Όταν το πρώην στέλεχος της Παγκόσμιας Τράπεζας δήλωσε οτι :Μη ανθρώπινα πλάσματα ελέγχουν τον κόσμο,Ξεχάστηκε  εσκεμμένα

Ότι οι "εξωγήινοι ελέγχουν τον κόσμο" είναι κάτι που γνωρίζουν διάφοροι εδώ και πολύ καιρό και οποιος έχει μυαλό και ερευνήσει λίγο τα γεγονότα . Ωστόσο, το να δηλώνει κάτι τέτοιο ένα άτομο που ηταν στην Παγκόσμια Τράπεζα, είναι διαφορετικό .

Είπε ότι ένα δεύτερο είδος όντων που βρίσκεται στη Γη, ελέγχει το χρήμα και την θρησκεία του πλανήτη. Πολλοί άνθρωποι που στο παρελθόν είχαν υψηλές θέσεις, ώστε να γνωρίζουν πράγματα που οι υπόλοιποι δεν γνώριζαν, έχουν κάνει κάποιες πολύ σοκαριστικές δηλώσεις τελευταία.
Για παράδειγμα ο Paul Hellyer, πρώην υπουργός εθνικής άμυνας του Καναδά, πρόσφατα είπε ότι υπάρχουν 4 γνωστά εξωγήινα είδη που επισκέπτονται τη γη για χιλιάδες χρόνια.

Για κάποιαν σαν την Karen Hudes που έχει αποκτήσει αξιοπιστία στην Παγκόσμια Τράπεζα και μετά ξαφνικά κάνει ένα σχόλιο σαν αυτό που κατηγορεί την Παγκόσμια Τράπεζα, είναι αρκετά σοκαριστικό.

Η Karen Hudes μεταξύ άλλων δηλώνει:«Η ομάδα που βρίσκεται πίσω από αυτό το δίκτυο του ελέγχου είναι οι Ιησουίτες. Πίσω από αυτούς (τους Ιησουίτες) υπάρχουν κάποιες άλλες ομάδες.
Μία από αυτές τις ομάδες είναι ανθρωποειδή. Δεν είναι ανθρώπινα όντα.
Είναι πολύ έξυπνοι, δεν είναι δημιουργικοί, έχουν όμως μαθηματικό μυαλό. Είχαν πολύ μεγαλύτερη δύναμη την πρώιμη εποχή των παγετώνων. Έχουν επιμήκη κρανία, μπορούν παράγουν απογόνους όταν ζευγάρωμα με γυναίκες αλλά οι απόγονοί τους δεν είναι γόνιμοι.
Συνεχίζει λέγοντας:Ζούμε σ’ ένα κόσμο μυστικών εταιριών και μυστικών, και οι πληροφορίες που έπρεπε να δημοσιοποιούνται δεν δημοσιοποιούνται.»Οι οντότητες που λέει η Karen Hudes, απαρτίζουν την Αόρατη Κυβέρνηση.Αυτές οι σοκαριστηκές δηλώσεις της, αποκάλυψαν τα κακώς κείμενα της Παγκόσμιας Τράπεζας, δηλώνοντας ότι ο κόσμος βρίσκεται σε «νομισματικό πόλεμο».

Κρατάμε το δεν είναι δημιουργικοί! έχει σχέση με κάτι που έχουμε αναφέρει πολλές φόρες εδώ, όσο για το "πολύ έξυπνοι" θα μου επιτρέψει να αμφιβάλλω! άλλο αδίσταχτοι και άλλο έξυπνοι, τους παρατηρώ πως ενεργούν και στο ίντερνετ!! αν κάνει εντύπωση σε κάποιους αυτο που λέμε να τους πούμε οτι η πραγματικότητα ξεπερνάει και την πιο τρελή ταινία επιστημονικής φαντασίας.

Ένα δεύτερο είδος οντοτήτων ελέγχει τα χρήματα και τις θρησκείες στη Γη! οχι μονο τα χρήματα και την θρησκεία αλλα πολλά αλλα που δεν χρειάζεται να τα αναλύσουμε, ο όρος "θεωρίες συνωμοσίας" ειναι δικός τους πάντως,το χειρότερο ειναι ότι χρησιμοποιούν την επιστήμη και την τεχνολογία που δεν ανακάλυψαν αυτοι για να αφανίσουν μια συγκεκριμένη φυλή ανθρώπων, που ειναι η original σε σχέση με τις αλλες που ειναι ζωώδες , και αυτο δεν ειναι ρατσισμός αλλα η αλήθεια! και ο όρος "ρατσισμός" δικός τους ειναι επίσης..

Η Karen Hudes αναφέρει τους Ιησουίτες! ενδιαφέρον λεπτομέρεια! καθώς επαληθεύει μια τρομακτική αλήθεια για το ποιοι αιματοκύλησαν την Ευρώπη, έκαναν την ιερά εξέταση και έφεραν τον μεσαίωνα, οι ίδιοι προκάλεσαν τους 2 παγκόσμιους πολέμους...

Και δεν ειναι κάπου κρυμμένοι που λέει αυτη η τουλάχιστον κρυμμένοι μπορεί να ειναι μονο αυτοι που εχουν την φυσική τους μορφή! οι άλλοι ειναι φανεροί . Δεν γίνεται να πούμε περισσότερα δημοσιά...Άλλα και ποιος θα τα καταλάβει? για να κατανοήσει κάποια πράγματα κάποιος πρέπει να ειναι γνωστής άλλης γνώσης, της αληθινής! που έλεγε και ο Γεώργιος Γκιόλβας!πράγματι άργησα αλλα το κατάλαβα λίγο διαφορετικά όμως!

Εκτός οτι δεν ξέρουν ούτε τα στοιχειώδες πολλοί,έχουν ως δεδομένα τα ψέμματα που τους έμαθαν !... Ένα άλλο ειναι οτι δεν γίνεται να μιλάς σε ζουλου που λένε: "τι πίνεις" για τετοια θέματα, το μυαλό τους ειναι τοσο κατώτερο που θα απορρίψει τα πάντα που δεν του έμαθαν στα σχολειά,οπως σε δογματικούς της ελεγχόμενης επιστήμης/ γνώσης, πάρα μονο σε αυτούς που μπορουν να κατανοήσουν.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications