Ο δρ. Edson Vivanco, επισημαίνει οτι οι «εξωγήινες μούμιες» του Περού ειναι Αληθινές !!
Ο δρ. Edson Vivanco, επισημαίνει οτι οι «εξωγήινες μούμιες» του Περού ειναι Αληθινές !!

Ενώ τα αλλόκοτα λείψανα με τα τρία δάχτυλα σε χέρια και πόδια θεωρήθηκαν ψεύτικα από άλλους επιστήμονες ο Vivanco επισημαίνει ότι υπάρχουν πολλές λεπτομέρειες που συνηγορούν στο ότι τα σώματα είναι αληθινά

Μια σειρά από 5 «μούμιες εξωγήινων» που ανακαλύφθηκαν πρόσφατα στο Περού είναι αληθινές σύμφωνα με επιστήμονα που συμμετέχει στην ομάδα ερευνών και καταρρίπτει κατι καλοπληρωμένους του συστήματος που βγάζουν ως ΗΟΑΧ οτι δεν συμβαδίζει με το σύστημα .

Ο δρ. Edson Vivanco, ειδικός σκελετών λέει ότι οι 1.700 ετών μούμιες της Nazca που βρέθηκαν στην ομώνυμη πόλη του Περού είναι λείψανα «μη ανθρώπινων όντων», ανέφερε η Daily Express.

Ενώ τα αλλόκοτα λείψανα με τα τρία δάχτυλα σε χέρια και πόδια θεωρήθηκαν ψεύτικα από άλλους επιστήμονες ο Vivanco επισημαίνει: «Υπάρχουν πολλές λεπτομέρειες που συνηγορούν στο ότι τα σώματα είναι αληθινά. Για να αναδημιουργήσεις ένα κρανία με αυτά τα χαρακτηριστικά είναι κάτι πολύ δύσκολο»

Ο επιστήμονας ακόμη υπογραμμίζει ότι, αν ήταν ψεύτικες οι μούμιες, θα ήταν ο πρώτος που θα το έλεγε.

«Αυτή τη στιγμή μελετάμε τα αποδεικτικά στοιχεία και μέχρι στιγμής δεν έχουμε βρει τίποτα που να δείχνει ότι πρόκειται για απάτη ή ότι τα πτώματα τροποποιήθηκαν με οποιονδήποτε τρόπο. Έχουμε πολλά στοιχεία που μας οδηγούν να αποδείξουμε ότι είναι αληθινά», σημειώνει.

Το βίντεο με τις μούμιες εξωγήινων δόθηκε στη δημοσιότητα τον Ιούνιο στην αρχαία πόλη Nazca, στο Περού. Αναρτήθηκε από το site Gaia.com που ισχυρίζεται ότι το σώμα εξωγήινου ανακαλύφθηκε κατά τη διάρκεια ανασκαφών σε μυστηριώδη σπήλαια.

Ορισμένοι εξ όσων είδαν τις «μούμιες» εξέφρασαν τη δυσπιστία τους, υποστηρίζοντας ότι πρόκειται για κάτι που έχει φτιαχτεί από χαρτόνι ή γυψοεπίδεσμο .

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications