20 Οκτ 2017

Ο Πολάκης αντί να Απολογηθεί για το βακτήριο Χολέρας που Βρέθηκε Στο Μαιευτήριο Έλενα Εξαπέλυσε Επίθεση Στο Πρόεδρο της ΠΟΕΔΗΝ!!!!

Ο Πολάκης αντί να Απολογηθεί για το βακτήριο Χολέρας που Βρέθηκε Στο Μαιευτήριο  Έλενα  Εξαπέλυσε Επίθεση Στο Πρόεδρο της ΠΟΕΔΗΝ!!!!

Επίθεση με ειρωνεία και απίστευτη φρασεολογία εξαπέλυσε ο ...αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Παύλος Πολάκης, στην ΠΟΕΔΗΝ έπειτα από την αποκάλυψη της ανίχνευσης βακτηρίου της χολέρας στο νοσοκομείο «Έλενα Βενιζέλου».

«Όσο ο Γιαννάκος κυνηγάει το δονακειο της χολέρας στους υπονόμους ....., Εμείς προχωράμε την προμήθεια αξονικού στο νοσοκομείο της Καρύστου (και της Άμφισσας)από το ΠΔΕ εθνικών πόρων του Υπ Υγείας», έγραψε ο κ. Πολάκης στο Facebook, επιτιθέμενος προσωπικά στον πρόεδρο της ΠΟΕΔΗΝ Μιχάλη Γιαννάκο.

Υπενθυμίζουμε ότι με ανακοίνωσή του έχει ουσιαστικά παραδεχτεί την ύπαρξη του βακτηρίου στο «Έλενα Βενιζέλου» και έχει προχωρήσει σε περαιτέρω εργαστηριακούς ελέγχους αναμένοντας τα αποτελέσματά τους.

indobserver

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Ο Πολάκης αντί να Απολογηθεί για το βακτήριο Χολέρας που Βρέθηκε Στο Μαιευτήριο Έλενα Εξαπέλυσε Επίθεση Στο Πρόεδρο της ΠΟΕΔΗΝ!!!!
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........
ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ 2 - ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.......)
Η ΣΕΛΙΔΑ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΕΣ!

.Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα, γιατι μας κάνουν παράπονα οτι δεν βλέπουν τα post (κλείστε με close).

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications?:
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications