25 Οκτ 2017

Ρώσοι ερευνητές λένε ότι εξωγήινοι με έναν μεγάλο αριθμό UFOs θα επιτεθούν στη Γη το Δεκέμβριο του 2017!ΒΙΝΤΕΟ

Ρώσοι ερευνητές λένε ότι εξωγήινοι με έναν μεγάλο αριθμό UFOs θα επιτεθούν  στη Γη το Δεκέμβριο του 2017!ΒΙΝΤΕΟ

Αυτή η είδηση ​​κυκλοφορεί σε πολλές ρωσικές πύλες ειδήσεων όπου επιβεβαιώνουν ότι θα υπάρξει ξένη εισβολή το μήνα Δεκέμβριο του 2017.

Σύμφωνα με τη ρωσική πύλη Gazeta Daily, οι ουφολόγοι ανίχνευσαν έναν μεγάλο αριθμό UFOs προς την κατεύθυνση του πλανήτη μας. Οι εμπειρογνώμονες το επιβεβαιώνουν και μας λένε ότι έχει έρθει η ώρα να προετοιμαστούμε, καθώς σύμφωνα με αυτούς ανίχνευσαν ουράνια σώματα που πλησίαζαν τον πλανήτη μας.

Για τους ειδικούς αυτά τα αντικείμενα έχουν ταξινομηθεί ως αστεροειδείς από διάφορες υπηρεσίες. Αυτή ειναι μια στρατηγική για να εξαπατήσουν τους ερευνητές καθώς τα αντικείμενα συνεχίζουν να πλησιάζουν την Γη. Υποθέτουν ότι οι εξωγήινοι θα προσγειωθούν στη Ρωσία, καθώς βασίζονται στο γεγονός ότι οι εξωγήινοι οι οποίοι είχαν επισκεφθεί στο παρελθόν την Γη ειχαν κατεβεί στο Yukutia της Ρωσίας.

Σύμφωνα με τη NASA λέει ότι έχει ερευνήσει το ηλιακό σύστημα της Γης και για άλλους πλανήτες η ξένα αντικείμενα και δεν βρέθηκε απολύτως τίποτα. Ωστόσο, οι ερευνητές δεν εμπιστεύονται τη NASA, καθώς πιστεύεται ότι αυτή η οργάνωση ελέγχετε και απο εξωγήινους εδώ και πολύ καιρό ,απο την μασονία σίγουρα πάντως.

Αλλά για να δούμε κάτι άλλο που έχει σχέση:

Το 2016 οι αστρονόμοι πρότειναν να κρύψουν τη Γη για να αποφύγουν μια "εξωγήινη εισβολή".
Για να αποτρέψουν την πιθανή εξόντωση της ανθρώπινης φυλής, δύο αστρονόμοι από το Πανεπιστήμιο της Κολούμπια προτείναν τη χρήση λέιζερ για να κρύψουν τη Γη από πιθανούς εξωγήινους εχθρούς. ©ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ. Τα συμπεράσματα δικά σας.Σχετικό βιντεο στην ισπανική γλωσσά:

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Ρώσοι ερευνητές λένε ότι εξωγήινοι με έναν μεγάλο αριθμό UFOs θα επιτεθούν στη Γη το Δεκέμβριο του 2017!ΒΙΝΤΕΟ
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........
ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ 2 - ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.......)
Η ΣΕΛΙΔΑ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΕΣ!

.Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα, γιατι μας κάνουν παράπονα οτι δεν βλέπουν τα post (κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications πατώντας εδώ:
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications