Εξωγήινες επαφές στο φόρουμ 4chan στις 22 Σεπτεμβρίου 2017! εξωγήινος λέει οτι ξέμεινε απο καύσιμα κοντά στην Γη! BINTEO
Εξωγήινες επαφές στο φόρουμ 4chan στις 22 Σεπτεμβρίου 2017 ! εξωγήινος λέει οτι ξέμεινε απο καύσιμα κοντά στην Γη!

Στις 22 Σεπτεμβρίου του 2017 ένας υποτιθέμενος εξωγήινος άφησε μήνυμα σε ένα φόρουμ στο διαδίκτυο που ονομάζεται 4chan μαζί με την παράξενη φωτογραφία που βλέπετε πιο πάνω.

Αυτό το ον που ονομάζεται Myziam οπως γράφει το ίδιο, σε αυτό το φόρουμ ο εξωγήινος υποτίθεται οτι έγραψε το παρακάτω κείμενο :

Γεια σας το όνομά μου είναι Myziam είμαι από το αστέρι Varn εκεί ειναι το σπίτι μου .
Έχω ένα διαστημόπλοιο που ταξιδεύει στους γαλαξίες, έχω πολύ λίγο καύσιμο.
Εξαντλήθηκε το καύσιμο ακριβώς μπροστά από τον πλανήτη σας και τώρα δεν μπορώ πλέον να ταξιδεύω με μεγάλη ταχύτητα.

Τώρα είμαι μόνος μου στο μήκος του πλανήτη σας (xfc#0422)...Έχω πολύ λίγα καύσιμα και δεν αρκούν για να φτάσω στο αστέρι μου.
Είμαι εδώ ένα χρόνο, έως ότου η ομάδα να βρει κάτι για το ταξίδι μου, εν τω μεταξύ δημοσίευσα φωτογραφίες του πλανήτη σας XFC#0422.

Ο υποτιθέμενος εξωγήινος δημοσιεύει αρκετές παράξενες φωτογραφίες που σύμφωνα με αυτόν ήταν του πλανήτη γη που ονομάζει xfc#0422 με τις συντεταγμένες, επίσης μία ή δύο εικόνες της σελήνης.

Αρκετοί χρήστες έγραψαν στις φωτογραφίες του, σχολίασαν ότι αυτές οι εικόνες προέρχονταν από το Google Earth, και απάντησε ότι δεν ήταν από το Google και όντως δεν έχει τέτοιες φώτο της Γης.

Είπε επίσης ότι η μετάφραση στα αγγλικά των σχολίων του σε αυτό το φόρουμ ,έγιναν από τον Leiba(?). Αρκετοί ρώτησαν ποιος ήταν ο Leiba, απάντησε ότι το Leiba δεν ήταν άνθρωπος, το Leiba ήταν ένα πρόγραμμα που βρήκε στο διαδίκτυο στον πλανήτη μας, που ονομάζεται xfc#0422.

Ο υποτιθέμενος εξωγήινος απάντησε σε αρκετές ερωτήσεις σε όσους είχαν επικοινωνήσει μαζί του στο φόρουμ, το οποίο μπορεί να δει κανείς στο εν λόγω φόρουμ. Το αντίο του ηταν το ακόλουθο μήνυμα:

Έκανα μια έκπληξη επίσκεψη εδώ, πρέπει να ψάξω για ένα νέο σύστημα, ήταν καλό να μιλήσω με τον άνθρωπο, έμαθα πολλά.Εντάξει! θα επανέλθω.... (Σύνδεσμος φόρουμ: 4plebs.org)
Το Βίντεο με όλες τις εικόνες που ανέβασε ο υποτιθέμενος εξωγήινος:

Πιθανόν να ειναι κάποια φάρσα κάποιου,εξωγήινος να γράφει σε φόρουμ ειναι λίγο απίθανο... Αφήνουμε μια μικρή πιθανότητα οτι ίσως μπορεί να ηταν στα αλήθεια εξωγήινος απο κάποια μυστικη τοποθεσία τύπου περιοχή 51. Αυτοί που απορρίπτουν τα πάντα με ευκολία χωρίς στοιχειά και ειδικά αυτα που γκρεμίζουν τα πιστεύω τους, και όλα όσα νομίζουν οτι ξέρουν και τους έμαθαν, δεν αξίζουν τίποτα και εξισώνονται με ζώα,ειναι ίδιοι με αυτούς του μεσαίωνα και τις δογματικές τους αντιλήψεις...Ήδη το 90% έχει πλήρη άγνοια σε πολλά θέματα που δεν έχει καν διανοηθεί! ©ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications