Αφυπνίζονται μερικοί  και ζητούν την εκδίωξη των εγκληματικών εβραϊκών οργανώσεων ΜΚΟ που πλημμυρίζουν την Ευρώπη με τριτοκοσμικούς
Αφυπνίζονται μερικοί  και ζητούν την εκδίωξη των εγκληματικών εβραϊκών οργανώσεων ΜΚΟ που πλημμυρίζουν την Ευρώπη με τριτοκοσμικούς

Νέες πληροφορίες για την πραγματική δράση των ΜΚΟ και όλες αυτές οι εβραϊκές οργανώσεις τύπου ΚΕΕΡΦΑ,αλλα το μεγαλύτερο πρόβλημα ειναι ο κοιμισμένος λαός που διαβάζει και εβραϊκά ΜΜΕ και ιστοσελίδες με κανονικούς Εβραίους, που του κάνουν κάθε μέρα πλύση εγκεφάλου με κάθε τρόπο,έχει γεμίσει το ίντερνετ με εβραϊκές ιστοσελίδες, δεν υπάρχει διαχωρισμός ανάμεσα φανατικούς αριστερούς κομμουνιστες και όμβριους ειναι Εβραίοι στο γένος όλοι αυτοι!! εκτός τους χρήσιμους ηλίθιους :

Νέες σοβαρές κατηγορίες εναντίον ΜΚΟ που βοηθούν μετανάστες να περάσουν τη Μεσόγειο προς την Ευρώπη εκτόξευσαν οι ιταλικές εισαγγελικές αρχές, έπειτα από έρευνα τριών ετών. Όπως αναφέρει και η έκθεση που συνέταξαν, τουλάχιστον 100.000 άνθρωποι μεταφέρθηκαν από τη Λιβύη στην Ε.Ε μέσω ΜΚΟ.

Υπό αυτή την έννοια δεν πρόκειται για διασώσεις στη θάλασσα αλλά για πραγματικό δουλεμπόριο και συνέργεια με διεθνή συνδικάτα που μεταφέρουν έναντι αδράς αμοιβής μετανάστες από την Αφρική στην Ευρώπη.

Αλλά η δράση τέτοιων οργανώσεων δεν περιορίζεται μόνο εκεί. Υπάρχουν πληροφορίες ότι ορισμένες ΜΚΟ εμπλέκονται στη χρηματοδότηση της διεθνούς τρομοκρατίας, την κάλυψη εγκληματικών δικτύων πάσης φύσεως αλλά και την προώθηση των στρατηγικών κρατικών δυνάμεων όπως και τη τοποθέτηση στελεχών και πρακτόρων πληροφοριών σε χώρες-στόχους.

Για παράδειγμα, στην Καταλονία, η οποία βρίσκεται αυτές τις μέρες στην κορυφή της επικαιρότητας, υπάρχουν τα εξής στοιχεία: -MKO «Οργάνωση δικαιοσύνης και ελεημοσύνης»: Μαροκινή εξτρεμιστική οργάνωση που ελέγχει 15 τζαμιά στη Καταλονία. Ο πρόεδρος της οργάνωσης Noureddine Ziani, εκδιώχθηκε το 2013 από την Ισπανία λόγω προώθησης εξτρεμισμού.

-ΜΚΟ -«Jamaat Al-Tabligh»: Οργάνωση αποτελούμενη από Πακιστανούς που δίνει έμφαση στον προσηλυτισμό και δέχεται μεγάλα ποσά από ΜΚΟ του Πακιστάν αλλά και της Σαουδικής Αραβίας.

-ΜΚΟ «Κίνηση Σαλαφιστών Ισπανίας»: Ταχέως αναπτυσσόμενη σαλαφιστική οργάνωση με έμφαση στον προσηλυτισμό. Διαθέτουν αφθονία πόρων που κατευθύνεται από τη Σαουδική Αραβία, το Κουβέιτ και τα Η.Α.Ε. Έχουν καταφέρει να ελέγξουν την Ισλαμική κοινότητα της Ταραγκόνας καθώς να διαθέτουν άνω των 1000 μελών στη Καταλανών, δίνοντας έμφαση στην ίδρυση βιβλιοπωλείων αλλά και στη συνεχή προπαγάνδα υπέρ πολυποίκιλων τζιχαντιστικών οργανώσεων στη Συρία.

Γνωρίζοντας το πραγματικό πρόσωπο των ΜΚΟ, το Πολεμικό Ναυτικό της Λιβύης προειδοποίησε ότι από εδώ και πέρα θα κατάσχει τα πλοία των ΜΚΟ που κινούνται κοντά στα λιβυκά χωρικά ύδατα για να διασώζουν μετανάστες χωρίς την έγκριση των λιβυκών αρχών. Η Λιβύη κατηγόρησε τις ΜΚΟ ότι δεν σέβονται την εθνική κυριαρχία της χώρας και διακινούν επικίνδυνους μουσουλμάνους από χώρες της υποσαχάριας Αφρικής.

Post A Comment:

1 comment

thevείπε...

Από αρχαιοτέτων χρόνων το εμπόριο και η διακίνηση ανθρώπων ήταν αντικείμενο εβραίων.

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications