανίστηκε σε ένα εστιατόριο των ΗΠΑ (Video)!!
Ένα «φάντασμα» εμφανίστηκε σε ένα εστιατόριο των ΗΠΑ (Video)!!

Οι υπάλληλοι σε ένα εστιατόριο στην πόλη της Βεντούρας της Καλιφόρνιας πιστεύουν ότι ένα φάντασμα έχει εγκατασταθεί στο μαγαζί τους, σύμφωνα με το New York Daily News.

Ένας από τους εργαζόμενους είπε ότι όταν έφτασε το πρωί στην εργασία του , είδε ότι μια από τις καρέκλες ήταν στο πάτωμα. Ο άνθρωπος τσέκαρε τα αρχαία των κρυφών κάμερων και είδε ότι η καρέκλα είχε πέσει από μόνη της.

Το δεύτερο περιστατικό συνέβη την ημέρα: μερικοί επισκέπτες στο εστιατόριο παρατήρησαν ότι μια καρέκλα κινείται από μόνη της. Αυτό το «φάντασμα» καταγράφηκε επίσης από τις κάμερες.

«Αυτό είναι πολύ σπάνιο, μετά απο 27 χρόνια εργασίας εδώ δεν είχε συμβεί πότε κάτι τέτοιο», λέει ο συν-ιδιοκτήτης της επιχείρησης ο Dave Foldes . Ωστόσο, ο Dave λέει ότι όταν συμβαίνουν σπάνια ή αστεία πράγματα, συχνά κατηγορούν τα «πνεύματα» των πρώτων επισκεπτών του εστιατορίου, που πέθαναν πριν από 25 χρόνια.

Εν τω μεταξύ, οι πελάτες δεν ανησυχούν για το «φάντασμα». "Δεν με νοιάζει αν δεν κουνήσει την καρέκλα μου", αστειεύτηκε ένας από αυτούς.

Οι χρήστες του YouTube, ωστόσο, δεν πιστεύουν το προσωπικό του εστιατορίου. Πολλοί σχολίασαν ότι το βίντεο είναι ψεύτικο και κατηγόρησαν τους ιδιοκτήτες οτι θέλουν να προσελκύσουν περισσότερους πελάτες μέσω της ιστορίας για «φάντασμα».©ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications